Close
Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 23 prej 23
    bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar mė parė nga morrison Lexo Postimin
    Doruntina ta them pa te keq, por ku je ne ditet e ciklit te gjith qent qe te kalojne afer te ngjiten e nuk te shqiten, ta them thjesh qe ta kesh parasysh... Eshte per te qeshur, por me ka ndodhur me nje vajze kur dolem per te ngrene. Na u ngjit nje qen nga mbrapa dhe nuk na shqitej, desh u fut ne restorant me ne po te mos e kish perzene kamarieri me shkelma. Sado qe i thoshim ik ai marzallah. Vajza qe ish me mua me thoshte "mos u lodh kot por lere se ta shpjegoj pastaj" dhe qeshte me mua qe mundohesha me kot. Po linim kokrren e namit se ishte nje qen rrugesh zgjebarak... nejse ekziston edhe mundesia thjesht ti kesh pelqyer dhe ka dasht te luaj me ty.
    hmm interesante kjo se dija . Lol

Une e di qe qente me shume sensin ato qe i kane frike. Psh une i kam frike . Mua me ngjiten me shume . Sado qe nuk jap veten , ato kapin ato tingujt ne ajer te frikes sime, therefore me ngjiten. Lol

Zakonisht ato i kuptojne gjuhet qe njeriu i flet , kur e ka me perkedheli dhe inat . Psh nje qeni amerikan ti thuash ne shqip .. yt qen budall .. e merr vesht .
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

Perjashtuar Maska e Zėu_s
    Anėtarėsuar
    02-05-2006
    Postime
    1,672
    Citim Postuar mė parė nga PINK Lexo Postimin
    hmm interesante kjo se dija . Lol

Une e di qe qente me shume sensin ato qe i kane frike. Psh une i kam frike . Mua me ngjiten me shume . Sado qe nuk jap veten , ato kapin ato tingujt ne ajer te frikes sime, therefore me ngjiten. Lol
    Po qeni eshte nuhatesi me i mire ne bote, dhe ... frikes i vjen era ...

Zakonisht ato i kuptojne gjuhet qe njeriu i flet , kur e ka me perkedheli dhe inat . Psh nje qeni amerikan ti thuash ne shqip .. yt qen budall .. e merr vesht .
    normal qe e mer vesh sepse e heton urrejtjen apo gerrdine ndaj personalitetit te tije sensibel

Ps.: Eshte fakt qe qeni i heton ndjenjat e njerzve, dhe per kete arsye qeni ne te shumten e raste shkon pikerisht te ai njeri qe i ka frike qent.

Perjashtuar Maska e Zėu_s
    Anėtarėsuar
    02-05-2006
    Postime
    1,672
    Citim Postuar mė parė nga alibaba Lexo Postimin
    Mė kujtohet kur erdh ni magjup me kerr e me kali me shit dru. Edhe mu tek me ja trem kalin, jam kan i vogėl atėher, e t'i piskas nja tri katėr herė "hajt hajt hajt", e kerri i shprazt se drut veē i kishin shpraz, edhe e merr kali turrin e s'din mu nal teposhtė. E t'ja nis magjupi me nga mas kalit, e sun e zajke me kajt nanėn, e shkoj poget kogja larg, e tani zaher ka pritue me kthye e nuk erdh ma. lol.
    hahhahahahahahaah

ah llos he i mire, po thmi t'halitshem kukshi kan breh

Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123

Tema tė Ngjashme

1. Me ndihmoni me nje emer shqip
    Nga prishtinase nė forumin Ndihmoni njėri-tjetrin
    Pėrgjigje: 32
    Postimi i Fundit: 22-03-2010, 14:52
  2. Filozofia Biblike
    Nga Albo nė forumin Filozofi-psikologji-sociologji
    Pėrgjigje: 33
    Postimi i Fundit: 29-12-2005, 07:19
  3. Qellimi i perjetshem i Zotit per njeriun
    Nga Matrix nė forumin Komuniteti protestant
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 31-05-2005, 07:17
  4. Libri rijadus salihin
    Nga useid nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 14
    Postimi i Fundit: 24-01-2005, 12:51
  5. ANTROPOLOGJIA e krishterė
    Nga Shpresmiri nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 29-10-2002, 19:27

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •