Si thone gurbet por kurbet
edhe jo qudi por cudi.
Kur ju merrka malli kaq shume pse iket?
Si thone gurbet por kurbet
edhe jo qudi por cudi.
Kur ju merrka malli kaq shume pse iket?
Pershendetje dhe urime per temenPostuar mė parė nga rabija
Jam nje nga ata qe te kuptoj mire dhe vuaj gjithashtu si ti per sa i perket ksaj teme , te uroj gjith te mirat
![]()
INSIEME
...CON IL DIAVOLO IN CORPO!
Dje e lexova kete postim dhe per qudi ka ndryshuar emri i autorit me gjithe foto,nuk e di pse behet kjo dhe kush luan kaq mire me postimet,me temat dhe pse keshtu te ndodhin keto gjera!Postuar mė parė nga Lunesta
Desha te pergjigjesha lidhur me ato cka kishte shkruar ky person dhe per qudine time nuk ishte ky person por as maska e tij! Dje ishte nje maske me dy femra qe putheshin dhe me erdhi keq qe tema ime nuk ishte e pershtatshme per te tille njerez! Por ama nuk eshte patjeter te shkruash ne nje teme kur ti nuk e ndjen dhe nuk ke te besh fare me te,apo per te gjetur gabimet gramatikore!!!
Hahahahaa,nuk eshte shkruar kjo teme per ate qellim por thjeshte te bisedojme me njerez qe kane te njejtat ndjenja lidhur me kete teme! Nuk e kam vene per tu tallur pse ikem ne nga deshira apo derti!!!
Rabija te pergezoj shume per kete teme apo te falenderoj qe ne menyre te sinqerte ndave me ne disa qaste te mallit tend!!
Vertete e gjeta edhe veten time te ky shkrim,u ndjeva shume e mallengjyer tek e lexova! Te falenderoj ty dhe gjithe ata njerez qe hapin keso lloj temash qe jane per tu biseduar sepse ke tere kohen cfare te shkruash e te thuash per to....
Pershendetje
Nena, malli qe djeg !
Eshte nje mall qe jo vetem djeg por qe te pervelon, rritet e rritet cdo dite dhe duket sikur nuk do durosh dot me neser, sikur do shpertheje zemren dhe perhapet si lave vullkani, por ja qe ditet kalojne dhe prape ne larg nenave jemi, larg asaj perkedheljes dhe kujdesit te nenes qe ketu larg kemi me shume nevoje, qofte ne dite te mira qofte dhe ne dite te keqija, qofte kur jemi te lumtur dhe qofte kur jemi te semure.
ah ky malli qe djeg,
mallkuar kush i krijoi kufijte,
mallkuar kush i krijoi ndarjet,
Ju pershendes per kete teme,
;( Edhe un nejta pa mamin tim per 3 vjet...edhe e di se si ndjehesh. Duhet te adoptohesh me jeten e re, merru me aktivitete te tjera ta heqesh mendjen. Megjithate, shpresoj ta shikosh prap edhe sa me shpejto.
Ju falenderoj Deni Moskatit,havajes,lelab, dhe Fiona qe keni lexuar tek kjo teme qe eshte nje nga ato qaste te renda malli dhe ndjehem pak me e lehtesuar kur dikush ne menyre te sinqerte me kupton por gjithashtu me vjen keq kur degjoj per secilin nga ju qe jeni larg nga nena,ngrohtesia dhe rendesia e jetes!
Edhe pse jeni larg,kujtoni sa me shume me shpresen per tu takuar sa me shpesh sepse jeta po na mashtron ne kahje dhe rrjedha tjera por ajo kalon shume shpejt,nenat plaken dhe nje dite fatkeqesisht do te mbetemi pa to dhe do ta kuptojme qe tjerat gjera qe kemi bere ne jete kane qene te kota,kur nuk kemi qene afer asaj qe na rriti,na ofroj dashuri, ngrohtesi dhe gjithcka nga vetja per tu bere keta qe jemi!!! Pershendetje me respekt.....
Ne keto momente seq po ndjej mall per nenen time dhe ne keto momente kjo teme ishte e tepert per mua !!!
Cfare je duke bere ne keto momente nena ime e dashur? A te ka marr malli edhe ty per mua?
Nuk di nese je mire nena ime,sepse po te shoh enderr cdo nate, thone se endrrat tregojne diqka por nuk e di nene nese do te me tregojne gjera te mira per ty!
Mbaju e forte NENE per mua, sepse kur te kthehem dua te te gjej !!!!
Postuar mė parė nga rabija
Me lot ne sy e kam lexuar kete. shume sad.![]()
P.S A mund ta di ku e gjete kete vjershe apo kenge, s'e di ca eshte, por te ishte kenge do te me pelqente ta degjoja... po kishe kohe, me jep pergjigje.thenkju
![]()
Linda pa deshiren time, do vdes pa deshiren time, me lini te jetoj ashtu sic dua vete
E kam cekur summer babe se kjo eshte nje kenge e Selami Kolonjes,me duket nese nuk kam harruar e kendon edhe kengetari kosovar Sinan Vllasaliu. Kerko tek muzika e ketyre kengetareve,me siguri do ta gjesh. Kenga titullohet "Balade per nenen"
"Nuk ka pune te ngutshme, por njerez te vonuar !!"
Krijoni Kontakt