Close

Rezultati i Sondazhit: A duhet shteti te jete me i ashper ndaj besimeve qe kercenojne identitetin shqiptar?

Votues
64. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • Po, shteti te marre masa

49 76.56%
  • Jo,shteti le te qendroje pasiv

9 14.06%
  • S'jam i/e sigurte

1 1.56%
  • Abstenim

5 7.81%
Faqja 8 prej 10 FillimFillim ... 678910 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 99
    Citim Postuar mė parė nga sulioti Lexo Postimin
    Sa per lemoshen qe thua ti e une se ka fajin as arabi e as greku ,fajin e ka qeveria,po jo as qeveria po fajin e ka populli qe nuk di te zgjedhin qeverin e duhur,po pse nuk din populli te zgjedhin qeverine e duhur, po sepse eshte viktime e sistemeve te ndryshme qe nuk e kan len popullin te zhvillohet, e cilat jan keto sisiteme, keto sisteme jan 500 vjet roberi nga turqit me pas vijuan luftrat ballkanike boterore e me pas xhaxhi, e cfare duhet bere qe shqiperia mos te ngeli ne erresire, duhet bere nje reformim i forte ne arsim qe ne brezat qe vijne te kemi shtetas te ditur e te kultururar e ather te hyjne fete jo nje po nje milion se njerzit ne ate moment do jen te afte per te dalluar te miren e te keqen, sot eshte shume heret per tu fuqizuar fete ne shqiperi se pse mund te bin shume njeres viktima nga perbersit e nje feje;
    bla bla bla .......

1 ishin shqiptar ata qe donin te benin terror ne amerik ne kohen kure vete amerikanet ndodheshin per te shpetuar vellezrit e tyre;
    Ska pyll pa derra suliot ....

prespektiva jon eshte be ajo po e mban shqiperin gjall me lekt e emigranteve qe punojn aty dhe donacionet qe japin qeveri te ndryshme evropiane ;e dalin ca karafila ketu e na bojn propagand anti atyre ku ne duam te marrim pjes e qe sot po na mbajn me buk;kete do ti nese ti je dakort me kete tufen e ketyre njerzve qe une do ti quaja antishqiptare eshte e drejta jote mund te bashkohesh me keta se keta po ja dashkan te miren kombit.
    Nuk lypin amigrantet andej as nuk vrasin dhe vjedhin , por punojne , kete e thua dhe vete ti ( pa dashje kuptohet)

Perderisa i fitojne ato te ardhura ne menyre te ndershme , interesi eshte reciprok .Te siguroj se po te mos na e kishin nevojen do na kishin ven shkelimin me kohe ........

Po c`thua more suliot , qenkan antishqiptar ata sepse mendokan ndryshe nga ti .
    Pse more unik je ti , qe keta te tjeret qenkan antishqiptare ?!

Sa per ate bej apo nuk bej pjese une .Te informoj se nuk merem me punet dhe fatet e kombit ....

Kur te me dali ne ender Ismail Qemali ( si disave ketu ) do filloj te merem dhe une ......

NUK THASH SE ESHTE KENGETAR PASHKO VASA PO TE THASH DEGJO NJE HER ATE KENGEN QE BERI PASHKO VASA
    Nuk ka ber keng Pashko Vasa o Suliot ka ber poezi .Jo per gje po keshtu sic e thua ti i bie ose Pashko Vasa eshte gjalle dhe une nuk e ditkam , ose ne kohen kur ka jetuar ai paska pasur youtube !!!

E kam lexuar Pashko Vasen mos ki merak ....
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Arben-30 : 12-01-2009 mė 20:55

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    03-12-2008
    Vendndodhja
    ATJE KU ME RESPEKTOJN SI SHQIPTAR
    Postime
    1,015
    Citim Postuar mė parė nga Kreksi Lexo Postimin
    Mirė, po nga iu erdhi ideja ketyre islamisteve fanatike shqiptar qe te mbushin Yutybe, sitin me te famshem ne bote ne rrjete me propagand te tille ?
    A do iu mjaftonte siti albislam e site tjera individuale ?
    A jane te vetedijshem keta fondamentalista shqiptar se kjo propagand ne internet i bene deme tere popullit shqiptar ne kete kohe teper te ndieshme ku ne nje ane mundohemi secili te japim kontributin tonė qe te tregohemi se nuk jemi islamista e fondamentalista po jemi popull i toleruar dhe i kulturuar ne kete familjen europiane, pra me kete laramani a mund te zeje shqiptari modern vend ne europe si i barabart ne mesin e popujve tjere ?
    Ku shkon populli shqiptar drejte e murit me kokė apo drejte zhvillimit ?
    pershendetje;KREKSI
    kettyre nuk ju intereson kombi po vete vetja e tyre, keta duan te na mbushin mendjen te gjitheve si shqiptare se zoti i vertet esht ai qe nuk e ka pare faqja e dheut, kan ren kaq shum viktim e kuranit saqe nga frika e ndeshkimit qe mund tju bej zoti i tyre mundohen me gjith shpirt te arabizojne cfare ju shfaqet perpara syve, e me te bere kete veprim gjejn ngushellim ne veten e tyre, se thojn shiko e besoi dhe ky ate qe besuam ne kjo tregon se aauu i tyre egziston,;historia e kombit per keta tipa nuk egziston,per vete faktin se nuk e kan studjuar ate, po si mund ta studjiojne kure per ta nuk ka gje tjeter per vec se aaauut,asgje tjeter nuk egziston per ta, dhe edi pse , se nuk kan aq tru te kuptojn gjera te tjera,aq e kan memorien sa te mesojn dy fjal dhe aty e fillojne e aty e mbyllin ,nuk kan orizonte pa kufi ne tru po e kan te fiksuar kjo dhe ska tjeter,nejse dhe ter naten te shkruaj ketu asgje nuk do marrin vesh keta lloj tipash, se sic thash me lart,pervec se aauut nuk kan gje tjeter ne kok.

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anėtarėsuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    Citim Postuar mė parė nga BEHARI Lexo Postimin
    Lėshoja flokėt Matildaaa, lėshoja flokėt, hahhaah sa kam qeshur
    Sui generis

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    03-12-2008
    Vendndodhja
    Postime
    1,015
    ARBEN ndryshimi midis meje dha atyr grupeve qe thua ti jan si nata me diten.
    une nuk jam unik po une e ngrej zerin per shqiperi e ata per fe;
    nese nuk je ne gjendje te dallosh kete ateher problemi jot qe nuk di ti dalosh disa gjera. sa per PASHKO VASEN nyk i hyj shume ne detaje se care ka ber poezi proz apo tregim;po me shume i jap rendesi se care ka shkruajtur tek kjo poezia apo kenga po tregimi ku di une.ajt shnet
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga sulioti : 12-01-2009 mė 21:00

kan ren kaq shum viktim e kuranit saqe nga frika e ndeshkimit qe mund tju bej zoti i tyre mundohen me gjith shpirt te arabizojne cfare ju shfaqet perpara syve
    Harove Biblen ateist , jo per gje po na ngateron keshtu ,del pak ndryshe .Tregoi i ekujlibruar ateist ......

..... .....
    Anėtarėsuar
    11-05-2008
    Postime
    2,503
    O Beke a'cme can koken me keto xhvahiret e tuja.

E ke shtuar edhe ate video tek notepadi qe ta nxjerresh ne c'do postim si ate pjesen time te citatit?Boll o burre i dheut se quhet spam pastaj,nuk nxirret nje gje 1000 here.

Ta kemi lene ty ne dore te shpetosh rinine shqiptare dhe te kapesh konspiracionet dhe agresionet armike.

Njehere do kapesh me Janullatosin,nje here me konspiracionin e shkaterrimit te rinise shqiptare,si e si qe ta dhjesesh temen.Kur nuk di te argumentosh mos merr pjese fare ne tema te tilla.

pirg hologramesh Maska e Inteligjentja
    Anėtarėsuar
    08-10-2005
    Vendndodhja
    Ne kontinentin e Kurrkundit
    Postime
    862
    Tema ka dale perseri jashte qellimeve per te cilat eshte hapur.S'dua diskutime se kush fe eshte me e mire dhe kush eshte me e keqe. Per mua, neqoftese kercenojne kulturen shqiptare jane njelloj te denueshme dhe shteti ku sheh shkelje ashiqare le te marre masa. Te thuash se ekstremizmi isslamik s'duhet te denohet sepse as ai katolik s'na qenka denuar eshte logjike shume e dobet. Kjo vlen edhe per te anasjellte. Edhe njehere e perseris qe eshte tema KOMBETARE, kujt si pelqen le te shfryje dufin ne kishe apo ne xhami, s'flitet per fe flitet per IDENTITET. Kaq.
    Homo sum; humani nil a me alienum puto.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    03-12-2008
    Vendndodhja
    Postime
    1,015
    Citim Postuar mė parė nga Arben-30 Lexo Postimin
    Harove Biblen ateist , jo per gje po na ngateron keshtu ,del pak ndryshe .Tregoi i ekujlibruar ateist ......
    keta te bibles nuk kan ber ndonje terror deri me sot as aaauuu ekber nu bertasin ter diten e naten kure te fillojn dhe keta keshtu do flasim pastaj;as ne ju tube te bejn propagande fetare si kam pare keta te bibles.
    plus mallkimit qe i ka sjell shqiperis ai aauu juaj ka mbartur me vete dhe gjith gjerat me te prapambetura te cilat shqiptaret e aauut i kan pervetsur persosmerisht me sa shoh ketu ne forum.

ARBEN ndryshimi midis meje dha atyr grupeve qe thua ti jan si nata me diten.
    Une nuk jam unik po une e ngrej zerin per shqiperi e ata per fe;
    Ata nuk ngrejne zerin per fe .Por mbrojne veten kur tipa si puna jote duan ti ofendojen ne ate qe ata besojne ......

Te paska dal Ismail Qemali edhe ty ne ender ok!Po e pe perseri beji te fala !!

E ci keni keto amon se na e bete forumin si " cerdhet e komunistave " nje her kohe .....
    Qedo te thote : """Kush flet ndryshe ndeshkohet .Dhe Mendimi imponohet !!!!"""

Nese ti vetquhesh i tille , problemi yt ky .
    Mos haro ler te tjeret te te vleresojne ty per ate qe je .Mos vlereso veten se del pak keq .....

nese nuk je ne gjendje te dallosh kete ateher problemi jot qe nuk di ti dalosh disa gjera.
    Jeta me ka mesuar te dalloj shum gjera ,me vjen keq qe tek ti nuk po shikoj ndonjegje qe te me bej te mendoj se ato qe thua nuk jane vetem fjale ....

sa per PASHKO VASEN nyk i hyj shume ne detaje se care ka ber poezi proz apo tregim
    Me ne fund e more vesh se cfar ka qene Pashko Vasa .
    Ne google e gjete apo ta thane ?

po me shume i jap rendesi se care ka shkruajtur tek kjo poezia apo kenga po tregimi ku di une.ajt shnet

Ketu me zhgenjeve , se paske mar vesh akoma cfar ka qene Pashko Vasa ..

Gjithsesi te uroj te kalosh sa me mire ...Tung !!!

keta te bibles nuk kan ber ndonje terror deri me sot as aaauuu ekber nu bertasin ter diten e naten kure te fillojn dhe keta keshtu do flasim pastaj;as ne ju tube te bejn propagande fetare si kam pare keta te bibles.
    plus mallkimit qe i ka sjell shqiperis ai aauu juaj ka mbartur me vete dhe gjith gjerat me te prapambetura te cilat shqiptaret e aauut i kan pervetsur persosmerisht me sa shoh ketu ne forum.

Dashka muhabet ky .Ok me qef e pace .....

Respekto veten dhe mos e quaj "auuuuuuu" por ashtu sic ka emrin , te cilin nuk ja ke vene ti ......

Nese nuk e ben atehere niveli i bisedes shkon ne Zero dhe me vjen keq por duhet te te them -Shko gjej shoket !!!

Sa per informacion jam Bektashian , ai qe ti e quan ashtu , nuk eshte i imi , por i te gjitheve .Sepse eshte nje i vetem ..(Zoti)

Tani po behet dhe i yti pasi me sa shikoj "Ateistit" po i pelqeka Bibela ..
    Me vjen mire per ty dhe te uroj qe shpirti yt te gjej paqe aty ku ti po fillon te "besosh"

Normal je ne hapat e para , megjithate Urime .....

Po te rithen , kalofsh sa me mire ....(Shpresoj mos ta bej perseri )

Faqja 8 prej 10 FillimFillim ... 678910 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Si u grabit ari nga pushteti komunist ne Shqiperi.
    Nga DYDRINAS nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 03-04-2015, 10:52
  2. Pėrgjigje: 1385
    Postimi i Fundit: 07-10-2011, 09:52
  3. Guerilasit e LANC
    Nga Tannhauser nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 28
    Postimi i Fundit: 21-04-2007, 14:12
  4. Qendrimi i Skenderbeut ndaj Besimeve Fetare
    Nga NoName nė forumin Komuniteti katolik
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 13-03-2006, 19:06
  5. Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 09-11-2005, 12:33

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •