Gim, njaqeta ... , meqe para 15 muajve nuk me pe ..., ishe vetem ... , s'doja te ta ngacmoje vetmine e kujtesen ... , ma mire v... sesa ... pranoji fjalet e ndjese past ... past gjete qetesine e paradisin ... .
Nje " i njohuri im " Kjamet Gazepi, pasi me rekomandoje kete Forum ... , me kishte folur etj. Sic ta thashe ma nalt, kur isha atje ku Qoftelargu J... pasi ua ka b... shqipeve si dikur Kadiu ... , dhe ju ka mbetun vetem ku... plake EU ndjese paste Epokali At Gj. FISHTA, mesova se nje nje plotesim te kesaj vetmije ... e kishe plotesue disi ... ?! et.
Sic po e kupton emra s'po perdori ... , vetem zt. Kjamet Gazepi ja premtova pasi nga fillimi i viti edhe une po frekuentoje Forumin, se do t'ia percjelle te falat se ju te dy ne Forum jeni e keni kembyer here pas here pershendetje e mendime ... .
Randesi ka te lodhesh ne LIRI or Shqipe ... , se vetmija eshte symtome sunduese e njerzve, se te pranishem dhe i pranishem me Qoftelargun J... ka ne Athine me oke si katolike si Z.B. ne Satmboll ... seriali Lesit qen bjen disi therapie ... .
Kur nji luznak u ba me djale, shkoi ta regjistron ne zyren e gj.civile ne koop. Qender Katund i Ri, pasi po ngulte kambe vetem se Adolf Hitler do ja veje emrin. e pyeten pse ????!!!!! se , tha , kur te rritet t'ua qi... nan.. gjithe Luznise.
Aktuale tani eshte se Vetmise do propozoja tja lenim kete emer, per tu a q.. robt Qoftlargut J... & Co ..., bashke me kurven plake se s'po i le vllaznit tane shqiptare ne Dardani e shqipni lindore me u lodhe ne LIRI .
Besoj por s'jam ... se nuk do ma paragjykosh Aksiomen Fishtiane ... te fala e mos u lodhsh duke e perballue VETMINE, Bazi.
Krijoni Kontakt