shikoni gurmazin. burre besnik pa gurmaz nuk ka thone. nuk e di se nga e nxjerrin kete rezultat te paret tane,por kot nuk ja kane futur.Ka gurmaz, ka burrni.
shikoni gurmazin. burre besnik pa gurmaz nuk ka thone. nuk e di se nga e nxjerrin kete rezultat te paret tane,por kot nuk ja kane futur.Ka gurmaz, ka burrni.
bsdev (03-03-2017)
Sali Berisha elite kombtare?
Per zotin kete sit me duket e paguan Serbia.
Se ska mundesi te kete shqiptare gjakprishur te grumbullar tek FSH.
Ca ka bere per Shqiperine ke ky njeri?
Vec interesat e Serbise ka luajtur qe diten e pare qe hyri ne poltike.
Dhe te Greqise bile.
Mjere ky sit qe na ve tradhtaret per elite kombetare.
Albania Uber Alles
bsdev (03-03-2017)
bsdev (03-03-2017)
Darius
Deny Ignorance
Maska e Darius
Anėtarėsuar: 25-04-2002
Vendndodhja: Agartha
Postime: 10,971
Hashim Thaci eshte thjesht kryeminister i Kosoves dhe luftetar i UCK-se, nuk eshte aspak Elite Kombetare.
Nese ste pelqen kjo atehere me fal po nuk eshte problemi i forumit. Mund te kete dhe nga ata qe duan ta bejne Sami Matoshin apo Pilo Leren elite kombetare (i pari quhej njeriu i mire, i dyti ne vitet 80-te punonte per vitin 2000 ) po forumi nuk eshte vend per kapricio e gallate qe te behet sic do kushdo.
http://www.forumishqiptar.com/showth...56#post3124656
bsdev (03-03-2017)
a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.
Me sa mbaj mend, kjo temė u hoq njė herė nga "Elita kombėtare" dhe u soll prapė. Janė fshirė gjithashtu shumė shkrime qė nuk e pranojnė Berishėn si elitė kombėtare.
Sipas drejtuesit tė forumit, elitė kombėtare quhen edhe ata qė nuk kanė dhėnė kontribut pozitiv pėr vendin e tyre.
Qė tė shmangen keqkuptimet, kėtij nėnforumi i duhet ndryshuar emri dhe duhet bėrė "Personazhe tė njohur historikė" dhe tė pėrfshihen tė gjithė, si ata qė kanė punuar mirė pėr vendin e tyre, por edhe ata qė kanė punuar keq ose kundėr vendit tė tyre.Postuar mė parė nga Albo
Kėshtu siē ėshtė tani nuk shkon. Quhet dikush elitė kombėtare, dhe pastaj fshihen shkrimet qė bėhen kundėr tij. Ndėrkohė shumė emra tė njohur tė historisė (qė sipas drejtuesve nuk kanė punuar mirė pėr vendin e tyre) hiqen nga ky forum.
Duhen vendosur kėto sqarime te forumi "Elita kombėtare":
1. Te forumi "Elita kombėtare" hyjnė edhe ata qė NUK kanė dhėnė kontribut pozitiv pėr vendin e tyre.
2. Nuk lejohen komentet negative kundėr kėtyre figurave.
bsdev (03-03-2017)
po tamem per elite eshte ky.. a u ftofshi ne tajare ju moreee, more
Without deviation from the norm, progress is not possible
bsdev (03-03-2017)
nuk e di kujt po i drejtohesh
por une e kam siell ate postim
ku nji supermoderator thot se te nenforumi elita kombetare nuk ka vend per
Hashim Thaēin sepse eshte vetem Kryeminister i Republikes te Kosoves dhe pjestar i UĒK-se
ndersa paska vend te nenforumi elita kombetare per Sali Berishen
e kjo eshte pyetja perse per Salen paska vend dhe qfar ka ber Salihu ma teper se Thaēi
bsdev (03-03-2017)
kete ta kishe thene ne shkrimin tend e jo thjeshte copy paste..ne fakt ti asnjehere nuk flet vete por thjeshte ben kopjime ..
ty bre llap po te drejtohem..apo e ke harru llapin e je ba tash leper i bute..ta kujtoj une llapin o lepur..nuk e di kujt po i drejtohesh
qe thua ti o leper ka qene nje antar me emnin '' llapi '' ( dmth ti )..nuk dinte gje tjeter veq te rremonte internetit shkrime gazetash ku levdohej hashime thaqi e qeveria e tij..ne nja 20000 shkrime te tij 19999 ishin kopjime kurse 1 ishte me te qeshuren e tij haaaaaaaaaaaaaaa..e njejta gje ndodh me ty qe u bane leper i bute..shihi shkrimet e llapit e shihi shkrimet e tua..jane identike..je kaq i manget sa nuk din as te ndryshosh pak stil e te mos kuptohesh..
qe thua ti o leper ky llapi na e perjashtuan nga forumi dhe ngaqe paguhej per propogande alla hashime u detyrua te hynte me nje nofke tjeter si '' pikakufitare31 ''..kaq i manget ishe sa qe edhe me kete nofke te njejtin stil shkrimesh ben..copy paste nga cka thone te tjeret per hashimen e qeverine e tij..ne fund e qeshura jote karakteristike haaaaaaaaaaaaaaa..edhe me kete nofke nuk te duroi kush dhe te flaken nga forumi..
dhe qe thua ti per te ngrene nje kafshate buke ne grashqin e hashimes u detyrove te behesh lepur i bute..nga llapjan i forte perfundove edhe lepur edhe i bute..dhe ngaqe je krejt i manget vazhdon te njejtin stil shkrimesh..keshtu je porosite te besh..kopjon poshte e lart shkrime per hashimen dhe han nje cope buke..dhe ma e keqja mundohesh te na vesh ne prove inteligjencen tone..kaq tru kemi sa te te dallojme kush je..
lepur i bute e ke korite krahinen e llapit nese ja pate vene vetes emnin '' llapi '' nga krahina apo ja pate vene vetes kete emen ngaqe llapje shume..
mos u zbut kaq shume per nje kafshate qe skaperdihet..
a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.
bsdev (03-03-2017)
ju qe keni punue per sherbimet e shkieve si UDBA OZNA KOSI BIA
ju ka mbet ne kok qe kinse ju ini te dishem te menqur e dim na ti zbuloim irridentistet shqiptar te cilet po na rrenojn bashkim vllaznimin dhe po e rrenoin jugosllavin
o dai juve u ka kalue koha tash ne Kosove qeverisin Ēlirimtaret dhe populli po ua jep besimin
e ju disa mbeturina te ishe sistemit kini mbet shum keq
e tash veq lehni neper forume
une nuk paguhem nga askush
une kam qen njihere simpatizant i vetvendosjes
por me kalimin e kohes u binda qe ata jan nji krijes e serbis e hiq ma shum
tani jam me shumicen e popullit shqiptar
e ta ja kan dhan besimin Ēlirimtarve per te qeveris
dhe une normal qe sjell ndonji postim per institucionet e vendit
a mos po mendon se do te sjelli per shoket tu miqet tu shkie a harro dai
bsdev (03-03-2017)
Krijoni Kontakt