Po tu ipej mundesia te votoni sot , per cilen parti politike ne Kosove do te votonit ?
PDK - Partia Demokratike e Kosoves
LDK - Lidhja demokratike e Kosoves
AKR - Alenaca Kosova e Re
LDD - Lidhja Demokratike e Dardanisë
AAK - Aleanca per ardhmerinë e Kosoves
ORA - Partia reformiste
PSD - Partia Social-Demokrate
Nje tjetër
Po tu ipej mundesia te votoni sot , per cilen parti politike ne Kosove do te votonit ?
www.juventus-fans.net - Bashkohu edhe ti !
Te isha une nje shtetas i Kosoves do te votojsha per AAK,dmth partin e Ramush Haradinaj,pse jo edhe per LDD te Nexhat Dacit.
SIKUR EDHE 1 MILION SHQIPTAR DO VRITEN NGA SLLAVET JU PERSERI DO THONI MIRE JEMI!!TURP
Do te votoja si herave te tjera per Partine e Drejtesise
Tash do beheshin 2vota : sepse edhe necky ka te njejtin mendim
Ndryshuar për herë të fundit nga Fittox : 21-01-2009 më 15:36
Inter Campione d'Italia!!
2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013... 2500
Per LDK.
Pasi qe per arsyetim te votimin s'paska nevoje, s'po ju lodhi pra hic..
.
Une per AAK-n sepse e meritojne me te vertete.
E verteta eshte e perkryer ,ajo nuk ka dy fytyra...
ska dyshim PDK edhe nja 25 vite eshte e pa konkurenc
po qe se tani do te mbaheshin zgjedhjet PDK do te fitonte mbi 50% te votave
Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.
Po shoh disa anetar qe ka hapur user vetem qe te marrin pjese ne sondazhe e te ngrisin ne kete menyre % psh ne kete teme te nje partie te caktuar
Kurr sdo votoje me por edhe nese do votoja do votoja per njeriun i cili u largua nga posti i Gjeneralit per te miren e vendit por qe fatketesisht nuk gjeti mbeshtetje nga Partite qe ishin ne Qeverisje ose thene me mire nga klanet mafioze Pra e kame fjalen per Gjeneralin Agim Qeku
Thuj ti shyqyr qe u nda LDK-ja se frym sen do mershe asnjeher,eshte realitet sepse ndarja e LDK-se ju filluat te coni koken pak.
Dicka tjeter desha te shtoj,une per veti jam kendej kufirit Kosoves po kisha deshir te madhe qe Ramush Haredinaj te jete ne krye te saj,Rugova ishte i menqur dhe diti ken me vendu kryeminister ne ate koh qe ju duhete Kosoves,Ramushi eshte trim i mencur dhe kesi lloj njerzish i duhet Kosoves.
Trim plus i mencur mendoj se meriton te jete ne krye te shtetit ashtu siq ishe.
SIKUR EDHE 1 MILION SHQIPTAR DO VRITEN NGA SLLAVET JU PERSERI DO THONI MIRE JEMI!!TURP
Krijoni Kontakt