Miss Congeniality.....
C`do gje mund te kthehet ne nje semundje sic eshte edhe kjo e imja e diteve te fundit...Ashtu eshte edhe pirja e cigares...ngarja e makines...leximi pa karar e sa e sa te tjera...Tani persa i perket magjive...ato ekzistojne por veshtire se mund te jesh detektiv i jashtzakonshem pa njohur ose zbuluar veten...Mos ngaterro semundjet psiqike me artin e magjive...Shume here mund te jesh protagonist ose shume here mund te jesh "carrier"...e rendesishmja eshte ti zbulosh e ti shpjegosh....por gjithmone mos te harrosh te jesh racionale deri ne nje fare pike...Une mund te vleresoj parandjenjen dhe koincidencen qofte kjo e fundit shoqeruar me mendimin dhe veprimin....and start connecting the dots...por fundja do bej vetem aludime...ka mundesi qe rrethin ta ngushtosh e te gjesh dhe ate qe kerkon...por a ja vlen te lodhesh mendjen??Me mire konsideroje veten me fat dhe veji kapak....
Btw une kam nenen fallxhore por nuk besoj te ato qe thote ajo pavaresisht se i dalin te verteta....nejse s`po zgjatem se ja kalova dhe nastradinit....LOL
Krijoni Kontakt