TURP te kesh!!
injorance dhe egoizem..
TURP te kesh!!
injorance dhe egoizem..
Nese mue me drejtohesh me keto fjale te falemnderoj!
Une jap mendimet e mia, nuk kam me shume respekt per Bibel se sa per Kuran , nuk besoj se jane libra te Zotit.
Une i marr disa shembuj te llogjikshem, ty ste pelqejne.
E drejta jote eshte te besosh ne cka te duash, por edhe e imja.
Ky eshte FORUM e as kishe e as xhami.
Te gjithe kemi te drejte te shprehim mendimet tona.
Lumi ka ujin e paster ne burim
Kombi mbi te gjitha
nuk harrij te kuptoj mire qe numri i myslymaneve neper bote nuk eshte i sakte me numrat qe jane dhene(sepse ju myslymanet ne vend te thoni ose te pranoni qe nuk e dino por ngulni kembe per diēka qe kini vetem degjuar), por pretendojne qe ne 2025 do te jene me teper myslymane sesa te krishterer...nejse do te ndodhi jo rritja e fese islame por ardhja e dikujt qe do te beje nje fe te perbashket qe to ti japi gjithesecilit ose emrin e tij ose damkene tij(si te krishteret qe kane emrin e Jezusit edhe Pagezimin ne Frymen e Shenjte).kjo do te ndodhi kur te behet paqja Izrael-Palestin, edhe kur te ndertohet tempulli qe eshte ne jeruzalem. por mos harroni te dashur miq myslymane se nuk do te quhet fe islame ajo qe do te vije edhe qe do te jete vetem nje ne mbare boten edhe kush nuk i beson do te vritet sepse do te sundoj boten te tere, por do te kete nje emer te kunder nga te krishteret(sepse te krishteret e vertet ateher nuk do te ekzistojne me sepse do te rrmbehen ne qjell nga Jezusi per tu ruajtur nga dita e armagejdonit)!!!
mos u lodhni qe te numeroni ne te ardhmen por shikoni te tashmen!!!!
me respekt i krishteri!!!
Tani pra keto tri gjera mbeten:
Besimi, Shpresa dhe Dashuria;
Por me e madhja nga keto eshte
DASHURIA
Zoti ju bekofte te gjitheve
Krijoni Kontakt