================================================== ========
ES-SELAMU ALEJKUM - PĖRSHĖNDETJE PĖR TĖ GJITHĖ
- Si e keni emrin? - SEMRA KRASNIQI
- Sa vjec jeni? - 23 VJEQARE
- Ku banoni? - NĖ DUBAI [SHTETET E BASHKUARA ARABE]
- Ku keni lindur? - NĖ PRISHTINĖ [KOSOVĖ]
- Gjendja juaj shoqerore, beqar, i martuar, i divorcuar, me femije? - BEQARE
- Cfare shkolle po beni apo keni mbaruar? - EDHE DY PROVIME DHE E PĖRFUNDOJ FAKULTETIN E ARKITEKTURĖS
- Cfare profesioni kini? - ARKITEKTE
- Cfare hobe dhe interesa kini? - E PREFEROJ TENISIN DHE VELIBOLLIN
- Deshirat dhe enderrat tuaja? - TĖ JEM NJĖ MUSLIMANE E SINQERTĖ DHE TĖ BĖHEM NJĖ ARQITEKTE E SUKSESĖSHME
- Cfare ju pelqen te vizitoni ne kete forum? - NĖN-FORUMIN: BOTA SHPIRTĖORE
- Cilin do te kishit deshire te pershendetnit? - BABIN TIM FATMIRIN, MAMIN TIM FATMIREN DHE MOTREN TIME TEUTEN
TANI JAM NĖ PUSHIME, PĖR MOMENTIN GJINDEM NĖ KRYEQYTETIN E REPUBLIKES TĖ KOSOVĖS (PRISHTINĖ)
================================================== ========
MARR NGA http://Semra-Krasniqi.hi5.com
- [INFORMACIONE] Unė quhem Semra Krasniqi, jam shumė e shoqėrueshme por di edhe tė bėhem e ashper me disa! haha hair inshaAll llah, shaka pak. Kam lindur nė Kosovė [Prishtinė] mandej kam jetuar nė Austri [Graz] dhe tani jetoj nė UAE [Dubai] dhe jam duke studijuar arkitekturen dhe shpresoj ta pėrfundoj brenda kėti viti inshaAll llah. Jam duke punuar si vullnetare pėr hėnėn e kuq tė UAE nė Dubai qė nga maji i vitit 2008 duke ndihmuar familjet e varfra tė Afrikės, fėmijėt jetimė dhe tė tjerė. Njė motėr e kam me emrin Teuta dhe dy prinderit, emri i babit Fatmir dhe i mamit Fatmire. Babi jem ka dy firma, njėren nė Graz dhe tjetren nė Prishtinė dhe ėshtė njė nga biznesmenėt me tė mėdhenjė nga shqiptarėt qė jetojnė nė Graz.
Kėtu nė Dubai kam ardhur nė fillim tė muajit maj tė kėti viti [2008], El lhamdulil lah po ja kaloj mirė dhe se kam menduar qė ėshtė kaq vend i bukur. Vendbanimi im kėtu ėshtė shumė afėr me xhaminė Jumeirah Mosque, nė kėtė mesxhid unė me talebet e tjera i fali regullisht pesė kohėt e namazit El lhamdulil lah, nėse nuk jeni nė dijeni se ku gjindet ky mesxhid atėherė besoj se keni dėgjuar pėr Dubai Marine Resort ėshtė pranė vendbanimit tonė hoteli mė i afėrt me pallatin tonė ku banojm. Nė pallatin ku unė banoj, janė edhe tetė talebe [motra muslimane] tė tjera qė banojnė nė kėtė pallat shumė tė bukur El lhamdulil lah. Tri jemi qė studiojm arkitekturėn, tri tė tjera janė qė studiojn mjeksinė e pėrgjithshme dhe tri tė tjera studiojn shkencat komjuterike.
Pikėsynimet e mija janė qė pasi qė ti pėrfundoj studimet diplomike nė pėrfundim tė kėti viti [2008], do ti vazhdoj menjėherė studimet pasdiplomike inshaAll llah dhe pasi qė tė magjistroj nė arkitekturė gjithsesi tė kthehem nė vendlindjen time [Kosovė] dhe ti realizoj disa projekte qė kam filluar ti punoj para njė viti dhe nėse All llahu xhel le shanehu vazhdon tė mė dhuron jetė tė gjatė dhe shėndet tė mirė unė me ndihmen e All llahut do ta realizoj kėtė projekt qė kam filluar ta punoj e nė tė e kam parapar tė ndėrtohen dhjetė ndėrtesa tė larta nga dymbėdhjetė kate, njė mesxhid [xhami] tė madhe nė mesin e tyre, njė foshnjore pėr fėmi, njė medrese [shkollė] dhe njė park tė bukur pėr tu relaksuar inshaAll llah nė Prishtinė apo ndoshta dhe nė Prizėren por pėr kėtė preojektė nuk pres donacione nga shteti apo nga ndonjė organizatė jo qeveritare por pėr kėtė projektė pres ndihmėn e All llahut dhe babi im mė ka premtuar se do tė mė mbėshtetė deri nė fund pėr ta realizuar me para sepse babi ka mundesi ta realitoj. Unė nuk ndalem vetėm me kaq sepse deshiroj tė bėhem njė arkitekte e suksesėshme dhe do tė projektoj Kosovėn nė mėnyrėn mė tė mirė tė mundur inshaAll llah dhe mendoj tė ja rikthej bukurin dhe vleren e njė kryeqyteti Prishtinės me projektet e mia.
Jam muslimane elhamdulilah, e moderuar pak ndoshta por?================================================== ========
Jam krenare me tė vėrtetė qė jam shqiptare dhe muslimane.
Krijoni Kontakt