Close
Faqja 3 prej 9 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 83
    ◄█ Lionel Messi █► Maska e AIRON^BOY
    Anëtarësuar
    13-12-2002
    Vendndodhja
    ♥ Camp Nou ♥
    Postime
    2,012
    Citim Postuar më parë nga Altin1 Lexo Postimin
    Messi dy kile peshon me gjith top, vajti ne Bolivi edhe s'po e mbante me toka.
    Sa vlen LIONEL MESSI, nuk vlen i gjithe Bayerni.
    ◄█ Barcelona e MADHE █►

Argentina Maska e Gabriel_AFA
    Anëtarësuar
    20-04-2006
    Vendndodhja
    Aty Ku Nuk E Di Ti
    Postime
    13
    Citim Postuar më parë nga alproud Lexo Postimin
    Argjentina gjithmon ka pas lojtar tmir, por sic dihet jo gjithmon ka fitu. Normale qe asht nji skuader per tu pas frik prej cdo kundershtarit, por une nuk di me than per naj brez qe nuk ka ken i art ne perfaqsuesen e argjentins.

*A munesh me rregullu pak titullin munsisht
    Ardjentina ka pasur gjithmone lojtare te jashtzakonshem por kurre nje brez te arte te pakten persa i perket pjesmarrjeve ne boteror,sepse brezi i viteve 40 me pese lojtaret e Riverit qe mund te jene peseshja me e forte e te gjitha koherave nuk mori pjese ne boteror per shkak te luftes,kurse brezi i vetem i arte me Angelillo,Sivori,Maschio,Di Stefano etj nuk luajti kurre bashke ne boteror per shkak te ligjeve te Fifa's dhe problemeve te brenshmene Argjentine.Pastaj ne 78 kishte shume lojtare te mire por dhe shume lojtare normale nese mund ti quajme keshtu,ne 86 dihet gjithcka ajo quhet Maradoniade,ne 90,94,98 kishte diznivel te madh dhe lojtare qe luanin ne ekipe te vogla pra pa mentalitet,brezi i 2002 ishte i arte por ne vitin e boterorit ishte ne renie si moshe dhe forme,ne 2006 ishte me shume lojtare te "rinj"per nga eksperienca nderkombetare kurse tani mjafton te shohesh se ku luajne keto lojtare dhe moshen e tyre por sidomos eksperienca qe kane krijuar ne nivel kombetar krahasuar me moshen eshte e jashtzakonshme:
    Javier MascheranoL-Liverpul
    Carlos Tevez-Man utd
    Lionel Messi-Barcellona
    Gabriel Milito-Barcellona
    Fernando Gago-Real
    Gonzalo Higuain-Real
    Gabriel Hainze-Real
    Martin Demichelis-Bayern
    M.Rodrigues-A.Madrid
    S.Aguero-A.Madrid
    E.Cambiaso-Inter
    W.SAmuel-Inter
    Me keto lojtare mund te formosh nje ekip te madh dhe te gjithe luajne prej vitesh ne nivele te larta dhe me ekipe te medha dmth kane mentalitetin e duhur per te fituar.
    Pastaj jam shume dakord me njerin qe thoshte se D.Milito eshte pyka me e mire qe ka argjentina,eshte me se e vertete.
    Nuk jam dakod me dike qe thote se Riquelme eshte i mbaruar dhe se te luash me numer 10 eshte dizavantazh,po te shohesh ekipet qe kane fituar Champions te gjithe ka numra 10 potenciale ne ekip edhe se nuk jane 10 te mirfillte por kjo ngaqe numri 10 i mirfillte qe ka mbetur ne bote eshte vetem Riquelme,por pa numer 10 nuk mund te fitosh dicka te madhe sepse sado mire te luash ne kompeticionet e forta ke nevoje per shpikjet e numrave 10 per te fituar sepse vetem ato mund ta prishin ekuilibrin qe ka ne keto nivele.Per kete prova me e madhe eshte Celsi,ekip i jashtzakonshem me lojtare te nivelit me te larte por nuk arriti te fitonte ne champions edhe me gjithe shpenzimet e bera,dhe e dini pse?..Sepse futbolli nuk eshte vetem taktike dhe kotroll por edhe magji,magji qe vetem numrat 10 mund ti japin dhe kjo verehet ne nivele te larta pikerisht aty ku Argjentina duhet te imponohet dhe per kete duhen Lojtare si Riquelme qe jane Gjenial,te paparashikueshem,me vizion dhe shpejtesi pasimi ,me fantazi te lindur,artiste te topit.Argjentina ka fatin te kete ekzemplarin e fundit dhe ju me thoni se nuk duhet ta perdore,sinqerisht nuk e kuptoj.
    Hasta La Victoria Siempre

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    09-10-2008
    Vendndodhja
    Ōsensei
    Postime
    1,118
    Sa më është dhimbsur sot Argentina, hyri me iden ti bënte lojë të hapur dhe sulmuese Brazilit, duke harruar të mbrohet. Që minutën e 24" pësojn gol nga Luisao mbas 6 minutash shënon Luis Fabiano. Argentina futet me iden dhe me grintën për të përmbysur rezultatin duke shënuar me Datolo në minutën e 64", mbas dy minutash sërish Luis Fabiona dhe rezultati shkon në 1 - 3 për Brazilin. Një Argjentin për tu harruar dhe larguar njëherë e mirë Maradonën. Kjo humbje i kushton Argjentinës mos pjesëmarrje në World Cup Africa 2010. Më vjen keq që nuk do shikojë një lojtarë si Lionel Messi, magjinë e futbollit dhe perlën e shekullit. Gjithë ajo fryrje nga Maradona përfundojë në një shfryrje si tullumbac i shpuar në disa vënde dhe jo në një.

Turp Turp Turp.

Barcelona
    Anëtarësuar
    01-08-2007
    Vendndodhja
    n'KS !
    Postime
    741
    Aikido ka koh edhe 12 pik jan nloj . Por Maradona duhet te largohet urgjentisht sot.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    09-10-2008
    Vendndodhja
    Ōsensei
    Postime
    1,118
    Citim Postuar më parë nga FcBrC Lexo Postimin
    Aikido ka koh edhe 12 pik jan nloj . Por Maradona duhet te largohet urgjentisht sot.
    Po i ke parë se ku i ka ndeshjet Argjentina? Columbia është më favorite pasi i ka më të lehta dhe brënda, Argjentina ka 2 ndeshje jashtë. Kur nuk po fitojn brënda imagjino çfarë mund të bëhet në (Asuncion - Paraguay) ku është 2300 metra mbi nivelin e detit. Imagjinoje pak në (Uruguay) ku kanë mbi 30 vjet që nuk fitojn. Edhe 9 pikë janë në lojë e jo 12-të. Se të ishin 12-të bëheshin llogarit ndryshe, dy fitore brënda, një me sakrific jashtë dhe ishin në Botëror. Po tani janë demoralizuar dhe nuk mendojë se do kalojn, nëse ndryshojn trajner, fillon e ndryshon atmosfera skemat etj, sa të marrin veten ka ardhur 2016-ta....

Ragnald
    Anëtarësuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    argjentina historikisht ka vujt per nga tranjeret . por edhe brazili ka vujt mos harroni.
    e pse brazili eshte atje ku eshte , e argjentina jo?

duhet te pyesni njehere lojtaret e jo vetem tranjerin.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    09-10-2008
    Vendndodhja
    Ōsensei
    Postime
    1,118
    Citim Postuar më parë nga Smth_Poetic Lexo Postimin
    argjentina historikisht ka vujt per nga tranjeret . por edhe brazili ka vujt mos harroni.
    e pse brazili eshte atje ku eshte , e argjentina jo?

duhet te pyesni njehere lojtaret e jo vetem tranjerin.
    Nuk e di në e ke parë ndeshjen apo jo. Trajneri (Diego Armando Maradona) kishte bërë një skem sikur po ikte në luftë 3 - 5 - 2, e kupton që po luan kundër Brazilit dhe jo Kolumbis apo Ekuadorit. Si shkon ky pemthyeri dhe luan totalisht lojë sulmuese duke e ditur që kundërsulmi Brazilian bazohet në lojtarë të shpejtë Si Kaka', Robinho, L. Fabiano, Luisao, Melo, ku kanë forcën dhe shpejtësin goditëse.

Po e shikoja pak ndeshjen e sotme se kuptohet po e shikonte im ate qe eshte tifoz i flakte i Brazilit dhe po e ngacmoja pak ate qe sa kot ishte Brazili.

Megjithate mendoj se the highlight e ndeshjes se sotme ishte kur Maradona po hante thonjte. Vetem ai veprim tregonte boll se ne c'gjendje ishte Argjentina.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    09-10-2008
    Vendndodhja
    Ōsensei
    Postime
    1,118
    Citim Postuar më parë nga INFINITY© Lexo Postimin
    Po e shikoja pak ndeshjen e sotme se kuptohet po e shikonte im ate qe eshte tifoz i flakte i Brazilit dhe po e ngacmoja pak ate qe sa kot ishte Brazili.

Megjithate mendoj se the highlight e ndeshjes se sotme ishte kur Maradona po hante thonjte. Vetem ai veprim tregonte boll se ne c'gjendje ishte Argjentina.
    Babi paska qënë në delir, si paskan bërë efekt ngacmimet Në fakt Brazili ishte më lart në çdo aspekt, babi qënka kënaqur. I mbushe ndonjë gotë verë me ndonjë mollë jeshile ta shijonte ndeshjen për shtatëpalë qejfe, apo nuk do i bëhej qejfi që fituan Bannana Mambo-t

Citim Postuar më parë nga Aikido Lexo Postimin
    Babi paska qënë në delir, si paskan bërë efekt ngacmimet. Në fakt Brazili ishte më lart në çdo aspekt, babi qënka kënaqur. I mbushe ndonjë gotë verë me ndonjë mollë jeshile ta shijonte ndeshjen për shtatëpalë qejfe, apo nuk do i bëhej qejfi që fituan Bannana Mambo-t
    Jo, jo, une i them, epo kur dine te luajne dhe keta, mos durofte zoti. Ai aq do dhe me ben lecke. Kur kam qene une tifoz me Brazilin me thote mua, ti dhe yt vella donit dhe ca vite te hapnit syte, prandaj shtttttt dhe meso pak se si behet spektakli me nje top futbolli. He cracks me up.

Faqja 3 prej 9 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •