Une nuk i di karakteristikat e sakta por di te them qe do MINIMUMI I MINIMUMIT nje Dual Core 2.3-2.4ghz.
Une nuk i di karakteristikat e sakta por di te them qe do MINIMUMI I MINIMUMIT nje Dual Core 2.3-2.4ghz.
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
Po pra.
http://www.windowsvistaweblog.com/2009/01/14/windows-7-minimum-requirements/
Se mos ke harruar dhe te ka ngjare Vista si Windows 7. Kontrollo HASH CRC per te verifikuar ca ISO ke marre.
Sipas teje NETBOOK-et s'paskan shanse te kene Windows 7, po c'ne Microsofti tha se Windows 7 ka ne synim qe te perhapet ne fushen e Netbook-eve, aty ku Vista nuk pati sukses.
Dhe kujtohu qe nje Netbook ka zakonisht Intel Atom, qe eshte me kot se Intel Pentium 4. Minimumi eshte me poshte se c'mendon.
Thashe dhe njehere, do kesh pasur Visten qe te ka ngjare aq sistem is rende...
School is practice, practice makes perfect, but nobody's perfect so why practice?
Kam njė pyetje.
Dua tė instaloj Windows 7 test version qė ėshtė deri me 1 gusht, por dua tė di pasi tė kaloj kjo periudh si ta kthej pc-n nė atė mėnyre qė ishte pra nė XP 2002 sp3 qė kam tash, ka ndonjė mėnyrė direkte backup apo jo?
Rapsoul
Sui generis
Ka shum menyra por me e sigurta kishte me qen me norton ghost
instalo norton ghost bej backup OS ose bej clone konplet particionin, edhe nese del me shum se 4.5GB ghost automatikisht e ndan filet sakt per 1 DVD.
Restore mund te besh fut cd ghost dhe bej boot, dhe fut arkiven per restore.
Tė flm pėr sqarimin cvcx, pyeta pasi nuk do dija se ētė bėj kurrė tė kalonte periudha deri mė 1 gusht qė ėshtė pėr versionin testues tė Win. 7.
Sui generis
Janė paraqitur disa indikacione se Microsoft, krejt ndryshe nga ajo qė e ka zakon, tanimė gati e ka pėrfunduar versionin e ri tė sistemit operativ Windows 7.
Njerėzit tė cilėt me vėmendje pėrcjellin versionet e reja jozyrtare tė Windows 7, sistemit tė radhės operativ nga Microsoft versioni eksperimental i tė cilit ėshtė paraqitur para pak kohe, kanė vėrejtur se mė e reja prej tyre nė emėrtim ka shenjėn RC1, qė do tė mund tė nėnkuptonte se bėhet fjalė pėr versionin e ashtuquajtur - Release Candidate.
Emėrtimi i plotė i ISO pamjes sė Windows 7 ėshtė 7048.winmain_win7rc1.090211-1625. Nėse kjo nė tė vėrtetė ėshtė RC1 i Windowsit tė ri, kjo do tė thotė se ai ėshtė liruar dy muaj para planifikimit, derisa nė tė njėjtėn kohė kjo do tė nėnkuptonte se Windows 7 pothuajse me siguri do tė del nė shitje gjatė kėtij viti, e ndoshta edhe para festave tė fundvitit.
www.microsoft.com
cfare parametrash kerkon qe te punoje normal windows 7?
1GHz procesor 32 ose 64-bit
1GB ram
16GB hapesire ne nje particjon
Suport per DX9 me karte grafike 128 mb per aero
Nje DVD-R/W drive per instalim
Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
N. H. Schwarzkopf
Krijoni Kontakt