Close
Faqja 2 prej 9 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 83
    i/e larguar Maska e Vjosa
    Anëtarësuar
    19-08-2002
    Vendndodhja
    athine
    Postime
    1,376
    Me ate formacjon qe thoni ju do ishte shume sulmues nje skuader me eksperience si eshte italia do gjinte menyre ta mbante por skuadra e cila kish nje brojteje te hekurt edhe nje treshe ne mes fushe si cambiasso ,macherano.Luco ata dine edhe te mbrojne edhe marrin vesh na topi munden te japin edhe pasa per ne sulm .Shikonmi spanjen si e mori europianin me tre mesfushore me tipare mbrojtesi edhe me tipare organizuese,Senna,Xavi,Fanbregas.edhe ti Arion boy Messi me te vertete eshte me i miri ne bote por do edhe njerz qe dine nga topi Aguero eshte nje sulmues shum i mire .Por me tevez do bente nje dyshe magjike sepse Tevez di edhe te bej gol por lufton gjithmone per te miren e skuadres.VAMOS VAMOS ARGENTINA.DY GJERA DUA NE JETE TE KALOJ MESIMIN E FUNDIT NE UNVERSITET QE E JAP KETU E 3 VJETE EDHE TE SHIKOJ ARGJENTINEN KAMPIONE BOTE

Shaqiri #11 Maska e The.ReaL
    Anëtarësuar
    01-06-2006
    Vendndodhja
    Corleone....
    Postime
    2,707
    Bolivia 6-1 Argjentina , ky tani thuani qe eshte brez i artë , turp per ate Messileshin e te tjeret , ncncncncncncncncnncn turp .
    SPECIAL ONE

RAUL # 7

Medical Student Maska e Edmond.S
    Anëtarësuar
    10-09-2008
    Vendndodhja
    nightingale's Dorf
    Postime
    734
    Nese me lejohet edhe mua te le komentin tim ketu,pasi nuk jam fans i Argjentines.

Keshtu,Argjentina ka ekip te mire,por nuk e besoj qe eshte e afte dhe e fuqishme ta arrij cakun e shumedeshiruar.Besoj qe Anglia per momentin i ka te gjitha gjerat per te kapur ate gje(kupen),ndoshat sepse bej tifo per te,por e verteta eshte e vertet edhe pse dikujt ndoshta i dhemb.

Manchester United Champion of the World(teams) 2010
    England Champion of the World 2010!!!

i/e larguar Maska e Vjosa
    Anëtarësuar
    19-08-2002
    Vendndodhja
    athine
    Postime
    1,376
    Citim Postuar më parë nga The.ReaL Lexo Postimin
    Bolivia 6-1 Argjentina , ky tani thuani qe eshte brez i artë , turp per ate Messileshin e te tjeret , ncncncncncncncncnncn turp .
    mos u nzito te thuash keto gjera sepse fillimi ishte.Nuk justifikohet es edhe nje te haje 6 gola nga bolivia por ska problem fillimi eshte edhe Brazili humbi nga undurra pastaj e coi kupen e botes keshtu mos u shpejto se me pare Argjentina fuste na 6 gola c'do bolivie por kur shkonte ne botror skualifikohej me mire te hane shuplakat tani se sa ne boteror.Vamos Argentina

Ragnald
    Anëtarësuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    Citim Postuar më parë nga estudio Lexo Postimin
    Nese me lejohet edhe mua te le komentin tim ketu,pasi nuk jam fans i Argjentines.

Keshtu,Argjentina ka ekip te mire,por nuk e besoj qe eshte e afte dhe e fuqishme ta arrij cakun e shumedeshiruar.Besoj qe Anglia per momentin i ka te gjitha gjerat per te kapur ate gje(kupen),ndoshat sepse bej tifo per te,por e verteta eshte e vertet edhe pse dikujt ndoshta i dhemb.

Manchester United Champion of the World(teams) 2010
    England Champion of the World 2010!!!
    ti po qe shef enderra me sy hapur.
    edhe pse humbi kundra bolivise argjentina (ne nje terren mbi 8000 feet mbi nivelin e detit ) prape anglia si arrin tek kembet per nga niveli qe ka skuadra e argjentines.
    momentalisht ata po ti marresh tek e tek lojtaret , jane skuadra me e fuqishme e planetit. tani cdo gje varet nga maradona , sesa i afte eshte ai qe te nxjerri 100% nga lojtaret e vet. shohim e bejme , por ska dale ndonjehere lojtar magjik qe ka bere edhe tranjerin e tille. historikisht tranjeret e argjentines kane qene rrushbulla. edhe maradona seshte i vecante nga ata.

KuMaNoVa Maska e strong_07
    Anëtarësuar
    06-01-2007
    Vendndodhja
    Ku sjeton ty
    Postime
    2,169
    Citim Postuar më parë nga The.ReaL Lexo Postimin
    Nuk ju eshte pershtat Messit lartsia mbidetare dhe sigurisht se do pesoj humbje Argjentina
    Nje gje thuaje:ZOT me ruaj prej MIQEVE se prej ARMIQEVE ruhem vet!!!!!!

Ragnald
    Anëtarësuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    po brazili dhe argjentina kane dekada qe sfitojne atje , e tani u kujtuan keta .
    humbje e thelle vertet , por se mos kishte fituar ndonjehere argjentina atje. une smbaj mend heren e fundit kur kane fituar :P

Messi dy kile peshon me gjith top, vajti ne Bolivi edhe s'po e mbante me toka.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Altin1 : 03-04-2009 më 20:47
    Welt Meister 2014

Shaqiri #11 Maska e The.ReaL
    Anëtarësuar
    01-06-2006
    Vendndodhja
    Corleone....
    Postime
    2,707
    Citim Postuar më parë nga strong_07 Lexo Postimin
    Nuk ju eshte pershtat Messit lartsia mbidetare dhe sigurisht se do pesoj humbje Argjentina
    Leje batutat per me vone , humb nje 2-0 eshte ok por 6-1 nga Bolivia , tani del thua se lartesia mbidetare i ka fajet , edhe Messi doli me interviste se lartesia mbidetare i kishte fajet , po une i them se nuk i kishte faj lartesia se perndryshe si arriti fitore Kili midis Bolivisë 2-0 ....
    SPECIAL ONE

RAUL # 7

Desert Fox Maska e bayern
    Anëtarësuar
    12-06-2002
    Postime
    3,030
    "Ikim Loni se na cau Bolivia"
    But again, truth be told, if you're looking for the guilty you need only look into a mirror. ...

Faqja 2 prej 9 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •