mir se erdhe Semra ....kalofsh sa ma mir ketu ...
mir se erdhe Semra ....kalofsh sa ma mir ketu ...
================================================== ========
Faleminderit shumė edhe njė herė pėr mikpritje tė gjithve...
Mė keni pyetur:
Xhuxhumaku: a s'do ishte me mire semra, te ndihmoje familjet e varfera te Kosoves, se sa te afrikes?
Pėr mua janė ēdo krijes e All-llahut subhanehu wete'ala tė barabarta. Babi jem ju ndihmon disa familjeve shqiptare qe disa vite me radh pasi qė ka mundėsi, edhe unė ju ndihmoj me aq sa kam mundėsi.
Unė jam duke punuar si vullnetare pėr hėnėn e kuq tė UAE nė Dubai qė nga maji i vitit 2008, ėshtė dėshirė personale dhe mburrem me kėtė. Shpresoj qė kur ti pėrfundoj studimet pasdiplomike pėrveq profesionit qė kam pėrzgjedhur, do ti kontriboj shqiptarve nė pėrgjithsi dhe nė fushen e humanitetit nga pėrvoja qė kam nga hėna e kuqe tė UAE.
Xhuxhumaku: tenisin me shami ne koke e ushtron?
Ekzakt, ashtu ėshtė, nė Prishtinė si e vogėl kam luajtur tenis me K. e Prishtinės, ne Graz tė Austris nuk kam luajtur tenis profesional por nga hobi edhe tani mirrem me tenis nė Dubai dhe kemi kushte shumė tė mira, dhe rellaksohemi nga 3 herė nė javė me tenis. Pra e ke qėlluar Xhuxhumaku.
J@mes_Douglas: Ajo qe me ben pershtypje dhe qe njekohesisht bie ndesh ne parim eshte ferexheja ne nje krah dhe syzet te tipit Dolce Gabana ne krahun tjeter.
Nuk bie nė kundėrshtim kjo me fen Islame qė unė jam pasuese e kėsaj feje tė vertetė.
Kėtu nė Dubai pothuajse tė gjitha femrat (motrat tona muslimane) janė kėshtu dhe ėshtė normale. Veshja ime nuk ėshtė ferexhe, ėshtė hixhab (porosi nga All-llahu tebereke wete'ala) dhe shpresoj qė Krijuesi i gjithsis tė jetė i kėnaqur me veshjen time dhe me dukjen time dhe mė mjafton Ai qė tė jetė i kėnaqur.
E ndi veten nė form duke vrapuar, luajtur tenis, veliboll, notė etj... prandaj dhe e kam radhitur tenisin si hobi mė tė preferuar.
mir se erdhe ne forum shpresojme qe do ja kalosh mire dhe te sjellesh gjera te mira ne forum
qyqja mi goce kush ta paska rras at thes ne koke????
- Cfare hobe dhe interesa kini? - E PREFEROJ TENISIN DHE VELIBOLLIN
Po te boj nje pytje mi Semra????
Po Volejboll me tuta do lush. apo si ne kohet e meparshme me kilota
![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Linda5 : 21-01-2009 mė 07:36
Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.
mire se erdhe semera
paske te njejtin mbiemer me muakalofsh mire
Mos u mundo te behesh njeri i suksesshem por me mire te behesh i vlefshem..
Flm pėr mikpritje edhe njė herė ju them tė gjithve
goca-bules mė vjen keq qė stė kam kuptuar ēfar ke pyetur saktėsishtė me gjithė ate tė pėrgjigjem kėshtu:
Luaj velejboll sepse e kam hobi ashtu si tenisin.
ASSAS|NS me Krasniq ska me ta
mire se erdhe
qenke shume simpatike
JO SEKS PARA MARTESE
Mire se erdhe
Think only of the past as its remembrance gives you pleasure. J. Austen
Semra, edhe pse une e kundershtoje me bindje menyren e jeteses tende fetare dhe parimet e tua, te jap gjithesesi mireseardhjen time mes nesh.
Jetoj pa kufij
Krijoni Kontakt