Close

Rezultati i Sondazhit: A duhet shteti te jete me i ashper ndaj besimeve qe kercenojne identitetin shqiptar?

Votues
64. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • Po, shteti te marre masa

49 76.56%
  • Jo,shteti le te qendroje pasiv

9 14.06%
  • S'jam i/e sigurte

1 1.56%
  • Abstenim

5 7.81%
Faqja 7 prej 10 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 99
    Citim Postuar mė parė nga white-knight Lexo Postimin
    Edhe kete e ndalon ligji rreptesisht.Ka etike pune,pavarsisht sa respektohet kjo.

Ka norma.

Per institucionet arsimore jane uniformat,qe fatkeqesisht nuk perdoren.
    Ok , por sme the perse nuk u lejoka nje femer qe vishet me ferexhe dhe u lejoka nje qe vishet si "prostitute" ?

Sa per ligjin .Kemi legjislacionin me te mire ne Europe , po a e zbaton njeri ate ??

Ti vete a i ke pare se si vishen Studentet ne Universitete apo po ja fut kot ?

Ka edhe etike pune po kujt po ja ndjen per te .....
    Shqiperia eshte KAOS ku i pari nuk mer vesh te dytin ...

P.S Nismetare e temes nuk na the nga cili forum e ke mar kete teme moj ?

..... .....
    Anėtarėsuar
    11-05-2008
    Postime
    2,503
    Po puna e ferexheve eshte pak pune me spec per shkak se Shqiperia ka 3 fe,prandaj eshte me pak e tolerueshme se ekstravaganca.

Gjithsesi jane 2 ekstreme,dhe ekstremet nuk jane te mira.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga white-knight : 12-01-2009 mė 20:00

Citim Postuar mė parė nga sulioti Lexo Postimin
    Shiko e para kemi qen jemi dhe do te jemi gjithmon me virtyte shqiptare e evropiane se jemi ne zemer te evropes nuk ka si te jete ndryshe.
    E sa per minin po me kujton ato grat e keqia ne shqiperi qe sa del nje femer e veshur bukur, nga zilia e tyre nxjerrin vrerin nga goja, se ja shiko kjo kuc;; shiko kjo e perdala etj etj.
    Arben nuk ka te bej mini po truri.keto mendime ne shqiperi jan gjera te prapambetura qe shiptaret i trasheguan nga dy gjera te keqia,ne te njejten koh,nga njera an koha e xhaxhit e nga ana tjeter varferia mbas komunzmit e cila i detyroi ca goca ndoshta me karakter te dobet qe per tu veshur me feherexhe te merrnin si shperblim lemoshen qe qarqet arabofile japin reklam ne shqiperi.
    Kerkooj ndjes nga forumi per faktin anashkalova pak titullin e temes.
    Virtytet shqipetare jane te gjithaneshme .Dhe ti ske pse e shikon vetem tek pjesa qe te pelqen .Apo qe do te jete ashtu sic te pelqen ty ....
    Duam apo nuk duam une dhe ti SHQIPETARE jane dhe ata qe vishen me ferexhe ...

Une te siguroj se atyre "Grave te keqija" nuk u behet vone fare se c`fare thone te tjeret per to ...

Sa per lidhjen midis minit dhe trurit .Eshte truri qe komandon minin dhe jo e kunderta .....

Te siguroj se ato qe vishen me ferexhe nuk kan karakter te dobet , perkundrazi .
    Ato jane Shqipetare qe jetojne ne nje Shtet Demokratik dhe kane te drejten Universale qe nuk ua mohon dot askush .TE BESOJNE ATJE KU DUAN .

Sa per lemoshen te Kujtoj se jane Greket qe shperndaj edhe sot e kesaj dite pensione neper Zonat e Jugut te shqiperise vetem dhe vetem qe ata te behen te Krishtere .
    Une jam nga Jugu i Shqiperise dhe e di shum mire kete gje ....

Dhe boll me keto budalliqe ne forum jo kjo fe eshte ashtu po kjo keshtu , se po beheni qesharake ....

..... .....
    Anėtarėsuar
    11-05-2008
    Postime
    2,503
    Meqe u kujtova se eshte nate dhe jam i lodhur.

Jane me shami dhe jo me ferexhe.Ferexheja eshte gje tjeter...lol

http://www.instablogsimages.com/imag...women_7333.jpg

http://www.theodoresworld.net/pics/1...carfImage5.jpg

Se ka ndryshim galaktik...lol

Shamia eshte e pranueshme si etike,pas ketyre ligjeve pacavure.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga white-knight : 12-01-2009 mė 20:15

Po kush tha qe nuk lejohen edhe ferexhete?Ne universitetin tim jane 3 vajza te tilla.

Po puna e ferexheve eshte pak pune me spec per shkak se Shqiperia ka 3 fe,prandaj eshte me pak e tolerueshme se ekstravaganca.

Gjithsesi jane 2 ekstreme,dhe ekstremet nuk jane te mira.
    Nuk po them se lejohen ferexhete , por po them se perse mos te lejohen ferexhete kur u lejoka mini ??

Le te kete jo 3 po dhe 700 fe Shqiperia ska lidhje kjo ?Qe te jete me pak e tolerueshme ......

Bashkohem me ty tek pjesa e fundit .....

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    03-12-2008
    Vendndodhja
    ATJE KU ME RESPEKTOJN SI SHQIPTAR
    Postime
    1,015
    Citim Postuar mė parė nga Arben-30 Lexo Postimin
    Virtytet shqipetare jane te gjithaneshme .Dhe ti ske pse e shikon vetem tek pjesa qe te pelqen .Apo qe do te jete ashtu sic te pelqen ty ....
    Duam apo nuk duam une dhe ti SHQIPETARE jane dhe ata qe vishen me ferexhe ...

Une te siguroj se atyre "Grave te keqija" nuk u behet vone fare se c`fare thone te tjeret per to ...

Sa per lidhjen midis minit dhe trurit .Eshte truri qe komandon minin dhe jo e kunderta .....

Te siguroj se ato qe vishen me ferexhe nuk kan karakter te dobet , perkundrazi .
    Ato jane Shqipetare qe jetojne ne nje Shtet Demokratik dhe kane te drejten Universale qe nuk ua mohon dot askush .TE BESOJNE ATJE KU DUAN .

Sa per lemoshen te Kujtoj se jane Greket qe shperndaj edhe sot e kesaj dite pensione neper Zonat e Jugut te shqiperise vetem dhe vetem qe ata te behen te Krishtere .
    Une jam nga Jugu i Shqiperise dhe e di shum mire kete gje ....

Dhe boll me keto budalliqe ne forum jo kjo fe eshte ashtu po kjo keshtu , se po beheni qesharake ....

Me duket se ke harruar dicka une jam kundra feve ne shqiperi o Arben.une nuk jam pro kesaj e kundra asaj po jam kundra feve per vete fakti se pse ne vuajm sot e jemi nje shtet kaq i prapambetur fajin e kan kyo fete.
    Budallalleqe nuk bej une qe flas per fe te shqiptaris po te gjith ata qe flasin per fete e ndryshme.
    ne qofte se e gjykon ti se une jam gabim qe flas per fen e shqiptaris, ather futu per pak ne you tube dhe rifresko pak memorien me kengen e TE MADHIT PASHKO VASA SE UNE ATE KENGE BESOJ AJO ESHTE FEJA IME.

i/e regjistruar Maska e Kreksi
    Anėtarėsuar
    20-11-2004
    Vendndodhja
    Francė
    Postime
    5,636
    Mirė, po nga iu erdhi ideja ketyre islamisteve fanatike shqiptar qe te mbushin Yutybe, sitin me te famshem ne bote ne rrjete me propagand te tille ?
    A do iu mjaftonte siti albislam e site tjera individuale ?
    A jane te vetedijshem keta fondamentalista shqiptar se kjo propagand ne internet i bene deme tere popullit shqiptar ne kete kohe teper te ndieshme ku ne nje ane mundohemi secili te japim kontributin tonė qe te tregohemi se nuk jemi islamista e fondamentalista po jemi popull i toleruar dhe i kulturuar ne kete familjen europiane, pra me kete laramani a mund te zeje shqiptari modern vend ne europe si i barabart ne mesin e popujve tjere ?
    Ku shkon populli shqiptar drejte e murit me kokė apo drejte zhvillimit ?
    Askush nuk te pyt: ē'ka bere atedheu per ty por ē'ke bere ti per Atedheun ! - JFK

Citim Postuar mė parė nga sulioti Lexo Postimin
    Me duket se ke harruar dicka une jam kundra feve ne shqiperi o Arben.une nuk jam pro kesaj e kundra asaj po jam kundra feve per vete fakti se pse ne vuajm sot e jemi nje shtet kaq i prapambetur fajin e kan kyo fete.
    Budallalleqe nuk bej une qe flas per fe te shqiptaris po te gjith ata qe flasin per fete e ndryshme.
    ne qofte se e gjykon ti se une jam gabim qe flas per fen e shqiptaris, ather futu per pak ne you tube dhe rifresko pak memorien me kengen e TE MADHIT PASHKO VASA SE UNE ATE KENGE BESOJ AJO ESHTE FEJA IME.

Ste mar vesh une ty nje her thua " keshtu nje her ashtu "
    Pak me pare po diskreditoje fene islame dhe normal me nenkuptim le se mbroje nje fe tjeter , meqe ne shqiperia ka pak fe atehere dihet se ke mrboje ...

Edhe nese nuk beson me asnje fe nuk ke te drejte te diskreditosh apo te ulesh te tjeret qe besojn atje ku ata duane .....

Nese eshte ashtu sic thua ti , atehere c`pune ke ti me fete , mos u perzie fare ne keto tema ?!

Une di se Pashko Vasa ka qen shkrimtar jo kengetar .....

Edhe dicka te fundit te gjithe qe jane ne kete forum i pelqejn vargjet e Pashko Vases , sepse jane Shqipetare .
    Mos e ngateroni fene me patriotizmin sepse ska asnje lidhje ....

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    03-12-2008
    Vendndodhja
    ATJE KU ME RESPEKTOJN SI SHQIPTAR
    Postime
    1,015
    Sa per lemoshen qe thua ti e une se ka fajin as arabi e as greku ,fajin e ka qeveria,po jo as qeveria po fajin e ka populli qe nuk di te zgjedhin qeverin e duhur,po pse nuk din populli te zgjedhin qeverine e duhur, po sepse eshte viktime e sistemeve te ndryshme qe nuk e kan len popullin te zhvillohet, e cilat jan keto sisiteme, keto sisteme jan 500 vjet roberi nga turqit me pas vijuan luftrat ballkanike boterore e me pas xhaxhi, e cfare duhet bere qe shqiperia mos te ngeli ne erresire, duhet bere nje reformim i forte ne arsim qe ne brezat qe vijne te kemi shtetas te ditur e te kultururar e ather te hyjne fete jo nje po nje milion se njerzit ne ate moment do jen te afte per te dalluar te miren e te keqen, sot eshte shume heret per tu fuqizuar fete ne shqiperi se pse mund te bin shume njeres viktima nga perbersit e nje feje;
    po te jap dy shembuj qe njerzit nuk jan gati sot;
    1 ishin shqiptar ata qe donin te benin terror ne amerik ne kohen kure vete amerikanet ndodheshin ne KOSOV per te shpetuar vellezrit e tyre;

prespektiva jon eshte be ajo po e mban shqiperin gjall me lekt e emigranteve qe punojn aty dhe donacionet qe japin qeveri te ndryshme evropiane ;e dalin ca karafila ketu e na bojn propagand anti atyre ku ne duam te marrim pjes e qe sot po na mbajn me buk;kete do ti nese ti je dakort me kete tufen e ketyre njerzve qe une do ti quaja antishqiptare eshte e drejta jote mund te bashkohesh me keta se keta po ja dashkan te miren kombit.

NUK THASH SE ESHTE KENGETAR PASHKO VASA PO TE THASH DEGJO NJE HER ATE KENGEN QE BERI PASHKO VASA,
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga sulioti : 12-01-2009 mė 20:37

I qete Maska e BEHARI
    Anėtarėsuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    ME MENDJE DHE ZEMER NE SHKODER!!
    Postime
    2,119
    Meqe u kujtova se eshte nate dhe jam i lodhur.

Jane me shami dhe jo me ferexhe.Ferexheja eshte gje tjeter...lol

http://www.instablogsimages.com/imag...women_7333.jpg

http://www.theodoresworld.net/pics/1...carfImage5.jpg

Se ka ndryshim galaktik...lol

Shamia eshte e pranueshme si etike,pas ketyre ligjeve pacavure.
    ore White knight
    nuk e kuptoj perse ti vazhdon ate propaganden tende anti islam,
    te garantoj se propaganda jote anti Islami,nuk ka per te ndikuar fare ne komunitetin mysliman shqiptar,eshte zgjellje e e tyre ne se duan apo jo te mbulohen!ti duhet te kuptosh se myslimani i vertete nuk ndikohet nga fjalet e te tjerve,myslimanet me qendrimet etyre i permbahen vetem kuranit te shenjte. te kam thane dhe here te tjera se qellimi juaj final eshte qe rinine shqiptare ta degjeneroni totalisht,gje te cilen nuk keni per te ja arritur ndo nje here,pasi shqiptaret ne pergjithsi si myslimanet ashtu dhe te krishteret kane patur dhe vazhdojne te kene si prioritet te tyre moralin,nderin,familjen dhe atdhetarizmin .

kurse juvet me ate propaganden tuaj te mbrapesht,po tentoni qe rinine shqiptare ta katandisni ne kete menyre sikur keto kafshet e ngujuara mbrenda mureve te turpit !

ja ky eshte modeli juaj qe mundoheni te injektoni shqiptarve!

ndiqeni
    http://uk.youtube.com/watch?v=Eg2BLczXF_c

Faqja 7 prej 10 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Si u grabit ari nga pushteti komunist ne Shqiperi.
    Nga DYDRINAS nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 03-04-2015, 10:52
  2. Pėrgjigje: 1385
    Postimi i Fundit: 07-10-2011, 09:52
  3. Guerilasit e LANC
    Nga Tannhauser nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 28
    Postimi i Fundit: 21-04-2007, 14:12
  4. Qendrimi i Skenderbeut ndaj Besimeve Fetare
    Nga NoName nė forumin Komuniteti katolik
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 13-03-2006, 19:06
  5. Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 09-11-2005, 12:33

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •