Postuar mė parė nga
hajla
Oooo pershendetje pe juve i nderuar lirikk,p.s.posa mesova ce jeni ju liriku ce ishe dikur ne kete FHS.dhe per si je ti liriku i ketyre vargjeve isha pre,si thon ni fjale,po njeriu kurr nuk din se ku koritet apo ku nerohet,pase une cenkam korit me ty pa te pershendetur,gjithsesi kerkoj fajle i nderuar,por mbi te gjitha, me behet cefi shum,ce pas kace viteve ce ju jeni kthyer vargjeve tuja ashtu si gjithe i intuazuar per to...po ja ce dhe une mora guximin te pershendes duke te uruar mireseardhje,si dhe pun te mbare e te palodhshme si gjithehere liriku....Falemnderit
p.s.po mos te vije cudi nese te duket se shumcka ka ndryshuar ne kete mes,(si dita me nat),p.s.thua se nuk jen me ata ce ishin dikur,(apo me duket mua keshtu),se di ndoshta dhe jam gabim?!
Prandaj uroj ce t'kaloni caste sa me te mira ne mesin e gjithve...
p.s.pase as une nuk jam ajo si dikur,po cka me ka lidhur me se shumti ne kete forum,jen te vetmet poezit e mija,per te cilat jam e lidhur shum...por gjithsesi dije se te falinderoj dhe te cmoj shum lart per micesin ton te paster dhe te pa konfruntuar ndonjihere,pergjithmon do te jam mirnjohese nga do ce jam...
edhe se ishte nje kohe relativishte e gjate ce nuk jemi ndegjuar as ne tjerat forume...mcse une shum rralle po kycem koheve te fundit dhe se shum pak po merrem me shkrime....ku ndoshta dhe vullneti eshte ai ce me mungon,ce te jem aktive,por si do ce te jete,uroj ce ju te jeni mire nga do ce jeni dhe familja ne pergjithesi...shum te fala dhe pershendetje me micsore-njerzore!!!
si dhe pergezime ne cdo varg te juaj...duke shpresuar ce ata moderator/e nuk do ndermarrin ndonji veprim te tille si dikur,sa per fjalet ne pershendetje...duke besuar ce nuk ju pengojn si para disa viteve,ku dhe ma ne fund treguan dobesin e vet ndaj shkrimeve tona,duke i fshire,pervetem se i vlersojshim vargjet e tua....dhe se di perse beheshin keso dallimeve ne mesin e antarve shqiptaro-shqiptar,dhe ce nga athere disa nga micet ce kishim ketu,nuk me jen lajmruar qofte me ndonje pershendetje te vetme!,
edhe se nuk e dija arsyen?!
....dhe mu per kete nuk jam inkuadrua ace shum ne tema te ndryshme,dhe sikur detyroja veten ce te rrija large dhe nga ata ce ndonjihere me kan pershendetur,ndoshta dhe me kecardhje per ta/o,por ne fakt nuk jam ndjere e priveligjuar ne shkrime,si me par!...
...dhe njihere te pershendes sincerisht
Hajla Rugovase
Krijoni Kontakt