Close
Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 42
    i/e regjistruar Maska e busavata
    Anëtarësuar
    22-10-2008
    Vendndodhja
    Gjilan
    Postime
    4,023
    Citim Postuar më parë nga Korcar-L1 Lexo Postimin
    Ky nuk eshte vetem fenomen shqiptar, por mbare ballkanik. Pune mentaliteti.
    me dit ti sa i interesojn punet e tjerve gjermanve habitesh
    neve shqiptarve shum ma pak na interesojn punet e tjerve ne krahasim me gjerman

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Nuk ka njeri qe s'merret me llafe.Ata qe s'merren qe mund te numerohen me gishta quhen ''jo interesant'' sipas nesh ne shoqeri.Kudo ka llafe.E keqja jane ata qe e kane te pamundur te rrine pa marre te tjeret ne goje dhe i ekzagjerojne historite e tyre.E kane si profesion te dyte.Une keta i quaj''BBC'' ose ''gjendje civile''.Ku ka te njohur do kete dhe llafe.

i/e regjistruar Maska e Biondina
    Anëtarësuar
    08-01-2009
    Postime
    79
    Epo kjo na dallon nga t'tjeret , karaktersitik e kombit shqiptar, une mendoj se arsye kryesor eshte se vendet e tjera nuk kan kohe me u marr as me punet e veta e shqiptart kan koh me u marr me pun te huja e t'veta , 24h ne shpi.

i/e regjistruar Maska e firaku
    Anëtarësuar
    03-04-2008
    Vendndodhja
    Nen qiell
    Postime
    660
    Sepse mendojme qe i dime te gjitha dhe pretendojme se jemi me te menqurit kur jemi ne nje shoqeri,kjo krijon jo rralle konflikte edhe brenda nje rrethi shoqerore te ngushte.Mendoje se kjo do ndryshoj shume,shume,per te mose thene se sdo ndryshoje fare.Fundi,fundit te tille jemi ne,mendoje shumica.

Besimtar Musliman
    Anëtarësuar
    01-01-2009
    Vendndodhja
    Kosove
    Postime
    60
    Nje person ishte i qet dhe i lumtur, keshtu kaluan vitet dhe nje dit po e pyet kolega i tij ne pun. Pse je kaq i qet dhe nuk ke asnje breng, te pakten keshtu me dukesh, a mund ta dij ket sekret tendin pse?
    Ai qeshi dhe tha:
    Une kam brenga ndoshta dhe me shum se ju pro une kur zgjohem ne mengjes shkoj te komshiu dhe i lej aty tek ai te gjitha brengat dhe ai pastaj merret me brengat e mia se edhe ashtu eshte i papun.

i/e regjistruar Maska e anabelle
    Anëtarësuar
    01-01-2009
    Postime
    32
    Citim Postuar më parë nga MmEeTtIi Lexo Postimin
    Përshëndetje njehere te gjithëve.

Po e hap një teme, ta marrim vesh se pse shumica e shqiptareve nuk i shikojnë punët e veta. Gjendjen e Komshiut e dine me mire se vete komshiu. Gjithmonë shikojnë ti rrasin hundët ku nuk bën, dhe dëshirojnë ti dine te gjitha. Punët e veta pa i mbaruar, i marrin vesh te personave tjerë.

Ajo qe me nervozon mua me shume edhe këtu ne forum madje eshte se, pse një person beson ne një fe tjetër, duhet ti hidheni ne qafe, ta shajnë atë dhe fenë e tij.

A nuk mundeni ta qepeni gojën dhe te leni një person ne qetësi te beje cfare te doje ai, dhe te mos i përziheni ati ne punët e tija?
    Cka mendoni ju, cka na shtyn neve Shqiptareve qe te mos shikojmë punët tona po te te tjerëve?
    Vertet teme e goditur...dhe e bukur
    Pse i futin hundet ne punet e te tjereve? Se skane cte bejne, dhe eshte me kollaj te gjykosh tjetrin dhe te japesh nje zgjidhje problemeve te tij e te tregosh sa e/i zgjuar je e sa mire ja jep zgjidhjen ti, kur problemi eshte i tjetrit sigurisht se kur e ke tendin he he.... pastaj edhe per te hequr mendjen ca te bejne njerezit e shkrete? le qe smbajne dot hallet e tyre po bejne sikur mbajne dhe ato te tjereve, gjoja te qajne hallin dhe te ndezin zjarrin . Pastaj... eshte edhe icik qef kur i shan te tjeret...
    E lumtur me familjen time 😄

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anëtarësuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    Së pari shiko oborrin tënd, pastaj të komshiut!
    Sui generis

' Maska e Earta
    Anëtarësuar
    11-08-2008
    Postime
    336
    oh per Zotin po pertoj te fus hunden ne ato pune qe me takojne, se ne ate qe s'me takojne as mendja spo me shkon bile, aq me ben per to.
    **** ** ** ***** ** ***!

i/e regjistruar Maska e --Anabel--
    Anëtarësuar
    14-01-2009
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    3
    Nuk me pelqen kur ne disa raste thuhet " Shqipetaret (ata) shikojne punet e tjetrit per arsye se..". Sepse nese une, ti ai/ajo shikojme vetem punet tona atehere kush nuk e ben? Le te themi NE, pse nuk shikojme vetem punet tona? Ka nje pafundesi arsyesh. Papunesia? Ndoshta. Por cili eshte ai fatlum qe ka vetem komshinj te papune qe merren me numrin e kepuceve qe ke blere muajin e fundit kur rroga nuk te del? Sepse qe ma dine rrogen ma dine. Madje, mos ndoshta ua kam thene vete ndonje dite per tu treguar sa pune te rendesishme kam une? Kur ua thash, a nuk e dija une se ata do ua thonin te tjereve e te tjereve...

Te gjithe merremi me thashetheme, per tu ndier me mire per problemet tona apo per tu 'shfryre' diku..Lendojme te tjeret? E dime kete, por si te rezistojme pa e komentuar ate ngjyre te shemtuar floku? Po ku i leu keshtu njehere? Ok, tek ajo parukierja XX une nuk do te shkoja kurre!!Ajo madje..

me 40 hajdutë Maska e alibaba
    Anëtarësuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    Zakone plerash. Mbinjeriu nuk i ka këto zakone.

Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. A Duhet Te Themi "Te Dua" Ne Nje Lidhje .?
    Nga AuGuSt_ në forumin Në kërkim të romancës
    Përgjigje: 37
    Postimi i Fundit: 21-05-2006, 00:14
  2. Toleranca - "Ne" dhe "Te tjeret"
    Nga psikoterapisti në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 28-02-2006, 15:04
  3. KE: "Të dënohen krimet e rregjimit komunist"
    Nga Thatcher në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 05-02-2006, 11:24
  4. Albin Kurti: "Të gjithëve na mungojnë"
    Nga ARIANI_TB në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 110
    Postimi i Fundit: 25-01-2006, 22:29
  5. Njeriu që bën drurin "të flasë" (Ziso Misha)
    Nga drini_në_TR në forumin Arti shqiptar
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 14-07-2003, 02:12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •