Fatos Lubonjen ose Artan Hoxhen
Jozefina Topallin
JO SEKS PARA MARTESE
dhe kjo gruaja enkel demit me pelqen..
serioze e zgjuar dhe e prere..
do bente per kryeministre..
ja harrova emrin..
Mendoj se ne kete teme duhet te ndani dhe te beni dallimin e Partise nga Individi.
"Po ju flas shkurt se gjate nuk besoj se mbaroj"
Duke korrigjuar paksa Ingenuous, Prof Dr. Sali Berisha eshte dhe vazhdon te jete politikani me i suksesshem ne Ballkan jo vetem ne Shqiperi. Kush politikan e ka arritur suksesin e tij 20 vjecar ?
Z.Berisha do te ngelet dhe do te leje gjurme ne historine e kombit tone.
Nismat e tij kembengulese dhe me profesionalizem, cuan Shqiperine sot anetare ne KE, NATO dhe te keni bindjen e plote qe do jete dhe ne BE.
Sic e ka thene dhe "Forbes" Z.Berisha eshte arkitekti i suksesit ekonomik ne Shqiperi. (mos qeshni, eshte fakt dhe eshte e vertete)
Zoteron nje sere titujsh dhe vleresime nderkombetare.
Nje mjek dhe petagog i shkelqyer i kardiologjise. I dalluar per punen kerkimore ne kete fushe te cilat jane botuar dhe ne revistat mjekesore me prestigjoze ne Evropen Perendimore.
Nje kryefamiljar i rregullt, qe rralle lider ne bote e zoterojne kete status. Familja per te eshte e shenjte.
Eshte ironik aq sa s'jau merr mendja dhe kurrsesi per ju qe nuk e njihni nga afer, nuk eshte ai i miri apo i keqi qe ju shihni ne televizor.
Ju keshilloj dhe ju lutem qe mos ta krijoni profilizimin e tij nga kanalet televizive dhe nga mesazhet e kundershtareve te tij politik.
Nese Berisha nuk do donte qe ta kuptonit, nuk do ta kuptonit dot kurre.
Zoteron gjuhen Angleze, Franceze, Gjermane, Ruse, Italiane, dhe pak Spanjisht.
Mendim Personal: Koalicioni i djathte drejtuar nga Sali Berisha, do te arrije qe te fitoje zgjedhjet e ardhshme te vitit 2013. Ky mendim nuk ndikohet nga asnje fenomen qe ndoshta, ndoshta ka te beje me miqesi te ndryshme, lidhje personale te ndryshme, apo gjithcka tjeter qe gjithkush prej jush mund te mendoje pozitivish apo negativisht.
Arsyetimi im, vjen vetem nga prizmi politik. Po ju them vetem njerin prej fakteve, eshte i rendesishem dhe eshte ai qe sot Berisha nuk ka kundershtare politik ne parametrat e tij.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga c0d3r : 25-08-2012 mė 21:28
Best File compression around "DEL *.*" = 100% compression
O gjirf....
"Analist i canalizave"- a kupton se cfare shkruan ? A nuk eshte me mire per ju qe te beni
si zakonisht ndonje copy-paste te mendimeve e artikujve te te tjereve se vete nuk je per
kete pune. Po per Artan Hoxhen ,kandidatin per President, pse nuk na shkruan ndonje
mendim ? Sic duket keni qene anetare te "Debatikut" dhe nuk e hidhni njeri tjetrin poshte
duke menduar se demokratin e bejne germat blu.
O jo jo, s'jam dakort me ju. Une kam bere nje lapsus, duhet te isha shprehur nje nder politikanet me te suksesshem ne Ballkan.
Por gjithsesi, ne kuadrin e dallimit te Partise nga Individi nuk mund te behet krahasimi i sistemit te Hoxhes dhe Titos me sistemin dhe koalicionin e djathte te Berishes. Eshte cmenduri. Sistemin qe mbajti Hoxha dhe Tito e mban cdo Shqiptar i trajnuar politikisht... "Bej ca them un e mos bej ca bej une". Mos, nuk ka krahasim. Ja ky postimi im pershembull ose i juaji, nuk mund te behej ne kohe te Hoxhes dhe te Titos... se e hanim ne e hante dhe Albo
Sllobodan Milloshevic nuk mund te jete kurre i suksesshem dhe kurrsesi nuk ka krahasim me Berishen. E para Milloshevic e ka epoken politike te shkurter ne krahasim me Berishen. E dyta vdiq duke u perballur me aktakuzen per krime lufte ne Kosove, Bosnje hercegovine dhe Kroaci ne mos gabohem. E fundit, vdiq pa "Orkester" dhe kjo ka nje kuptim shume te madh.
Po Milo Djukanovic, pse eshte me i suksesshem se Berisha !?
Best File compression around "DEL *.*" = 100% compression
A nuk duhet te flase historia dhe jo ju per personin ne fjale?!
Gjithsesi jeni te lire te thurni lavde apo edhe ta shani por nuk jeni ju ata qe mund te vini ne eliten e kombit emra sipas deshires.
e qe thoni ju..
po vuan mileti nga regjimi satrapo stalinisto sadamo kabilo-ist i sali berishes..
sidomos opozita jon e nderuar..
i ka internuar kte vere saliu ata te mjere..
ca ne dubaj.. ca ne villo radhim-saraj.. ca ne minorka ca ne majorka.. ca neper jahte ca ne per karkaleco-tava-vafte.. ca ne rogner kalojn vapen.. ca ne sheraton rrufisin kafen.. ca ne greqira ca ne italira.. ca ne paris ca ne londer e kreto pllazha qiparis..
akoma sjan kthier nga internimet..
po mbushen me energji per tju versulur 21 janarce perseri.. satrapit..doktor-diktatorit sali..
tėmėn bre..
Krijoni Kontakt