Close
Faqja 5 prej 7 FillimFillim ... 34567 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 61
    Shqiperia eshte Evrope Maska e iliria e para
    Anëtarësuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Cunami ne Indonezi zgjati per disa minuta, kurse ne trojet tona 500 vjet.
    Postime
    4,907
    KTV ka bere nje program ku merret me keto probleme. Intervista me njerez te thjeshte si dhe me krytalibanin e Kosoves ...
    http://<br /> <iframe class="restr...="0"></iframe>

Lumi ka ujin e paster ne burim

Kombi mbi te gjitha

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    23-08-2008
    Postime
    7
    SELAMU ALEJKUM RAHMETULLAHI BERAKETUHU
    meshira dhe paqa e allahut qofte mbi ju
    siq e pash disa komentime rreth fejes sone desha te inkuadrohna edhe une ,sa i perket fejes tone dhe prejardhjes desha tju them se feja muslimane ne vendin tone nuk eshte e ardhun nga sundimi otoman por nga KARAVANET QE VININ NGA EGJIPTI PER TREGTI NGA VENDI NE VEND shum e shum ma heret se sundimi turk mbi vendin tone,dhe nje ta dini se Allahu na shperblej me fen islame mirpo mos keni frig se Allahu mund te na marr dhe ta shperblej ndonje popull tjeter e ne te mbesim te poshtruar pa asnje fe ,se po te kishim deklaruar se jemi shtet islamik do i kishum punt ma mir e jo si shtet laik.Mos e moho fene tende se e vetmja feja islame eshte e pranuar tek Allahu xh.sh dhe vetem te devotshmit ne fejen islame do te jen te shpetuar . PAQJA DHE MESHIRA E ALLAHUT QOFT MBI JU.

It's Good to Be Yourself Maska e new-man
    Anëtarësuar
    16-10-2008
    Postime
    355
    siq e pash disa komentime rreth fejes sone desha te inkuadrohna edhe une ,sa i perket fejes tone dhe prejardhjes desha tju them se feja muslimane ne vendin tone nuk eshte e ardhun nga sundimi otoman por nga KARAVANET QE VININ NGA EGJIPTI PER TREGTI NGA VENDI NE VEND shum e shum ma heret se sundimi turk mbi vendin tone,dhe nje ta dini se Allahu na shperblej me fen islame mirpo mos keni frig se Allahu mund te na marr dhe ta shperblej ndonje popull tjeter e ne te mesim te poshtruar pa asnje fej ,se po te kishim deklaruar se jemi shtet islamik do i kishum punt ma mir e jo si shtet laik.Mos e moho fene tane se e vetmja feja islame eshte e pranuar tek Allahu xh.sh dhe vetem te devotshmit ne fejen islame do te jen te shpetuar . PAQJA DHE MESHIRA E ALLAHUT QOFT MBI JU.

faleminderit
    I don't like to fuss or fight, just tryin' to live life right ! Florim Qerimi

i/e regjistruar Maska e provokuesi
    Anëtarësuar
    24-12-2008
    Postime
    22
    Pershendet kthimin ne besimin e te pareve! Ne videon e pare thuhej se keta qe u kthyhen ne katolik e kane punen pisk , i diskriminojne nepr shkolla e ndoshta dhe ne jeten sociale. ja kjo eshte toleranca islame
    If you corner me, you are going to hear some unwelcome truths

OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Citim Postuar më parë nga new-man Lexo Postimin
    siq e pash disa komentime rreth fejes sone desha te inkuadrohna edhe une ,sa i perket fejes tone dhe prejardhjes desha tju them se feja muslimane ne vendin tone nuk eshte e ardhun nga sundimi otoman por nga KARAVANET QE VININ NGA EGJIPTI PER TREGTI NGA VENDI NE VEND shum e shum ma heret se sundimi turk mbi vendin tone,dhe nje ta dini se Allahu na shperblej me fen islame mirpo mos keni frig se Allahu mund te na marr dhe ta shperblej ndonje popull tjeter e ne te mesim te poshtruar pa asnje fej ,se po te kishim deklaruar se jemi shtet islamik do i kishum punt ma mir e jo si shtet laik.Mos e moho fene tane se e vetmja feja islame eshte e pranuar tek Allahu xh.sh dhe vetem te devotshmit ne fejen islame do te jen te shpetuar . PAQJA DHE MESHIRA E ALLAHUT QOFT MBI JU.

faleminderit
    ere i bere copy-paste postimit te Ghetto Sky,sa budallenj jan kto islamiket mer jahu
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

i/e regjistruar Maska e landi45
    Anëtarësuar
    10-04-2008
    Postime
    1,711
    po kthehen ne fene e te pareve te tyre

i/e regjistruar Maska e Quantum
    Anëtarësuar
    07-01-2009
    Postime
    50
    Citim Postuar më parë nga KING_SNAKE Lexo Postimin
    ere i bere copy-paste postimit te Ghetto Sky,sa budallenj jan kto islamiket mer jahu
    O Sa veshtire e pate ta dallosh..Kur ske qka te shkruash mos shkruaj fare.
    Uria i shpie në grep edhe peshqit më të mençur..

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-10-2006
    Postime
    992
    Citim Postuar më parë nga ilia spiro Lexo Postimin
    Se pari te identifikohem: Jam i Krishtere Orthodhoks
    Perendia eshte Trinitet: Ati, Biri dhe Shpirti i Shenjte, qe eshte NJE ne TRE persona, e bashkeqeneshme dhe e pandare.
    Kush beson ne JISU KRISHTIN dhe pagezohet ne kishen e shenjte Orthodhokse, ne emer te Atit, Birit dhe Shpirtit te Shenjte, eshte i shpetuar.
    Ndaj vellai im, bej kete dhe ke per te shpetuar dhe Perendia do te te ringjalle diten e fundit e do te shkosh ne parajse.
    Prandaj ju bej thirrje vellezerve kosovare te kthehen ne besimin e te pareve, qe te shohim dite me te mira si komb.
    Ndaj po e perseris duke ju drejtuar shqiptareve, kosovareve dhe gjithe diaspores: Besoni ne JISU KRISHTIN dhe pagezohuni ne Kishen e Shenjte Orthodhokse, ne emer te Atit, Birit dhe Shpirtit te Shenjte, qe te shpetoni dhe te keni hir mbi hir, juve dhe familjet tuaja, brez pas brezi.

Pershendetje nga nje i Krishtere Orthodhoks.
    Ec be pirdhu, se kur ma permend fjalen "ortodoks" me vjen te vjell. E ndyte gjith forumin.
    Huuuup
    Urrejtja ndaj armikut, dyfishon forcën e një populli

i/e regjistruar Maska e altruisti_ek84
    Anëtarësuar
    18-07-2007
    Vendndodhja
    Prizren
    Postime
    1,151
    Citim Postuar më parë nga ilia spiro Lexo Postimin
    Se pari te identifikohem: Jam i Krishtere Orthodhoks
    Perendia eshte Trinitet: Ati, Biri dhe Shpirti i Shenjte, qe eshte NJE ne TRE persona, e bashkeqeneshme dhe e pandare.
    Kush beson ne JISU KRISHTIN dhe pagezohet ne kishen e shenjte Orthodhokse, ne emer te Atit, Birit dhe Shpirtit te Shenjte, eshte i shpetuar.
    Ndaj vellai im, bej kete dhe ke per te shpetuar dhe Perendia do te te ringjalle diten e fundit e do te shkosh ne parajse.
    Prandaj ju bej thirrje vellezerve kosovare te kthehen ne besimin e te pareve, qe te shohim dite me te mira si komb.
    Ndaj po e perseris duke ju drejtuar shqiptareve, kosovareve dhe gjithe diaspores: Besoni ne JISU KRISHTIN dhe pagezohuni ne Kishen e Shenjte Orthodhokse, ne emer te Atit, Birit dhe Shpirtit te Shenjte, qe te shpetoni dhe te keni hir mbi hir, juve dhe familjet tuaja, brez pas brezi.

Pershendetje nga nje i Krishtere Orthodhoks.
    Ik mor mos ben thirrje ne mjerim dhe ne humbje te kesaj bote dhe te perhershmes.
    Allahu te udhezoft ne rrugen e vertet. Rruga e vertet eshte vetem Islami...

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    23-08-2008
    Postime
    7
    ...

Faqja 5 prej 7 FillimFillim ... 34567 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Intervistë me Myftiun e Kosovës, Mr. Naim Tërnava
    Nga Drini_i_Zi në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 12-01-2009, 19:13
  2. Paketa e propozuar nga Ahtisari për statusin final të Kosovës
    Nga Nice_Boy në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 451
    Postimi i Fundit: 21-10-2007, 12:59
  3. Mësimet e nxjerra nga dhuna në Kosovë
    Nga Albo në forumin Portali i forumit
    Përgjigje: 36
    Postimi i Fundit: 15-07-2006, 13:20

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •