Tani ne Mbreteri ka 350 lojtare aktiv dhe numri shtohet nga dita ne dite, edhe pak do kemi mundesi qe te hapim qytet te dyte ne loje.
Lezha po zhvillohet mire tani dhe Principata po behet me e forte.
Tani ne Mbreteri ka 350 lojtare aktiv dhe numri shtohet nga dita ne dite, edhe pak do kemi mundesi qe te hapim qytet te dyte ne loje.
Lezha po zhvillohet mire tani dhe Principata po behet me e forte.
Tani ne keto momente qe po postoj une jane 412 lojtare dhe po perparojme per qytetin e dyte.
Ejani o vellezer trima shqiptare ta zhvillojme vendin tone te punojme diten naten te festojme neper taverna me birra dhe ta planifikojme te nesermen se bashku ku i dihet ndoshta e nesermja na gjen ne mes te nje lufte me armiqte tane.
www.mbreteriterilindjes.com
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga soKKol : 25-03-2009 mė 17:24
Njė pyetje kam unė, cili ėshtė qėllimi pėr tė cilin luhet nė kėtė lojė, se unė vazhdova tė isha antar pėr disa javė rresht dhe kurrė nuk e kuptova se ēfar ekzaktėsisht duhet tė fitosh nė kėtė lojė.
EH I ZIU NJERI, GĖLLTIT DIKU NJE LUGĖ ĒORBĖ TĖ PRISHUR, EDHE VJELL PASTAJ PĖR GJITHĖ JETĖN!
U regjistrovaa une por nuk po marr vesh asgje
se pari duhet ta ngritesh veten ne shoqeri dhe kur ta besh kete do duhet te kontribuosh per vendin tend qe ta qosh sa me perpara dhe ku i dihet ndoshta dhe te kesh ndonje pozite ne vendin tend me te cilen pozite do duhet te marresh vendime te medha per me shume se 300 lojtare aktiv e kam fjalen per vedime politike
Si te hyj ne tavern
mund te me shpjegoj dikush sepse kur marr te punoj thot "ju nuk mund te punoni do te punoni per principaten sot"
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga lisian : 04-04-2009 mė 13:50
i love you-anglisht...te amo-italisht...te dua seriozisht
Me Mozilla Firefox nuk futesha dot ne tavern.Vetem me internet exploer
dhe nje pyetje nje dite ne kete loj sa koh ne jeten e perditshme eshte???
i love you-anglisht...te amo-italisht...te dua seriozisht
1. Ne taverne futesh me verzionin e gjuhes angleze ku para se te futesh ne loje e zgjedh.
2. Nuk mund te punosh ne dy vende te punes ne te njejten dite pasi qe si ne jeten reale ashtu edhe ne jeten e kesaj loje zgjat dhe ti ne ate dite ke zgjedhur te punosh te principate pasi qe po punon ne miniere.
Krijoni Kontakt