Close
Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 24
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    13-07-2008
    Vendndodhja
    Mitrovicė
    Postime
    37

Muzika tallava

Qka dreqin osht qikjo muzika tallava, qe osht ba njefar sindromi me te cilin jan infektuar kaq shum shqipetart ne pergjithsi?
    Vetėdija pėr mosdije ėshtė dije.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    osht nji muzik e shpifme, une e urrej, po per fat te keq kjo lloj muzike "tallava" si e quan ti,(une i them muzike gabelesh) ka pushtuar muziken shqiptare.
    Nuk ka ngel lloj lloj injoranti pa u bere kengetar, dhe me injorant akoma ata qe i'a blejne kenget.

.... ...
    Anėtarėsuar
    30-01-2005
    Postime
    4,049
    C'do te thote "tallava"?

x-files, "xhixhileja" ka kohe mer lal, se s'e shpiken tani. Sot vetem qe i kane bere tualet dhe e marketojne me mire

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Po mire , nje xhixhile kishte atehere, dhe kishte lezet, po sot kane dal lloj lloj.
    Nuk dine ēa te bejne me njerzit dhe behen "kengetare". Rrepista gjoja, pika qe nuk iu bie.

Anagramisti Maska e Mister Enigma
    Anėtarėsuar
    06-08-2004
    Vendndodhja
    Prishtinė
    Postime
    2,636
    Edhe mua ma shpif kjo lloj muzike. Sherri i kėsaj muzike (qė ėshtė involvuar pothuaj nė tė gjitha rrymat e muzikave tė tjera) mė pak po dėgjoj muzikė.
    Unė nuk i them tallava por tallavaēka.
    Kodi:
    Eja ta bėjmė bashkė njė anagram por kujdes se mos po anagramohemi edhe vetė 

* Yllėza e forumit *
    Anėtarėsuar
    02-10-2004
    Vendndodhja
    Gjilan
    Postime
    454
    une nuk e shaj aq shume ketemuzike,sa i shaj ata qe e degjojne dhe e blejne.
    Tallavaja po "kultivohet" ngase njerezit e blejne dhe e degjojne,po te mos blenin keto cd,une jam e bindur qe nuk do te kishte fluks te njerezve qe bejne kete "muzike" te flamosur.
    eshte kaq e dhimbshme qe nje bend ose nje kengetar i muzikes rock te mirefillte nuk paguhet as sa per te blere nje sanduiē pas koncertit ndersa keto leshkat e tallavase mbushin logarite bankare me mijera.
    ArsGothicė

Larguar nga forumi Maska e Embelsira
    Anėtarėsuar
    26-09-2006
    Vendndodhja
    Po te mori mendja hajde dhe ti !!!
    Postime
    127
    Une drejt me than smund te dalloj cka eshte tallava cka eshte tubro folk cka eshte pop cka eshte r&b etj... pasi diten e sotme kan perzi krejt kengetaret ton..
    Kodi:
    Larguar per shkaqe personale

i/e regjistruar Maska e cubel
    Anėtarėsuar
    30-05-2005
    Postime
    34
    Citim Postuar mė parė nga xfiles Lexo Postimin
    osht nji muzik e shpifme, une e urrej, po per fat te keq kjo lloj muzike "tallava" si e quan ti,(une i them muzike gabelesh) ka pushtuar muziken shqiptare.
    Nuk ka ngel lloj lloj injoranti pa u bere kengetar, dhe me injorant akoma ata qe i'a blejne kenget.
    MALLKUAR QOFSHIN ATA QĖ E DĖGJOJNĖ KĖTĖ LLOJ MUZIKE. MĖ DHIMSET GJUHA SHQIPE QĖ PĖRDORET NĖ ATO KĖNGĖ. ATA QĖ DĖGJOJNĖ KĖTĖ LLOJ MUZIKE, MUND TĖ JENĖ GABEL, TURQ, ose DIQKA TJETĖR, POR SHQIPTARĖ JO.

...beyond Maska e Alienated
    Anėtarėsuar
    19-09-2005
    Vendndodhja
    Cassiopeia Constellation
    Postime
    3,139
    Citim Postuar mė parė nga Embelsira Lexo Postimin
    Une drejt me than smund te dalloj cka eshte tallava cka eshte tubro folk cka eshte pop cka eshte r&b etj... pasi diten e sotme kan perzi krejt kengetaret ton..
    Tallava eshte nje muzike me ritme te njetrajtshme (pafundesisht te bezdisshme - per mua) dhe me nje tekst futja kot, aty per aty. Ke sheh kengetari ne lokal, ate kendon. Edhe i perserit te njejtat fjale sepse s'eshte ndonje lloj kenge. Tallava eshte berllogu me i madh qe ka "mbire" ne estraden tone.

Stop Tallava - Kill those fothermuckers!!!
    Koha ėshtė e maskarenjėve
    Por atdheu i Shqiptarėve

' Maska e Earta
    Anėtarėsuar
    11-08-2008
    Postime
    336
    Kam alergji ndaj kesaj muzike

Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Muzika klasike, 101 pjesėt mė tė bukura
    Nga Tannhauser nė forumin Muzika botėrore
    Pėrgjigje: 103
    Postimi i Fundit: 21-10-2023, 16:25
  2. Muzika popullore ne dileme.
    Nga ChuChu nė forumin Muzika shqiptare
    Pėrgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 04-05-2009, 16:00
  3. Muzika, si po deformohen shijet
    Nga Davius nė forumin Muzika shqiptare
    Pėrgjigje: 15
    Postimi i Fundit: 14-03-2007, 21:03
  4. Muzika - thjesht njė melodi, apo ndoshta njė gjenerator ndjenjash dhe emocionesh?
    Nga EXODUS nė forumin Filozofi-psikologji-sociologji
    Pėrgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 07-02-2004, 12:00
  5. Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 31-05-2003, 18:04

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •