un nuk du asinjonen per ma shum se i jav ja i muj. monotonija is killing me hahahahahahahahha
kon fillu me u shqetsu shum plaku me plaken. dun me me cu per visit ke nai vakef hahahahahahahaha
un nuk du asinjonen per ma shum se i jav ja i muj. monotonija is killing me hahahahahahahahha
kon fillu me u shqetsu shum plaku me plaken. dun me me cu per visit ke nai vakef hahahahahahahaha
no glove no love
tipi ideal eshte ai qe di me gatu . Se kam gjet akoma, duke kerku jam .. kerkoj perfeksionizem![]()
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
tip ideal ai qe ben punet e shtepis
Jeto sot se neser nuk i dihet
S'ka tip ideal dhe s'ka ekzistuar ndonjehere.Te rrish e te enderrosh per te eshte dobesi dhe frike te perballesh me realitetin.
Tipi ideal do ekzistoje kur njeriu te jete perfekt ne c'do aspekt,gje qe nuk mund te ndodhi kurre pasi jane ndjenjat ne mes.
Enderrojme aq shume mbi dashurine dhe lumturine saqe aty si pakuptuar krijojme "idealin". Po a ekziston ne te vertete dhe sa prej nesh e kane gjetur?!Per mua sot ideali eshte i pakapshem dhe i padukshem.
"Carpe Diem"
Pink,Izadora.Pse s'thoni ju qe ai imi qenka ideali ,se i ka te dyja cilesite tuaja!![]()
Ideali qe kur ekzistoka? Njeriu qe te jep pershtypjet me te mira,me korrekte dhe te perpikta, (ne disa raste) mjafton te mesosh ta njohesh ca me shume dhe nuk te del asgje tjeter veç se nje njeri qe nuk do te doje ta kishe kurre prane,nje farse e gjitha.
Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.
ideal per tipin tim, do ishte burri im
sigurisht nuk eshte perfekt, ka te mirat dhe te keqiat e tij, por per tipin tim eshte ideal...me ben per te qeshur, me ben te sillem me te 100% vetevetia, eshte adorable, dhe e di qe me do me gjithe zemer...so keto faktoret per mua jan ideale ne nje partner![]()
I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.
Unë e kam gjetur tipin ideal skam çka kërkoj më, me të gjitha çka e kam ëndërru është, për këtë e faliminderoj shumë shumë zotin.
Respekte
DarDaniuS
Krijoni Kontakt