Konsultoni kete manual 1100 faqesh gjithepermbledhes ne Anglisht ,per pyetjet tuaja me te shpeshta dhe gjithashtu me te ralla. Kjo eshte nje nisme e imja per te ndihmuar fillestaret!
Konsultoni kete manual 1100 faqesh gjithepermbledhes ne Anglisht ,per pyetjet tuaja me te shpeshta dhe gjithashtu me te ralla. Kjo eshte nje nisme e imja per te ndihmuar fillestaret!
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga BHGod : 13-01-2009 mė 13:40 Arsyeja: Fshirje e adresės sė papranueshme tė librit.
Thelinuxmaster,
Nese ky liber lejohet te publikohet falas, atehere te lutem jep vetem faqen zyrtare nga ku ai mund te merret. Nese eshte per t'u blere, te lutem mos posto ne kete forum linke qe tentojne te thyejne rregullat per te drejtat e autorit.
Gjithė tė mirat.
Ok,ishte thjesht per te ndihmuar . Une kam shume versione komerciale Linuxi, programe komerciale linuxi si TRANSGAMING CEDEGA , shume manuale ,ebooks te gjitha keto jane pagesa ime ,pasi une punoj si perkthyes ne komunitetin e Linuxit me deshiren time dhe kjo eshte menyra e tyre per te me shperblyer. Gjithsesi nqf se u thyen rregullat ,kjo eshte thjesht per te ndihmuar nje shumice shqiptaresh te cilet ,nuk kane shume leke per te shpenzuar ne SOFTWARE PER EDUKIM NE KOMPJUTER.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Thelinuxmaster : 15-01-2009 mė 20:24
Ngadonjehere BHGod mer kot :|
Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
N. H. Schwarzkopf
Thelinuxmaster , ma jep pak emrin e plote te librit ose ndonji IMB se e gjej vet...
Falemiderit!
Keyboard not found .... press any key to continue!
Krijoni Kontakt