wooow....shume fantazi te egerr paske ti ....po good job aman. :)
wooow....shume fantazi te egerr paske ti ....po good job aman. :)
~* After the baby talk the Gu Gu Ga Ga, you ask me can you be my Bi Ej Bi Y*~
Art te bukur ke zgjedh plako vazhdo dhe them se do te dalesh dicka ne jete
(e rendesishme eshte qe ato qe ben te te pelqejne ty me pare )
o Smokero ca bo ti ktu mer :)
Ti nuk je i lidh fare me ket tem As un
mu me lidh ti me ket tem :P po hec e dil qe ktu se lam kokrren e nomin
Artistat kan art e tyre :) Si [B]Paganini
Femra ne Sex:
Akmerikanka: o yes o yes
Gjermanja: ja gut ja gut
Shqiptarja: "mos i trego kerkujt"
(keshill)Jerzey_Gurl
amon Irena Fol shqip ktu ne forum se vallai na nxorret jasht ne katunaret qe sdum kinezce :)
Knej ka katuni im nuk ju morin vesh fare ca flisni kan filllu me mor perrkthysa :P
_FLoRI_
Femra ne Sex:
Akmerikanka: o yes o yes
Gjermanja: ja gut ja gut
Shqiptarja: "mos i trego kerkujt"
Ju falemnderit sweet babe, inf-smoker,inf-awp.Shpresoj se shpejti te postoj disa te reja.
Pershendetje!!!!!!!!
Nuk mund te qortohem,sepse dhe vete njeriu model ka skadencen e tij....!!!!!!!!
Dmth s'u gabova ?(pasi sapo e pashe vura re nje ngjashmeri shume te madhe,ndryshe...paska qene thjeshte nje ndjenje e ngjashme e momentit kur e pikturove) :) E.Munch e adhuroj :^lulja3Postuar mė parė nga denku
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Blue_sky : 23-08-2004 mė 14:17
Kam vetem nje limit: qiellin!
WOW shum te bukura punimet tuaja!!!!
Well done!
If u r successful,u will win some false friends and some true enemies; Succeed anyway.
Me pelqeu SHUM Deshira imazhi qe je munduar te nxjeresh mendoj qe eshte shum i fuqishem,po ashtu edhe kontrasti midis hijes edhe vete 2 njerezve shum i bukur.
Po ashtu me pelqeu Shpresa, edhe posti 120 (pa titull) buzeqeshja,syri edhe floket me te vertete japin 1 gjalleri te embel asaj fytyre.:)
Ne pergjithesi te gjitha ishin shum te bukura (por ato me lart me te vertete me pelqyen jasht mase);)
Te uroj suksese edhe shpresoj qe ne te ardhmen te te shoh disa nga punet e tua ne galerit qe do vizitoj.:)
How can she fall, if there is no one there to catch her
ju falemnderit invisible girl dhe bunny.Edhe une e ndjek temen tende per ndonje punim tendin Bunny.Pershendetje!
Keto dite ketu ne Londer organizohet nje ekspozite online nga gazeta The Guardian.Aty marr pjese une dhe nje vajze nga Tirana duke krijuar nje bashkepunim ,diskutim, dialog.Po te deshironi ta shikoni futuni tek www.guardian.co.uk/arts dhe titulli i kesaj ekspozite quhet art across borders.
Pershendetje!
Krijoni Kontakt