I dashur koleg, besoj se kritikat duhet te jene te pranueshme. Une jam e medimit ,qe teksti i punuar keshtu si e ke sjelle ti, eshte i nivelit te shkolles nentevjecare. Eshte shume i thate ne informacion dhe teper i shkurter.
Nuk vura ne dyshim njohurite e tua. Por meqe ashtu si e thua edhe ti, qe niveli i njohurive te forumisteve nuk eshte i njejte dhe meqe ti po perpiqesh te serviresh nje tekst shkencor, atehere per mendimin tim duhet me teper profesionalizem dhe pershkrim i detajuar. Psh. te thuash qe "citoplazma eshte lengu qe ndodhet rreth membranes qelizore dhe qe pemban ribozomet( qe na qenkan organet e qelizes ??? ) )me duket shume e manget. Duhet ta dish me siguri se ky nuk eshte definicioni i citoplazmes

. Kush e meson keshtu e meson gabim!
Nqs kerkon te informosh, atehere beje ne menyre te sakte, sic i takon edhe vete shkences. Te shkurtosh e te besh plagjiate me duket jo e drejte.
Po, nqs tema paraqet rendesi, mund te kontriubuoj me shume deshire. Por jam e mendimit, se e gjitha mund te paraqitet thjesht si nje intro per te arritur tek ajo cka perfaqeson qeliza sot.
Krijoni Kontakt