Close
Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 40
    don't bother me Maska e Apollyon
    Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Cfar dua sot, nuk e dua neser. Mazallah se pershtatem me nje person.
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

i/e regjistruar Maska e Linda5
    Anëtarësuar
    03-10-2007
    Postime
    7,276
    Per menimin tim nuk ka tipa ideal

Nje dhe Apollyoni mir e ka thon....Cfar do sot ,nuk do neser ...mir e ke ti Apollyon,se kshtu ka ardh sot koha
    Ndryshuar për herë të fundit nga Linda5 : 13-01-2009 më 13:25
    Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    18-03-2008
    Postime
    224
    Diskutim interesant. O po mkeni mahnit fare. Dhe per muhahbet nuk u shakeni se te kenaqni. Kurse per tipin ideal qenkeni shume mosbesues. Mire e keni. Por si drejtus i kesaj teme une them se te gjithe ju duhet te besoni se egzistojne tipe joshes kane ndikim shume te madh ne ndjenjat tona porsa na shikojne apo na qendrojne prane. Eshte ajo njenje e forte simpatie qe ndjejme kur jemi ne kontakt me dike me pamje, shpirt, dhe mendje te bukur. Ne muret e 9 vjecareve shkruhet se njeriun e zbukuron sjellja e kulturuar dhe nuk ka gje qe na kushton me lire se kjo. Pra te nderuar forumator duhet te mendoni edhe ne cilesite e brendshme te njeriut sepse lujne nje rol shume vendimtar edhe ne fushen e dashurise. Nje njeri pa personalitet do te joshe edhe nese nga fiziku eshte i papelqyeshem. Te jeni te sigurt per kete. Nje vajze jo e bukur do te ngjalle pasione te zjarrta tek qindra burra nese ka nje inteligjence dhe moral ideal. Pra nese ka nje humor te gezuar, nje ndjeshmeri te holle, pak shpirt altruist dhe nese sillet lirshem ne ambjentet qe rri, atehere do te behet shume e pelqzeshme pavarsisht nga aparenca. Ne pergjithesi vetvetja duhet zhvilluar ne drejtim te ketyre cilesive dhe dhuntive psiqike qe rrezatojne nje ndikim shume te madh joshes tek te tjeret. Cilesite jane gjakftohtesia, vetkontrolli, vetebesimi, origjinaliteti, ndjenja e realitetit, ambicja, shpirti i humorit. Napoleoni ja dedikon te gjithe madheshtine dhe joshjen e tij faktit se e realizoi plotesisht veteveten. Edhe Hitleri < te sundosh te joshesh nuk eshte e domosdoshme te jesh i cmendur dhe i keq si ai> gati sa nuk sundoi boten sepse ushtronte joshje teper te forta tek bashkekombesit e tij. Te gjithe ju te dashur pjesemarres keni ne brendesi te vetes tuaj cilesite e nevojshme per tu bere idhull apo joshes te mases gri te njerezve. Duhet vec te realizoni veten tuaj ne shkallen me te larte te mundshme.

AJSBERG

Perjashtuar Maska e morrison
    Anëtarësuar
    16-01-2007
    Vendndodhja
    Me kembe ne toke!
    Postime
    822
    Nje gje nuk arrij te kuptoj jeni kaq te ritur kaq me shume eksperienca dhe akoma nuk e paskeni kuptuar kaq gje?
    Njeriu nuk e dashuron partnerin sepse ai eshte ideal, sepse ai i ka te gjitha eshte i/e bukur, inteligjent/e tani cfare te shtoj tjeter une po i/e pasur e keni te gjithe gabim dhe ajo cfare thote ai apollon qe cfare dua sot se dua neser tregon qe ai njeri eshte i pasigurt ne vetvete, ai njeri eshte i deshtuar ne jete sepse po nuk e dite ti se cfare kerkon ne jete atehere kush duhet ta dije une?
    Shpesh here neve dashurohemi me partnerin per shkak te difekteve qe ka jo per shkak te persosmerise dhe ate shpesh here do doja ta nderroja me fjane thuajse gjithmone se nuk mund ti fus te gjithe me nje thes por ajo qe tha "shoku" mua me le te kuptoj qe ai eshte nje njeri i pasigurt ne vetvete dhe nqs ai nuk fiton siguri ne vetvete ka per te perfunduar vetem si puna e qenit.

back to origin Maska e ☆Angie☆
    Anëtarësuar
    02-11-2007
    Vendndodhja
    Skyline
    Postime
    2,559
    Jeni kap te gjithe pas termit " ideal". Vete temehapesi e ka vene ne thonjeza. Ai pyet per karakteristikat qe duhet te kete dikush ne menyre qe te jete per ne i/e vecante, te na magjepse.

Une per vete nuk i seleksionoj njerezit ne baze te pretendimeve qe kam. Nqs njoh dike, qe mendoj se ia vlen te njohit dhe me terheq, atehere filloj dhe flas jo me per listen time me " should have & shouldn't have" por admiroj dhe vleresoj ato karakteristika qe i ka ai si njeri.

Megjithate shkurt dhe permbledhtazi me pelqejne ata djem qe jane inteligjente ( te me stimuloje menderisht ) dhe me maniera ( kavaljere si ky larte meje psh ). Sa spontane ne veprime aq edhe te matur, sa serioze ne bisede edhe te humorshem. Dike qe s'u jep takimeve monotonitet dhe qe me ben te ndihem mire ne shoqerine e tij
    Elegance is an attitude.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    20-02-2008
    Vendndodhja
    kosove
    Postime
    8
    te perqendrohemi tek thenija:nuk ka asgje ideale ne bote
    kshtu qe mos provoni ta ndryshoni ket
    veqse mund te ket persona ideal por ideal ne mendjen tone...gjejeni vet se egziston

i/e regjistruar Maska e dani♥
    Anëtarësuar
    18-01-2009
    Vendndodhja
    ne bot edhe ne qell.....
    Postime
    26
    per mua do ishte partneri ideal nje cun i rregullt, i sjellshem, te ket nje karakter te mire, te me respektoj mua sic jame edhe ta respektoj familien time, te akxeptoj mendimet time dhe te me thote ku kam gabime. Kur te kem proleme te jet pran meje dhe te me ndimoj dhe ne situaxjine te veshtira mos te hik dhe te me lej mua vetem!
    Danii♥

SHQIPTARE Maska e h_one_y
    Anëtarësuar
    22-12-2008
    Vendndodhja
    Shkup
    Postime
    189
    Nuk ekziston tip ideal, thjeshte dashuria te ben ta ndjesh se eshte ideal

DASHURIA BEN CUDIRA
    Rrahjet e zemrës nuk janë asgjë tjetër pos hapa që të çojnë drejt një vdekje të sigurtë!!

Aq me plas... Maska e Sa Kot
    Anëtarësuar
    19-12-2005
    Postime
    1,044

Talking

Tipi ideal eshte minimumi qe une kerkoj. Qe te me kenaqi mua duhet te jete 100% sic e dua une PLUS extra credit. As qe du me dit fare, te beje c'te doje. Biles biles nqs s'e perballon dot, ben mire te zhduket se me ben vape.

Nuk jam tipi i kompromiseve. S'ka asnje arsye pse te kenaqem me me pak se maksimumi, madje puna eshte kush me mahnit me me shume sesa une kerkoj, jo me pak.

Kenaqesite e pjesshme ja le atyre qe kenaqen me aq.
    As qe du me dit!

i/e regjistruar Maska e altruisti_ek84
    Anëtarësuar
    18-07-2007
    Vendndodhja
    Prizren
    Postime
    1,151
    Na ishte njeher nje qun me nam, keshtu i thoshte vetes dhe ai quni kerkonte nje goce ideale per te dhe vitet shkonin cuni spo e gjen dot kete gocen ideale. Pasi kaluan 10 vite dhe ky cuni dorrzohet dhe thot ketu ne vendin tim nuk po e gjej gocen ideale dhe mendon se nuk ka. Pasi nuk gjen nje goc ideale vendos te ik gjetiu neper bot per te kerkuar gocen ideale. Pasi i kalon edhe 10 vite neper bot per ta kerkuar gocen ideale, ai ktheht ne vendlindje vetem i pa shoqeruar me askend. Njerzit ishin shum kurreshtar te dinin, se cka ka ndodh me kete cun dhe shkojn menjeher per ta pyeter. I thojne he mer e gjete ate gocen ideale qe po e kerkoje...? Cuni ua ktheu dhe tha: Po e gjeta, por nuk erdhi me mua, sepse edhe ajo po e kerkonte nje cun ideal.....

Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Në kërkim të lumturisë – Thirrje ndaj jomuslimanëve
    Nga abdurrahman_tir në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 27-01-2009, 09:16
  2. Ekstradohen dy shtetas te shpallur ne kerkim per vrasje
    Nga AlbaneZ në forumin Problematika shqiptare
    Postimi i Fundit: 17-03-2007, 05:47
  3. Në kërkim të hebrenjve të vjetër të Sarandës
    Nga Hyllien në forumin Arkeologji/antropologji
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 30-06-2004, 09:27
  4. Në kërkim të avangardës...'e PËR-7-SHME'
    Nga Dita në forumin Enciklopedia letrare
    Postimi i Fundit: 27-05-2004, 11:02
  5. programet dhe faqet me te mira per te bere kerkim ne internet
    Nga benseven11 në forumin Lajme nga informatika
    Postimi i Fundit: 15-05-2003, 19:47

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •