Close
Faqja 2 prej 31 FillimFillim 123412 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 304
    New York Maska e mario_kingu
    Anėtarėsuar
    09-12-2004
    Vendndodhja
    New York
    Postime
    2,225

Wink

Citim Postuar mė parė nga rabija
    Me aq sa kam vrejtur shume nga ne te dashur miq te forumit jemi te shperndare neper bote!Ju them miq sepse vertete me dukeni shume te afert!Gati po behen dy vite qe jam ne gurbet po asesi te mesohem dhe nuk me solli deshira por fati i njeriut qenka ashtu!Ashtu siq na e ka shkruar i Madhi Zot!Ajo qka me ben shume te vuaj eshte malli i madh qe kam per nenen!Me duket nganjehere qe ketu kam lindur,dhe vitet me nenen time me duken si episode apo si nje fragment i shkeputur nga nje roman qe te ka pelqyer dhe mundohesh ta kujtosh ashtu siq e ke lexuar me ngjarje te bukura!! Por per qudi te kujtohen veten momentet e ndarjes,te kujtohet fytyra e saj e lodhur dhe rrudhat e saj sikur te kercenohen qe nuk do ta gjesh nenen gjalle me!.....Si femiju i saj me i vogli,kam qene e perkdhelura e saj,nuk me pelqente kurr te largohem prej saj!Kudo qe shkonte ajo gjithmone ishim bashke.....Ndersa tash me mijera kilometra larg nenes sime te dashur,larg per ti degjuar hallet dhe dertet e saj,ne momentet kur pleqeria po i afrohet mungesa ime e ben qe tensioini i larte i gjakut ti rritet edhe me!Nje lemsh qe me eshte bere ne fyt tashme,ndoshta disi do ta largojne lotet e mi!Nuk mund te shkruaj me! I ndava disa momente te merzise dhe mallit tim me juve se e di qe vertete me kuptoni se me siguri edhe ju jeni ndjeheni njesoj por ndoshta koha ju ka mesuar!Ju falenderoj qe ndate disa momente me mua.JU PERSHENDES ME RESPEKT.....

te kuptoj ku e ke fjalen se si cdo emigrant qe jemi neper bot e kemi provuar ate gje te jemi larg familjes un skam ndenj me shum se nje vit por ai vit ishte nje vit qe sdo e haroj kur

urime per temen shum prekse
    Partizoni

i/e regjistruar Maska e London_
    Anėtarėsuar
    01-09-2005
    Postime
    23
    Citim Postuar mė parė nga rabija
    Shume falemiderit London per kengen qe na e dhuruat,vertet shume e bukur! Ju pergezoj per kengen dhe gjithashtu qe u inkuadrove te kjo teme! Kur flitet per nenat gjithmone ka qka te thuhet,fjalet kurr nuk shterren por shume kisha pase deshire te degjoj rrefimet e tyre edhe nga bashkatdhetare tane neper bote e nuk jane te pakte ketu ne forum!

Faleminderit rreth komentit te kenges

thjesht mendova qe ishte nje tem shum interesante ... prandaj vendosa kengen
    dhe nje her urime per temen
    E kom Zanat Me Fol Drejt
    Te Pelqej A Ste Pelqej
    Kunjat Nuk I Du
    Nuk I Pelqej
    As Nuk Kom Me L'shu

i/e regjistruar Maska e hope31
    Anėtarėsuar
    23-11-2002
    Vendndodhja
    ketu
    Postime
    1,054
    per rabijen

mund te hysh e te lexosh :http://www.forumishqiptar.com/showthread.php?t=10329

i dedikohet nenave te nenave tona
    ose me mire gjysheve tona
    e ne kete rast edhe gjyshes se vajzes tende
    Fjalet e pa thena nuk lendojne kurre.
    Don't wait for extraordinary circumstances to do good,try to use ordinary situations
    :^proton

i/e regjistruar Maska e rabija
    Anėtarėsuar
    02-08-2006
    Postime
    126
    Me pelqeu shume ajo qfare gjeta te ajo teme dhe kuptove qe edhe ju ishit nene! Pershendetje dhe gjithe te mirat.....

Cobra1 Maska e Cobra1
    Anėtarėsuar
    18-01-2005
    Vendndodhja
    New York
    Postime
    288
    Rabila faleminderit per temen qe kini trajtuar .
    Eshte nje tem shum ebukur .

ju kuptoj fort mir se si ndiheni ne ato momente qe ju parafytirohet Nena

Jam shu koh larg Saj me keputet shpirti kur e kujtoj .
    pres sa te dali Hena e plot dhe athere mundem dhe flas me Nenen .
    pyes Henen ghith ashtu ben dhe Nena ime e shikoj neper mjet Henes dhe me shikon
    malli per Nene qendron i pa pershkruar nuk mundesh ta hedhesh ne letra
    se nuk te dalin .
    ju uroj shendet te gjith Nenave te Bijave dhe te Birve te tyre kudo qe ndodhen

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-05-2006
    Postime
    3,344
    Gjeta Dhe Un Kete Tem Ku Duhesha Te Shprehesha,,,,,,,,,urime Rabija Per Kete Tem................malli Per Nenen Na Djek Te Gjithve Megjithse Ne Jeten E Perditshme Dukemi Moskokcarese .....po Shpirti E Di Se Si Digjet Nga Malli Per Ty ......nena Ime..........

Ju Pershendes Te Gjithve........

i/e regjistruar Maska e Salonica_m
    Anėtarėsuar
    28-08-2006
    Vendndodhja
    SELANIK GR
    Postime
    16

Nena,malli qe djeg

urime rabija per kete teme!vetem qe degjoj fjalen Nene me mbushen syte me lot.kalofsh mire dhe pac fat te mire kurdohere ne jet.
    buzeqeshi jetes dhe behu i durushem ne dhimbjet e saj

Anėtarėsuar
    02-08-2006
    Postime
    126
    Ju pershendes dhe ju falenderoj te gjitheve qe keni lexuar dhe vleresuar temen time. Te gjithe atyre qe ndjehen nganjehere te humbur nga malli per nenen ju sugjeroj qe te jemi se bashku tek forumi shqiptar dhe ti qajme se bashku hallet dhe merzite tona!

i/e regjistruar Maska e hope31
    Anėtarėsuar
    23-11-2002
    Vendndodhja
    ketu
    Postime
    1,054
    mamaja ime ka ditelindjen sot

i uroj me gjithe zemer

shendet, jetegjatesi, qetesi e kenaqesi shpirterore
    per femijet , nipat, mbesat e te gjithe ata qe e duan

dua t'i them se je mamaja me e mira ne bote
    dhe se cfaredo qe bej per te, me duket se nuk kam bere asgje

te perqafoj shume
    vajza jote

gjithashtu pershendetje te gjitha mamave te forumit
    Fjalet e pa thena nuk lendojne kurre.
    Don't wait for extraordinary circumstances to do good,try to use ordinary situations
    :^proton

Anėtarėsuar
    02-08-2006
    Postime
    126
    Shume urime nenes tende per ditelindje,te te rroj e lumtur prane me te dashurve te saj ! I uroj lumturi familjare dhe gjitha te mirat ne jete!

Faqja 2 prej 31 FillimFillim 123412 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •