per mua je shok dhe kaluar shokut
te pershendes nese je Eri apo jo
:P
per mua je shok dhe kaluar shokut
te pershendes nese je Eri apo jo
:P
Jo mer Jo se sjam eri o dreq hahahahahaha![]()
Best File compression around "DEL *.*" = 100% compression
--- ---------------------------------------------------------------------------------I ngaterrojme gjithnje gjygjetaret me drejtesine dhe prifterinjte me Zotin. Keshtu mesohen njerezit per te mos pasur besim as ne drejtesi e as ne Zot.
------------------------------------------------------------------------------------:a nuk kam me besim te asnje operator.a thua se po na behet vone por harrojne se nje dite do te shtohet s9huma lista e atyre qe behen a kick ose ban dhe ka dhoma te tjera mos u merzitni....bejini hizmetin o ēuna e ju goca se se keni mire .. kaq kisha une..hajt ne rreze te veshit ishalla kush me ka inot
hi chato jam ASSAS|NS
emri im i vertete eshte vinjol
mbiemri krasniqi
vendlindja fier
vendndodhja fier
vendbanimi fier
jam 18 vjec matrurant d.m.th {jam i vogel re prandaj tallen te gjith me mu perfshi edhe qazimin (ishalla vdes ti ) } sa per
X_espres hallall ta bafte zoti sepse edhe une akademine do vazhdoj po lene se cfare thote chat_cop se i eshte ba menja vetem studime edhe naten ne gjume me merr menja qe edhe naten thote ekuacionet e matematikesje i madh chato
Mire assassinso do takohena bashke mos e ēaj koken edhe do ti thy Gradat kokes po te pash ok
Hahahahahahhha lol po sa her te kom thon mos te te flasi goja para mendjes or derr hahahahahha
ishalla vdes more vesh do mi thysh gradat ti mu po se di ti more qe sa te bahem polic te jap akick qe ne kufi te shqiperise e te lej jashte e as me invite e unban shyn dot ma lol {ishalla se merr provimin }
Mire mire se do flasim![]()
Yup mos duhet qe te prezantohem edhe une Copo![]()
Qazon si e kam loool
...ndoshta sot...
...ndoshta nje dite ....
...ndoshta nje dite... te bukur.... me diell....
Heu, pas kaq shumė vitesh...
Pėr inad tė Djallit dhe Shqyptarėvet, Zoti ka me mbajtė Shqypninė mė kambė me nder e me lumni
Krijoni Kontakt