Pershendetje gjithve
Me quajne Merva. Me pelqen emri im, momentin kur me kane venduar emrin nuk e mbaj mend, kam qen shummmm e vogel
Qyteti Shkup,
Jam studente ne South European University, studioj Bussines Administration. Mosha 19 vjeqare, periudhe shume e bukur e jetes.
Me pelqen shume te lexoj, lexoj libra psikologjik, religjioz....
Deshironi te dini si kaloj mbremjen- kuptohet kurr nuk kam per te mesuar duke shikuar filma hororr, i kam shume qejf megjithse kur shkoj ne dhome me parafytyrohen dhe frigohem :P
Desh harova ta tregoj ket: gjene me me shtrenjte ne dhome e kam nje hamer ku ne ate shkruan cdokush qe vjen ne dhome,
Ne kohen e lire shkruaj, shoqeria gjithe i pelqejne shkrimet e mia. Per mua shkrimet e mia jane pasqyre e gjendjes shpirterore dhe prandaj asnjeher nuk i kam postuar askund.
Shume gezohem kur me bejne njerezit dhurata, duke e pasur vet nje cilesi te tille mendoj se e kane gjithe prandaj edhe une shummm bejj.
Me pelqen natyra shume, sidomos bardhesit e dimrit, por tani qe nuk ka bore nuk e di si do ja bej
E dua notin megjithse nuk di mire ta bej..
Kur shkoj ne vetsherbim mbushem me emblsira i kam shummmm qejffff
Ka edhe shume gjera tjera por me flihet shume se mbreme tere naten mesova se kisha provim sot
Per sonte po e perfundoj me kaq
URIME FESTA