Marca.es revista ma e afer e realit thot qe per me fitu kete takim realit ju nevojiten edhe dy referat 11 LOJATAR + 2 REFERA = 13 .
Seriozisht e kam jeni shummmmmmmm te dopttt ..
Marca.es revista ma e afer e realit thot qe per me fitu kete takim realit ju nevojiten edhe dy referat 11 LOJATAR + 2 REFERA = 13 .
Seriozisht e kam jeni shummmmmmmm te dopttt ..
Normal ne website e Barces ka kesi barcloeta palidhje , ne te vertetė keni harruar je sezonat e kaluara ku ndeshjet i fitoni me refera edhe apet nuk arritet te shpalleshi kampion dobet jeni ju.
SPECIAL ONE
RAUL # 7
Po shihesh se sa shum e njeh realin , Marca.es o faqja ma e aferme e R.Madrdit shoku.
Ps. Referi i takimit eshte pezullu.
Formacioni i realit kunder Barcelona
ahahaha![]()
Hahaha.....prandaj ju kena marr dy kompjonate prej dursh ju te Barces,pa ai i para dy vjetve ka ken i papam krejt njiher,kurse i vjetshmi e kena pas te sigurt ne xhep fitoren...edhe sivjet sduhet me dhan shum konkluzione para kohe....
REAL MADRID ASHT SKUADRA E MREKULLIVE![]()
Really Dude... Get A Life!!!
Akoma ju shkon ndermend kampionati ?!!!! Jeni shume ekip i lodhur per te qene te denje ta sfidoni ne la liga. Viti 2009 do te flasi vetem per Barcelonen.
Shifini ndeshjet e Barces te kuptoni magjine e futbollit.
◄█ Barcelona e MADHE █►
`That` is good and `that` is funny...but it costs a lot of money...
Real Madridi eshte skuadra me e forte ne ligen spanjolle dhe mendoj se do te duhej ta fitonte edhe ligen e kampioneve edhe qdo lig.personalisht jam me realin dhe e di se reali nuk do te na tradhetoj dhe do te fitoje
Lusho, me than at ca asht lali, se boll fola par me ndjenjen e tifozes....
Barcelona sivjet asht ne gjenje shum ma te mir se Reali, ndoshta ka pas nje renje te skuadres madrilenase,ose Barcelona po ben mrekulli...Gjths them qe Realit nuk i hum vlera per nje kampjonat te humbun,aja ka me ken gjithmon skuader njish...Kjo "lufta" qe bahet mes Realit dhe Barces ma teper bahet per ceshtje krenarie,sesa per nje cmim(jo se kjo ska vler)...Deri sa te luhet ndeshja ne Bernabeu,skemi te drejt te bajm komente,apo jo?....Ashtu si rrishe ti urt e pa fol kur lujten ne Barcelon,asht do rri edhe un deri sa te lujn ne Madrid...
Pastaj Reali boll kampionate ka,le ta marrin nji Barcelona ti afrohet sado pak Realit
P.S. Birrat e bastit ala sti kam dhan un ty eee? hajd se e laj borxhin kur te fitojn Reali ne Bernabeu![]()
Really Dude... Get A Life!!!
Krijoni Kontakt