Nuk e di si, apo ka prekur dikush nga familja por nuk mund te ndegjoj muzike, dmth driver sounds ka problem. Cd-te nuk i kam.
Sdi si ta rregolloj.
JU LUTEM PER NDIHME
Nuk e di si, apo ka prekur dikush nga familja por nuk mund te ndegjoj muzike, dmth driver sounds ka problem. Cd-te nuk i kam.
Sdi si ta rregolloj.
JU LUTEM PER NDIHME
Rrahjet e zemrės nuk janė asgjė tjetėr pos hapa qė tė ēojnė drejt njė vdekje tė sigurtė!!
A je munduar ta kerkosh ne google? C'fare kompjuteri ke Asus, Dell etj? normalisht nese shkon ne websitin e pc-se qe ke dhe kerkon modelin qe disponon mund te shkarkosh drajverat qe te duhen.
Kompjuteri im kishte problem me USB Hub controler, hyra ne websitin e Asus-it dhe arrita ta shkarkoj driverin e duhur
Kam pc Dell, te faleminderit shume, do e kerkoj, po nee e shkarkoj a duhet ta bej install?? apo....
Rrahjet e zemrės nuk janė asgjė tjetėr pos hapa qė tė ēojnė drejt njė vdekje tė sigurtė!!
Po
Pasi te besh kerkimin e duhur te kompjuterit tend ne websitin e Dell duhet ta instalosh ne menyre manuale.
Nese ke numrin serial te Pc-se dhe e kerkon ne Dell website, te nxjerr profilin e PC-se sic ka dale nga prodhimi.
Pac fat
Krijoni Kontakt