Close

Rezultati i Sondazhit: Kush do ta fitoj Ligën e Kampionëve 2008/09 :

Votues
136. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • Manchester United

21 15.44%
  • FC Barcelona

38 27.94%
  • FC Liverpool

14 10.29%
  • CF Real Madrid

7 5.15%
  • FC Juventus

15 11.03%
  • FC Chelsea

5 3.68%
  • FC Arsenal

5 3.68%
  • FC Inter

13 9.56%
  • AS Roma

2 1.47%
  • Bayern Munich

16 11.76%
  • Një tjetër

0 0%
Faqja 10 prej 23 FillimFillim ... 8910111220 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 91 deri 100 prej 228
    Happy Maska e milanistja_el
    Anëtarësuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    ne krahet e dashurise... por me mendje ne Elbasanin tim te dashur...
    Postime
    2,065
    Citim Postuar më parë nga AIRON^BOY Lexo Postimin
    O milaniste, nuk po diskutojme ke ke ti deshir qete fitoj champiosnin.... Por kush e fiton....

Kuptoje nje here e mire : BARCELONA, BARCELONA, DHE VETEM BARCELONA
    hahahahahahahahhaahah une thashe do fitoje Bajerni... per qejf ne finale kam per Realin po fituesi dihet

BAYERNNNNNN MYNCHENNNNN

/me pret qe ajo firma Barcelona e madhe te bahet BArCE LoooL
    Mos ua bej te tjereve ç'ka s'do te doje qe te tjeret te ta benin ty...

◄█ Lionel Messi █► Maska e AIRON^BOY
    Anëtarësuar
    13-12-2002
    Vendndodhja
    ♥ Camp Nou ♥
    Postime
    2,012
    Citim Postuar më parë nga milanistja_el Lexo Postimin
    hahahahahahahahhaahah une thashe do fitoje Bajerni... per qejf ne finale kam per Realin po fituesi dihet

BAYERNNNNNN MYNCHENNNNN

/me pret qe ajo firma Barcelona e madhe te bahet BArCE LoooL

Nuk ka asnje ekip tjeter qe mund te ndalin kete Barcelone te etur per c'do trofe te mundshem.

Me LEO MESSI, BARCELONA NUK NJEF KUNDERSHTAR. Bayerni eshte shume ekip inferior ndaj BARCELONES.
    Do doja te luante qe ne cerekfinale me Bayernin tend.... Dhe endrra jote do te shuhej.
    ◄█ Barcelona e MADHE █►

Happy Maska e milanistja_el
    Anëtarësuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    ne krahet e dashurise... por me mendje ne Elbasanin tim te dashur...
    Postime
    2,065
    Nuk ka asnje ekip tjeter qe mund te ndalin kete Barcelone te etur per c'do trofe te mundshem.

Me LEO MESSI, BARCELONA NUK NJEF KUNDERSHTAR. Bayerni eshte shume ekip inferior ndaj BARCELONES.
    Do doja te luante qe ne cerekfinale me Bayernin tend.... Dhe endrra jote do te shuhej.
    Po po, Barcelona nuk njeh kundershtar... prandaj barazoi ne Champions para dy ditesh... ah po ishte barazim koti
    Po te jete finalja Barcelona - Bajern bahu gati per bast e do shofim kush do zgjohet nga endrra e kush do shofi makthe per muajt e tjere (ps. vetem s'do kete me bast per t'u largu nga forumi se ti s'e mban fjalen LooooL)

Deri atehere ketu jemi...
    Mos ua bej te tjereve ç'ka s'do te doje qe te tjeret te ta benin ty...

i/e regjistruar Maska e OO7
    Anëtarësuar
    07-12-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    3,823
    Citim Postuar më parë nga strong_07 Lexo Postimin
    Si mendon Mancesteri ka mbrotje qe ta ndal sulmin e Barces
    Si jo. Kete vit Manchester United ka mbrojtjen me te mire ne bote. 14 ndeshje pa pesuar gol. Kemi vendosur edhe rekord per me shume ndeshje pa humbur ne Champions League gjithashtu.

Ti mos fol per gishtat ne goje, s'e Arsenali gishtin ne goje e ka mbajtur gjithnje ;-) Madje tri vjet me pare, ne finale i vuri gishtin ne goje Arsenalit tende e ndonje gje tjeter bashke.

Barcelona nuk po tregon vetem loje spektakolare..... Por tregon superioritet ndaj ekipve te tjera. Kete loje e kane zili te gjithe ekipet ne bote.

BARCELONA AKTUALE ESHTE EKIPI ME I MIRE QE KA PARE HISTORIA E FUTBOLLIT.

Dhe per kete spekal qe i jep te gjithe atyre personave qe jane te apasionuar pas futbollit, meriton te fitoj c'do trofe te mundshem.
    Behuni realist, Barcelona meriton te fitoj, pasi po e ben futbollin ART.

Te gjithe pa perjashtin duhet te thone : Nese nuk fiton Champions League Barcelona..... Atehere eshte nje mekat !
    Pse, apo se je tifoz ti.

Sa mire qe flet per gishta ne goje po i harron keto:

Citim Postuar më parë nga MmEeTtIi Lexo Postimin
    U pa Sonte kush eshte Favoriti i Ligës se Kampioneve :-)
    Bayerni i Mynihut qe mundi Sportingun e Lisbones lol

Anëtarësuar
    13-12-2002
    Vendndodhja
    ♥ Camp Nou ♥
    Postime
    2,012
    Citim Postuar më parë nga milanistja_el Lexo Postimin
    Po po, Barcelona nuk njeh kundershtar... prandaj barazoi ne Champions para dy ditesh... ah po ishte barazim koti
    Po te jete finalja Barcelona - Bajern bahu gati per bast e do shofim kush do zgjohet nga endrra e kush do shofi makthe per muajt e tjere (ps. vetem s'do kete me bast per t'u largu nga forumi se ti s'e mban fjalen LooooL)

Deri atehere ketu jemi...
    Nese del barazim 1 - 1 ne fushe te huaj ne ndeshje kualifikimi eshte rezulatati me i favorshem pas fitores.
    Te behej pak ndeshje interesante.... S'e te fitonte qe ndeshjen e pare... Nuk do kishte lezet ndeshja e dyte.... Mos te harrojme qe luan me nje kundershtar ordiner si Lyoni.

Sa per bastin e veme me cfare te duash ti .... Dhe nuk do me vi aspak keq per ty qe do humbesh.... Sepse do marresh nje guxim te kote.
    ◄█ Barcelona e MADHE █►

Anëtarësuar
    13-12-2002
    Vendndodhja
    ♥ Camp Nou ♥
    Postime
    2,012
    O MUAQE po kur mori champiosn league dhe Manchster viktima... Mos ngelt dhe Panathinaikosi pa e marr .

O shoku po Barcelona te mbylli ne porte vjet.... Rrinit si minj te mbyllur.... Megjithate nuk te uroj kualifikim me Interin.... Nese kualifikohesh uroj me gjithe zemer te luhet Manchester - Barcelona .

Kur i ka friken Ferguson xhaja Barcelones nuk i paske ti. U bere ti te besh pordhe... Apo harron pallimet qe pesoje ne champions qe nga 2000 e deri ne 2007 ishe bere me keq s'e Reali... E haje te gjatin qe ne grupe dhe ne 1/8 e championsit.
    Po urte me ata morrat e kuq
    ◄█ Barcelona e MADHE █►

i/e regjistruar Maska e Sh1pRa
    Anëtarësuar
    17-07-2008
    Postime
    270
    Bayern Munich

i/e regjistruar Maska e OO7
    Anëtarësuar
    07-12-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    3,823
    O MUAQE po kur mori champiosn league dhe Manchster viktima... Mos ngelt dhe Panathinaikosi pa e marr .

O shoku po Barcelona te mbylli ne porte vjet.... Rrinit si minj te mbyllur.... Megjithate nuk te uroj kualifikim me Interin.... Nese kualifikohesh uroj me gjithe zemer te luhet Manchester - Barcelona .

Kur i ka friken Ferguson xhaja Barcelones nuk i paske ti. U bere ti te besh pordhe... Apo harron pallimet qe pesoje ne champions qe nga 2000 e deri ne 2007 ishe bere me keq s'e Reali... E haje te gjatin qe ne grupe dhe ne 1/8 e championsit.
    Po urte me ata morrat e kuq
    Po merita jone qe nuk pesuam gol ne Camp Nou. Kemi mbrojtjen me te mire ne bote prandaj

Pastaj ne Old Trafford e pate sa na mbyllet ne porte. Tre gjuajtje mezi i bete edhe vetem kur u fut Henry mbas nje ore loje.

Fergusoni ju fryn juve qe t'iu caje me lehte. Une sja kam friken asnje ekipi sivjet me kete ekip qe kemi neve. Kush na ka dale perpara e ka ngrene. Tani presim te shtypim Interin edhe Liverpoolin dhe pastaj po mundet ta kaloni Lyonin vijme ja u cajme dhe juve piten si vjet

Anëtarësuar
    13-12-2002
    Vendndodhja
    ♥ Camp Nou ♥
    Postime
    2,012
    Citim Postuar më parë nga MUAHHH Lexo Postimin
    Po merita jone qe nuk pesuam gol ne Camp Nou. Kemi mbrojtjen me te mire ne bote prandaj

Pastaj ne Old Trafford e pate sa na mbyllet ne porte. Tre gjuajtje mezi i bete edhe vetem kur u fut Henry mbas nje ore loje.

Fergusoni ju fryn juve qe t'iu caje me lehte. Une sja kam friken asnje ekipi sivjet me kete ekip qe kemi neve. Kush na ka dale perpara e ka ngrene. Tani presim te shtypim Interin edhe Liverpoolin dhe pastaj po mundet ta kaloni Lyonin vijme ja u cajme dhe juve piten si vjet
    Do na rruani .... dërrin ... Duke nisur qe nga Fergusoni e deri te keci

DO JU PERDHENOJME RENDSHEM KETE VITE. 3 gola e siper .
    ◄█ Barcelona e MADHE █►

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anëtarësuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    Sa optimist ky lart
    Sui generis

Faqja 10 prej 23 FillimFillim ... 8910111220 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. NBA Sezoni 2008/09
    Nga NBAlbania në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 50
    Postimi i Fundit: 15-02-2010, 13:12
  2. Kampionati Spanjoll, Sezoni 2008/09 fitohet nga Barcelona!
    Nga no name në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 179
    Postimi i Fundit: 31-05-2009, 18:32
  3. Kampionati Gjerman, Sezoni 2008/09
    Nga Altin1 në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 315
    Postimi i Fundit: 27-05-2009, 13:09
  4. UEFA Champions League - Sezoni 2008/09
    Nga Ribery në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 73
    Postimi i Fundit: 25-02-2009, 09:22
  5. Shorti eliminator i Liges se Kampioneve dhe Kupes UEFA,per ekipet shqiptare
    Nga armando2001 në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 30-08-2002, 12:55

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •