Dites:
Shpesh here here ve ne pune imagjinaten time per keto skica.Disa jane modele qe pozojne per mua.Po ashtu ne disa skica eshte nje perzierje e imagjinates me realen.Kam deshire ti shkrij bashke ne shume pune te miat.Persa i perket fytyres se vajzes ajo ka qene nje modele dhe me eshte dashur ta nxjerr nga nje fotografi pasi ishte e veshtire per te kapur drite-hijet ne pozicionin qe desha une.
Faleminderit per urimet!
Enes:
Ke te drejte kur thua qe punimet jane te nje toni apo amosfere,pasi jam une ai qe ndihem keshtu ne kete periudhe.Ndoshta te duken te nje toni sepse po perdor nje stil(lapsin).Atmosferes nuk kam cti bej.Thjesht po prezantoj dhe gjendjen time shpirterore ne shume skica.Po do ndryshojne se shpejti.....shpresoj.
Persa i perket madhesise e kam thene dhe me lart qe keto punime po i postoj me ndihmen e webcam,pasi scanner me eshte prishur.Keshtu qe dalin te nje madhesie.Eshte e vetmja menyre per momentin.
Persa i perket titujve; Une para se te bej ndonje pikture apo skice, shume here nisem nga nje titull ose teme,keshtu me pelqen ti ndaj me ju mendimet e hedhura ne leter apo pelhure sic i kam menduar une.Pastaj ju mund te imagjinoni nje titull tjeter,varet nga kendveshtrimi juaj(i te gjitheve).Titujt e mi nuk prishin shume pune apo jo?
Faleminderit per urimet!
pershendetje!!!!!!!!!!!!!!!!
Krijoni Kontakt