Close
Faqja 9 prej 17 FillimFillim ... 7891011 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 163
    be yourself by yourself Maska e denku
    Anėtarėsuar
    23-04-2002
    Vendndodhja
    in the casket garden
    Postime
    362
    Dites:
    Shpesh here here ve ne pune imagjinaten time per keto skica.Disa jane modele qe pozojne per mua.Po ashtu ne disa skica eshte nje perzierje e imagjinates me realen.Kam deshire ti shkrij bashke ne shume pune te miat.Persa i perket fytyres se vajzes ajo ka qene nje modele dhe me eshte dashur ta nxjerr nga nje fotografi pasi ishte e veshtire per te kapur drite-hijet ne pozicionin qe desha une.
    Faleminderit per urimet!

Enes:
    Ke te drejte kur thua qe punimet jane te nje toni apo amosfere,pasi jam une ai qe ndihem keshtu ne kete periudhe.Ndoshta te duken te nje toni sepse po perdor nje stil(lapsin).Atmosferes nuk kam cti bej.Thjesht po prezantoj dhe gjendjen time shpirterore ne shume skica.Po do ndryshojne se shpejti.....shpresoj.
    Persa i perket madhesise e kam thene dhe me lart qe keto punime po i postoj me ndihmen e webcam,pasi scanner me eshte prishur.Keshtu qe dalin te nje madhesie.Eshte e vetmja menyre per momentin.
    Persa i perket titujve; Une para se te bej ndonje pikture apo skice, shume here nisem nga nje titull ose teme,keshtu me pelqen ti ndaj me ju mendimet e hedhura ne leter apo pelhure sic i kam menduar une.Pastaj ju mund te imagjinoni nje titull tjeter,varet nga kendveshtrimi juaj(i te gjitheve).Titujt e mi nuk prishin shume pune apo jo?
    Faleminderit per urimet!

pershendetje!!!!!!!!!!!!!!!!
    Nuk mund te qortohem,sepse dhe vete njeriu model ka skadencen e tij....!!!!!!!!

Tantalizin' Troublemaker Maska e Karamel Eyez
    Anėtarėsuar
    15-12-2002
    Vendndodhja
    [[U.S.A]] HeLL..WHeRe RoCk STaRz Go!
    Postime
    154
    Dua te them se kam mbete 'SPEECHLESS'

Skam fjale per te uruar sepse keto pjese arti qe ke krijuar jane me te vertet shume te mahnitshme.. Vecanerisht syri im ka mbete tek ajo pjesa "Deshira" dhe kam rene ne dashuri me ate cope arti....... mendoj se do ja vendos emrin femise tim DESHIRA kur te kem bebe!!! hehehe shume enigmatike!!!!

Love them absolutely creative!!! Keep up the good work!!

(I love art myself, dhe do i vendos edhe une ca pjese arti te mia)

Pac fat te mire ne karrieren tende!!!

Karamel Eyez
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  

Anėtarėsuar
    23-04-2002
    Vendndodhja
    in the casket garden
    Postime
    362
    !!!!!!!!!!

Anėtarėsuar
    23-04-2002
    Vendndodhja
    in the casket garden
    Postime
    362
    Pamje nga afėr e vizatimit tė mėsipėrm...
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga drini_nė_TR : 18-04-2003 mė 17:20

Artiste Maska e Kuntakinta
    Anėtarėsuar
    18-01-2003
    Vendndodhja
    Bregu Lumit High Street
    Postime
    180
    Denku!

Urime per te gjitha punet. Noten 10 merr nga une. Per yllin duhet te punosh pak me shume. :)

Sinqerisht
    Kuntakinta
    :-)

carpe diem Maska e drini_nė_TR
    Anėtarėsuar
    28-09-2002
    Vendndodhja
    Tiranė, AL
    Postime
    1,585
    O Denk plaku!

E bėn dot njė skicė pėr njė koncert "Death Metal-i" qė ke parė nė Tiranė rreth vitit 93?! Dėgjova qė ke qėnė i pranishėm tek ai koncert vlla! Do t'ishte shumė interesant krijimi i njė skice nga memoria e asaj dite tė veēantė pėr Tiranėn (koncerti i parė nė Shqipėri "Death Metal"). Jo pėr gjė, por atė ditė unė kam qėnė nė skenė duke i rėnė baterisė me grupin Balzebub! Duhet t'i mbash mėnd ata personazh tė moēėm tė Tiranės...

tė fala
    :)
    drini.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga drini_nė_TR : 13-04-2003 mė 02:44

Anėtarėsuar
    23-04-2002
    Vendndodhja
    in the casket garden
    Postime
    362
    Shumė personazhe kanė ndryshuar qė nga ajo ditė o Drini.Madje dhe vetė bateristi ėshtė rritur e ka ndryshuar.Memoria bėn tė vetėn,por do mundohem ta perfytyroj skenėn e ILA.
    Mi bėj te fala Fredit!Po nuk e pati lėnė dhe atė memoria. LoL!

Pėrshėndetje!!!

carpe diem Maska e drini_nė_TR
    Anėtarėsuar
    28-09-2002
    Vendndodhja
    Tiranė, AL
    Postime
    1,585
    Denku plak, po kush je ti merr lal?! Ene vllain tim e njifke?
    Ok, kur tė tė vi ndėrmėnd skicoje, por mos harro tė lutem!

Gjithė tė mirat
    drini.

Perjashtuar Maska e illiriani
    Anėtarėsuar
    06-05-2002
    Postime
    655

Re: skica te mijat!

Postuar mė parė nga denku
    Perjetesisht bashke!
    thash se po del edhe piktura :) Perjetesisht bashke (dy trupa e nje dashuri)!

Kjo qe na mundon me se shumeti ne fillim, e nuk e ruajme aspak deri ne fund...! Pse? Sepse duhet ta ruajne te dyte, e jovetem njeri... bashke behet shumecka, ne mos gjithcka...

Denku, urime! Kushtet jane flatrat (krahet) e talentit...sidomos per piktorin...

Mendoj se as pergjysem nuk nuk mund te shijohen keto piktura,
    se u mungon teknika e paraqitjes ketu, por, per ate qe ndjene artin, nuk i mungon te shprehurit analitik per secilen sosh...

'Meduza' (vasha e funddetit), eshte e pashprese per ne, mbase nuk e shohim bile mbi valet e detit, duke notuar me ne...ndjenje e shkrire ne hap(uje)sire, me fjalen dashuri u shurdhua bota, e jeta e saj sikur eshte funddeti...realizim i mrekullueshem artistik...

'Ne sulm' - ideja - sulmi. Thema: me thonj, para dhembve, evolucion i ri per egersirat...sigurisht, duke e pare njeriun tinez...:)

'Dhemperdhemb" - (''i madhi'' me te voglin), duket sikur mbeti instikt i cdo kohe, as qe po i del koha...secilen dite instikt edhe me i ri... nje realizim i mire artistik...

'Fole e braktisur' - do te thosha e shqipeve (tona), mu duk se pashe Shqiperine, po qe nuk i jep asnje shprese bile artistike...

' Deshira' - (e burrit - per djale dhe e gruas - per vajze), shohe nje antagonizem, kundershtim qe imagjinojne partneret...realizim

'Perlat' - (eksplodim i Anes se Djathte), realizim artistik mjafte i mire...

'Shpresa' (mbi shkemb te shkrete ne bregdet), shprese qe shihet nga mbrapa...sikur duke thirrur, O moj Moree! Realizim real se prore shpresen e shohim nga mbrapa...

'Udhetari' (shqiptar), shkrimi si leternjoftim haptazi, a ideali, symbol shqiponje fshehurazi, shqiponja ne astar!? realizim artistik
    per dekadentin...arti kalorsiak ne praktiken e Servantesit...ende edhe domethenie e sotme...

pa titull...qe do ta titulloja - Roja e parajses, e jo pjelle e re...kur dikush sulmon 'kalane'... Realizim mjafte i bukur gjenial artistik...
    gjarperi ne Te leme, Roja e Te lemes se njeriut...

Kata...then xhamin e piktures me grusht, nga... (nje pikture tjeter)

' Lypesi' - (i pasuri e shtrine me lehte doren, para shtepise sate, atij nuk i vjen keq te ulet ne strehe...antitheze e kohes kontraverse...athua, cfare lype, ne te vertete ai 'lypes' kapidan...!? Ide e theme e qelluar dhe realizim i mirefillte artistik...

'Qendresa' e Gjergjit te Elez Alise, me shpate me dy teha...realizim i njemendet artistik, por, si ide ende e parealizuar...ne praktiken shqiptare te sotme...si myth...

'Pa titull' - njeriu nga flakebima, gjeniu i vjeter nga bima e re - kujtoj rilindjen e Bogdanit...po a do te shohim rilindjen e letersise se lashte, apo artit te lashte tonin...? Bime e re qe premton...

'Pieta' - i ka humbe ora e flatrave te shqipes neper bote, ne pritje te Ores se Flatrave...apo e ka lene Ora...(dikend)...

'Deshire te jeshe zot' - po vetem me arme, mendon dikush, zot me arme nuk ka... realizim i mrekullueshem artistik...

'Djalli shkroi historine', e une do te thoja: njeriu lexon prrallen...

'Enderr' - po a ekziston endrra reale orijinale...? Per dikend, po!
    Atehere kur njeriu i ka humbur te jitha shpresat...

'Zjohu luan ne ty' - po kush qendron brenda lekures se luanit se...? Athua shqiptari? - Sa po shoh, jo...sespe po i bashkuam trojet tona, sipas kesaj theorie artistike, do ta quanim atdheun - Luania...! Guximi i fshehur, qe do te dali njedite perlendine...a?

'Sans titre' - femra e kohes sone, sikur humbi koke e jymetyre ne mjegulle dashurie, interes lakuriq ne lutje kah qielli...realizim i mire artistik...

'Ndal - luftes' - derisa te behet perkrenarja a shlemi saksi lulesh
    paqja ne saksi force - hekuri...

Denku, urime! me mire vone se kurre! Artisti me artistin, kurre nuk ka kundershtime, por vetem artisti me joartistin, qe iu ka shpife artit... edhe njehere urime, paē fat!

illiriani
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga illiriani : 14-04-2003 mė 02:06

student Maska e besarti
    Anėtarėsuar
    17-03-2003
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    80
    Pershendetje

Me te thene te verteten keni punime magjepse. Keni nje imagjinate shum te madhe. Punimet e tua me kane pelqyer jashtezakonisht shum. Te lumte dhe vetem vazhdo keshtu...

Te uroj cdo te mire...

-----------------------------------------------------------------------------------
    ...te dua sot... ...te kam dashur edhe dje... ...dua qe te te dua edhe neser... ...ty DASHURI...
    -----------------------------------------------------------------------------------
    Nese rrezikon mund te humbesh, por nese nuk rrezikon ke humbur gjithsesi!

Faqja 9 prej 17 FillimFillim ... 7891011 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •