Mels? Se kisha degjuar ndonjeehre. Mariglen kam pas ne klase une. Eshte per tu habitur se kur ka lind ky cuni kishte vdek xhaxhi.
Mels? Se kisha degjuar ndonjeehre. Mariglen kam pas ne klase une. Eshte per tu habitur se kur ka lind ky cuni kishte vdek xhaxhi.
Homo sum; humani nil a me alienum puto.
ka pasur dhe lenin .. po njeri lenin e mban akoma me duket.. ai matrapazi i famshem.. arixhiu i suktho-manxes tek klubi ariut.. kurse tjatri diku ne myzeqe nga qe duall heret qe femije hajdut xhepash ja ndrroj policia emrin e ja beri leonidha..
ki rasti me stalin.. ngre nje problem..
qe prindi te mos ngutet ti veje femijes emra me ngarkes te madhe..
sepse ne se qellon femij i mire ai e vuan emrin shume..
sguxon te luaj ne oborr te pallatit si te tjeret se ka frik se do dale zejnepi e do i thote..na more ske turp qe na thyeve xhamin me top..ma ke dhe emrin lenin pale.. apo skenderbe apo shokenver..etjetjer..
menjefjale nuk ben dot ky femije pak femijeri te ckujdesur si gjith te tjeret agima bena lula e koktula..
verini femijve emra te thjeshte fare.. qe te luajn rehat te ngratet..
ka pas dhe dy jevgj ne tirane ke shkolla 20vjetori ke shallvaret banonin quheshin lenin e stalin...dilte jevga e bertiste nga ballkoni leninoo, stalinooo hajdeni ju rafte ngordhja hajdeni brenda....ja hoqen emrat pastaj
kjo e naimit dhe tano banushit eshte e vertete
Krijoni Kontakt