Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 7
    PEDAGOG Maska e Pyes_Lotin
    Anėtarėsuar
    07-06-2002
    Vendndodhja
    Chelsea
    Postime
    1,688

Tokat ne Qafe thane..

....eshte duke u bo autostrada e re.. di gjo njeri sa eshte m2 ne pellgun buze autostrades?... Behet fjale per Autostraden qe do kaloj siper pogradecit per ne Korce...

Flm paraprakisht..
    Jam JETUS jo TREGUS!.

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anėtarėsuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    kur te behet shqiperia moderne..tokat buz autostradave do ken vlere vetem per aftesine e tyre per prodhim qepesh domatesh e piperkash..
    sepse shqiperia moderne nuk do lejoje biznese e fabrika te mafies buz autostradave.. sikurse deri tani..
    sdi a me kurukuptoni..

Anėtarėsuar
    07-06-2002
    Vendndodhja
    Chelsea
    Postime
    1,688
    Citim Postuar mė parė nga Brari Lexo Postimin
    kur te behet shqiperia moderne..tokat buz autostradave do ken vlere vetem per aftesine e tyre per prodhim qepesh domatesh e piperkash..
    sepse shqiperia moderne nuk do lejoje biznese e fabrika te mafies buz autostradave.. sikurse deri tani..
    sdi a me kurukuptoni..
    O Brar,

Une fabrika nuk ndertoi dote plako.. po nje benzinato/hotel dhe ndoshta e ngrej..pastaj toka s`ka te paguar sidomos per moshen time.. ku i dihet.. te ardhures.. lekun e boj "kerra" dhe "femna"... jena ne fazen e mendimeve tashti o Brar..
    Jam JETUS jo TREGUS!.

Anėtarėsuar
    07-06-2002
    Vendndodhja
    Chelsea
    Postime
    1,688
    Asnji nuk di gje per ate pellgun tim andej?..
    Jam JETUS jo TREGUS!.

i/e regjistruar Maska e Besoja
    Anėtarėsuar
    24-07-2008
    Vendndodhja
    Prrenjas, Shqiperi
    Postime
    3,260
    Me sa di unė,autostrada do dalė ne fshatin Qukės.Kėtu nė Pėrrenjas,tani pėr tani,toka po shitet me rreth njėqind mijė lekė tė vjetra pėr metėr katror.Nuk e di se sa mund tė shitet buzė autostradės por besoj se aty do vėrtitet.

Anėtarėsuar
    07-06-2002
    Vendndodhja
    Chelsea
    Postime
    1,688
    Citim Postuar mė parė nga Besoja Lexo Postimin
    Me sa di unė,autostrada do dalė ne fshatin Qukės.Kėtu nė Pėrrenjas,tani pėr tani,toka po shitet me rreth njėqind mijė lekė tė vjetra pėr metėr katror.Nuk e di se sa mund tė shitet buzė autostradės por besoj se aty do vėrtitet.
    Une kam degjuar qe do kaloi siper pogradecit, per ne Korce...
    Jam JETUS jo TREGUS!.

I love god
    Anėtarėsuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Citim Postuar mė parė nga Besoja Lexo Postimin
    GATI 100 euro heu

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •