Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 3
    mace Maska e inida
    Anėtarėsuar
    24-08-2009
    Vendndodhja
    Milano
    Postime
    10

Jeta nje det me dallg nuk i dihet kurre ku te ēon

kam kuptuar qe fjala e pamundur eshte thjesht nje fjal sepse nuk ka gjera te pamundura,dhe asgje nuk eshte e perjetshme dhe prandaj dhe kur them pergjithmon thjesht po genjejm ne nuk jemi qenje te perjetshme si mund te premtojm perjetsin ,jeta eshte thjeshtu shum e cuditsheme une kam kuptuar qe nuk duhet te thjem fjalen kurr pergjithmon dhe e pamundur.une deri tani nga jet a kam kuptuar qe eshte nje det me dallg nuk i diet ne cilin breg te len,kam kuptuar qe te jesh ndrryshe do te thot vetem qe je thjesht shum fat keq.
    Jeta pa dashuri nuk ka kuptim por pa dhimbjen nuk ka shje.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    11-10-2009
    Postime
    12
    Ti ke shume te drejte INIDA. PO per mendimin tim keto jane gjera mese te natyrshme.

Pershendetje

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    12-10-2009
    Postime
    58
    zoti i tregon njerzve neper endra disa pika nisje ne jeten e tyre le te kujtojm profetin josef me endrat etij pra nje plan i mir ne jet sipas porosive te zotit shkon te bregu qe don

ruges do llogarisesh gjith kafshet e pyllit i pari ujku dhelpra gjarpri e tjer

kujtoni kleopatren mbertin e egjyptit etj hapni syt ne kte pyll betoni o njreres

oshqiptar te vuajtur kerkoni fjalen e zoti ne pyllin me betonn

zotit i lutem per gjith shqiptaret nne bot vecanerisht femijet dhe femret e pa fajshme

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •