Close
Faqja 4 prej 31 FillimFillim ... 2345614 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 304
    Perjashtuar Maska e Lunesta
    Anėtarėsuar
    09-09-2005
    Vendndodhja
    Dove la..Vittoria.....
    Postime
    1,660
    Si thone gurbet por kurbet

edhe jo qudi por cudi.

Kur ju merrka malli kaq shume pse iket?

i/e regjistruar Maska e Deni Moskatit
    Anėtarėsuar
    23-04-2005
    Vendndodhja
    ne shpi
    Postime
    25
    Citim Postuar mė parė nga rabija
    Me aq sa kam vrejtur shume nga ne te dashur miq te forumit jemi te shperndare neper bote!Ju them miq sepse vertete me dukeni shume te afert!Gati po behen dy vite qe jam ne gurbet po asesi te mesohem dhe nuk me solli deshira por fati i njeriut qenka ashtu!Ashtu siq na e ka shkruar i Madhi Zot!Ajo qka me ben shume te vuaj eshte malli i madh qe kam per nenen!Me duket nganjehere qe ketu kam lindur,dhe vitet me nenen time me duken si episode apo si nje fragment i shkeputur nga nje roman qe te ka pelqyer dhe mundohesh ta kujtosh ashtu siq e ke lexuar me ngjarje te bukura!! Por per qudi te kujtohen veten momentet e ndarjes,te kujtohet fytyra e saj e lodhur dhe rrudhat e saj sikur te kercenohen qe nuk do ta gjesh nenen gjalle me!.....Si femiju i saj me i vogli,kam qene e perkdhelura e saj,nuk me pelqente kurr te largohem prej saj!Kudo qe shkonte ajo gjithmone ishim bashke.....Ndersa tash me mijera kilometra larg nenes sime te dashur,larg per ti degjuar hallet dhe dertet e saj,ne momentet kur pleqeria po i afrohet mungesa ime e ben qe tensioini i larte i gjakut ti rritet edhe me!Nje lemsh qe me eshte bere ne fyt tashme,ndoshta disi do ta largojne lotet e mi!Nuk mund te shkruaj me! I ndava disa momente te merzise dhe mallit tim me juve se e di qe vertete me kuptoni se me siguri edhe ju jeni ndjeheni njesoj por ndoshta koha ju ka mesuar!Ju falenderoj qe ndate disa momente me mua.JU PERSHENDES ME RESPEKT.....
    Pershendetje dhe urime per temen Jam nje nga ata qe te kuptoj mire dhe vuaj gjithashtu si ti per sa i perket ksaj teme , te uroj gjith te mirat
    INSIEME
    ...CON IL DIAVOLO IN CORPO!

i/e regjistruar Maska e rabija
    Anėtarėsuar
    02-08-2006
    Postime
    126
    Citim Postuar mė parė nga Lunesta
    Si thone gurbet por kurbet

edhe jo qudi por cudi.

Kur ju merrka malli kaq shume pse iket?
    Dje e lexova kete postim dhe per qudi ka ndryshuar emri i autorit me gjithe foto,nuk e di pse behet kjo dhe kush luan kaq mire me postimet,me temat dhe pse keshtu te ndodhin keto gjera!
    Desha te pergjigjesha lidhur me ato cka kishte shkruar ky person dhe per qudine time nuk ishte ky person por as maska e tij! Dje ishte nje maske me dy femra qe putheshin dhe me erdhi keq qe tema ime nuk ishte e pershtatshme per te tille njerez! Por ama nuk eshte patjeter te shkruash ne nje teme kur ti nuk e ndjen dhe nuk ke te besh fare me te,apo per te gjetur gabimet gramatikore!!!
    Hahahahaa,nuk eshte shkruar kjo teme per ate qellim por thjeshte te bisedojme me njerez qe kane te njejtat ndjenja lidhur me kete teme! Nuk e kam vene per tu tallur pse ikem ne nga deshira apo derti!!!

Perjashtuar Maska e havaja
    Anėtarėsuar
    05-11-2006
    Postime
    35
    Rabija te pergezoj shume per kete teme apo te falenderoj qe ne menyre te sinqerte ndave me ne disa qaste te mallit tend!!
    Vertete e gjeta edhe veten time te ky shkrim,u ndjeva shume e mallengjyer tek e lexova! Te falenderoj ty dhe gjithe ata njerez qe hapin keso lloj temash qe jane per tu biseduar sepse ke tere kohen cfare te shkruash e te thuash per to....
    Pershendetje

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-08-2006
    Postime
    68
    Nena, malli qe djeg !
    Eshte nje mall qe jo vetem djeg por qe te pervelon, rritet e rritet cdo dite dhe duket sikur nuk do durosh dot me neser, sikur do shpertheje zemren dhe perhapet si lave vullkani, por ja qe ditet kalojne dhe prape ne larg nenave jemi, larg asaj perkedheljes dhe kujdesit te nenes qe ketu larg kemi me shume nevoje, qofte ne dite te mira qofte dhe ne dite te keqija, qofte kur jemi te lumtur dhe qofte kur jemi te semure.
    ah ky malli qe djeg,

mallkuar kush i krijoi kufijte,
    mallkuar kush i krijoi ndarjet,

Ju pershendes per kete teme,

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    02-09-2002
    Vendndodhja
    Myslym Shyri
    Postime
    644
    ;( Edhe un nejta pa mamin tim per 3 vjet...edhe e di se si ndjehesh. Duhet te adoptohesh me jeten e re, merru me aktivitete te tjera ta heqesh mendjen. Megjithate, shpresoj ta shikosh prap edhe sa me shpejto.

Anėtarėsuar
    02-08-2006
    Postime
    126
    Ju falenderoj Deni Moskatit,havajes,lelab, dhe Fiona qe keni lexuar tek kjo teme qe eshte nje nga ato qaste te renda malli dhe ndjehem pak me e lehtesuar kur dikush ne menyre te sinqerte me kupton por gjithashtu me vjen keq kur degjoj per secilin nga ju qe jeni larg nga nena,ngrohtesia dhe rendesia e jetes!
    Edhe pse jeni larg,kujtoni sa me shume me shpresen per tu takuar sa me shpesh sepse jeta po na mashtron ne kahje dhe rrjedha tjera por ajo kalon shume shpejt,nenat plaken dhe nje dite fatkeqesisht do te mbetemi pa to dhe do ta kuptojme qe tjerat gjera qe kemi bere ne jete kane qene te kota,kur nuk kemi qene afer asaj qe na rriti,na ofroj dashuri, ngrohtesi dhe gjithcka nga vetja per tu bere keta qe jemi!!! Pershendetje me respekt.....

Perjashtuar Maska e havaja
    Anėtarėsuar
    05-11-2006
    Postime
    35
    Ne keto momente seq po ndjej mall per nenen time dhe ne keto momente kjo teme ishte e tepert per mua !!!

Cfare je duke bere ne keto momente nena ime e dashur? A te ka marr malli edhe ty per mua?
    Nuk di nese je mire nena ime,sepse po te shoh enderr cdo nate, thone se endrrat tregojne diqka por nuk e di nene nese do te me tregojne gjera te mira per ty!
    Mbaju e forte NENE per mua, sepse kur te kthehem dua te te gjej !!!!

*KiSsEs* Maska e summer_babe
    Anėtarėsuar
    21-08-2006
    Vendndodhja
    te duhet gje ty?
    Postime
    59

Unhappy

Citim Postuar mė parė nga rabija

Erdha nene nga gurbeti, per te pare moj me sy
    Ah, i mjeri qfare me gjeti! Kishe mbyllur ata sy!!!!
    Nena ime,nena ime se besoj qe sje ma ti
    Ti po fle moj nen hije, pres te zgjohesh perseri

M'dogji malli i femijerise, kisha kohe qe s'te kisha pa
    Thash se te gjej te pragu i shtepise por te gjeta moj ne varr
    Nena ime, nena ime se besoj qe sje ma ti
    Ti po fle moj nen hije, pres te zgjohesh perseri....

Me lot ne sy e kam lexuar kete. shume sad.

P.S A mund ta di ku e gjete kete vjershe apo kenge, s'e di ca eshte, por te ishte kenge do te me pelqente ta degjoja... po kishe kohe, me jep pergjigje. thenkju
    Linda pa deshiren time, do vdes pa deshiren time, me lini te jetoj ashtu sic dua vete

Anėtarėsuar
    02-08-2006
    Postime
    126
    E kam cekur summer babe se kjo eshte nje kenge e Selami Kolonjes,me duket nese nuk kam harruar e kendon edhe kengetari kosovar Sinan Vllasaliu. Kerko tek muzika e ketyre kengetareve,me siguri do ta gjesh. Kenga titullohet "Balade per nenen"
    "Nuk ka pune te ngutshme, por njerez te vonuar !!"

Faqja 4 prej 31 FillimFillim ... 2345614 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •