Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 10
    i/e regjistruar Maska e C++
    Anėtarėsuar
    20-12-2008
    Postime
    22

Ndihmė rreth Studimeve!

Pėrshendetje...

Unė kėt vit jam maturant nė gjimnazin "Haxhi Zeka" kėtu ne Istog(Kosovė). Jam ne drejtimin Matematikė-Informatikė dhe kerkoj pak ndihmė rreth zgjedhjės se drejtimit se qka te studjoj. Une jam ne mes te dy zgjidhjeve dhe vertetė nuk po mund te percaktohem.

1. Shkenca Kompjuterike - Univerziteti i Prishtinės
    2. Informatikė - Univerziteti i Tiranės

Pres ndihmen tuaj.......Pėr qfardo pyetje apo paqartesi ne ate se qfar po kerkoj une ju lutem qe te pyesni.

PS: Nese e lexon kete postim dikush qe ka studiuar ose eshte duke studiuar Informatikė (pranė FSHM) ne Uni. te Tiranės i lutem qe te me kontaktojė ne Mesazh Privat
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga xfiles : 08-01-2009 mė 07:55 Arsyeja: Nuk lejohen adresat e-mail ne postime, vetem ne privat.
    cout << "C++, Gjuha #1 e Programimit";

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-01-2008
    Postime
    16
    Une do te preferoja kete te 2ten per shkak se ne Tirane ka staf me te kualifikuar profesoresh dhe drejtimi me duket mė me Prespektivė..

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    18-04-2006
    Postime
    560
    Une te preferoj qe mse te shkoshe as ne Tiran e as ne Prishtin, rri aty ku je!

pa meshire per injorancen Maska e stella_senza_cielo
    Anėtarėsuar
    30-07-2008
    Vendndodhja
    Ne qiell pa diskutim....po jo ne ate qiell qe te gjithe deshirojme...ky qielli ku jetoj une ka shume mbeturina njerezore....qe fatkeqsisht vetem po te isha e tille do dija ti shmangia e ti torturoja :p
    Postime
    617
    Nuk eshte se marr vesh shum mire po nga emrat po me duken si e njejta gje....nuk di sesa te specializuara jane universitetet ne Kosove ...po ne Tirane jane deri diku te mira...edhe pse shpesh behet nje lemsh qe kur me tregojne falenderoj zotin dhe veten qe me dha mundesine te jem ketu ku jam...
    adesso si che ho trovato il mio cielo forever and ever

Anėtarėsuar
    20-12-2008
    Postime
    22
    Faleminderit te gjithve per komente........misteri ende mbetet ne mua :S

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    19-05-2002
    Postime
    1,230
    Citim Postuar mė parė nga C++ Lexo Postimin
    Pėrshendetje...

Unė kėt vit jam maturant nė gjimnazin "Haxhi Zeka" kėtu ne Istog(Kosovė). Jam ne drejtimin Matematikė-Informatikė dhe kerkoj pak ndihmė rreth zgjedhjės se drejtimit se qka te studjoj. Une jam ne mes te dy zgjidhjeve dhe vertetė nuk po mund te percaktohem.

1. Shkenca Kompjuterike - Univerziteti i Prishtinės
    2. Informatikė - Univerziteti i Tiranės

Pres ndihmen tuaj.......Pėr qfardo pyetje apo paqartesi ne ate se qfar po kerkoj une ju lutem qe te pyesni.

PS: Nese e lexon kete postim dikush qe ka studiuar ose eshte duke studiuar Informatikė (pranė FSHM) ne Uni. te Tiranės i lutem qe te me kontaktojė ne Mesazh Privat
    Po ta them ketu. Une kam studiuar ne Universitetin e Tiranes per Informatik. Une qe e kam mbaruar dhe qe punoje ne nje nga kompanite me te medha ne vend te keshilloje qe te vish ne Tirane dhe te studiosh per Informatik. Ke mundesin per te bere dhe master te nivelit te dyte qe te njihet ne te gjithe boten. Pasi e kam bere vete dhe me eshte njohur si diplome dhe master, kush thot qe nuk njihet te genjen, ke shum veta qe punojne neper kompanite me prestigjoze ne europ dhe bote. Kosova eshte akoma ne hapat e para dhe do pak kohe qe te zhvillohet dhe Universiteti i Prishtines, ka profesor ne ate universitet qe duhen respektuar per punen e palodhshme. Po eshte fillimi dhe fillimi i nje pune te gjate ka veshtiresit e saj ne fillim me pas rregullohen gjerat. Nese e ke vendosur per mua zgjidh Universitetit Politeknik te Tiranes.

Anėtarėsuar
    20-12-2008
    Postime
    22
    Faleminderit shum Hyjnor.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    19-05-2002
    Postime
    1,230
    Citim Postuar mė parė nga stella_senza_cielo Lexo Postimin
    Nuk eshte se marr vesh shum mire po nga emrat po me duken si e njejta gje....nuk di sesa te specializuara jane universitetet ne Kosove ...po ne Tirane jane deri diku te mira...edhe pse shpesh behet nje lemsh qe kur me tregojne falenderoj zotin dhe veten qe me dha mundesine te jem ketu ku jam...
    Ne baze te shkrimit me duket sikur jeni ne Itali, po te bej nje krahasim shum te thjesht pasi kam qene disa here ne Itali per specializime. Nga UPT ka me shum inxhinier ne Itali te cilet punojne tek Fastweb, Tiscali, Telecomitalia, Vodafone e shum e shum te tjere. Dhe si ka mundesi qe paskan dal kaq te afte keto djem qe punojne ne keto kompani, fal UPT dhe perkushtimit te tyre. Nese nuk ke vullnet dhe e mer shkollen me mik ateher asnjeher nuk do te zesh nje post te mire pune apo te kesh nje karrier te sigurt ne profesionin qe ke zgjedhur. Po te shikosh me vemendje ne Europ, shkollat me te mira per Informatik dhe Elektronik e ka lindja. Nga Rusia, Rumania, Bullgaria, Shqiperia, i kan kushtuar shum prioritet dhe nuk ben dot shaka, nese je i afte e ben shkollen nese nuk je ateher mos e merr mundimin pasi do te kesh shpenzime te kota dhe asnjeher nuk do te besh perpara. Nese do te perfundosh nje shkoll dhe do te arish qellimet qe i ke vene vetes ateher ja arin ku do qe te jesh.

pa meshire per injorancen Maska e stella_senza_cielo
    Anėtarėsuar
    30-07-2008
    Vendndodhja
    Ne qiell pa diskutim....po jo ne ate qiell qe te gjithe deshirojme...ky qielli ku jetoj une ka shume mbeturina njerezore....qe fatkeqsisht vetem po te isha e tille do dija ti shmangia e ti torturoja :p
    Postime
    617
    hahahaahah....magari te isha ne itali...megjithate shpresoj te iki pas ca kohesh....ne disa pika jam shum dakort me ty....dhe te kjo e fundit ke shum te drejte...ne universitetin ku jam une vertet eshte italian po te pakten egziston kjo qe mos kesh mundesi miku ose leku...i ke me djerse cfaredo qe merr.....zgjidh ke te duash C++
    adesso si che ho trovato il mio cielo forever and ever

Anėtarėsuar
    20-12-2008
    Postime
    22
    Faleminderit shum

Tema tė Ngjashme

1. Varfėria dhe mizerja.
    Nga DI_ANA nė forumin Tema shoqėrore
    Pėrgjigje: 125
    Postimi i Fundit: 18-01-2017, 05:25
  2. Ndihme reth studimeve ne Britani
    Nga Pyes_Lotin nė forumin Ndihmoni njėri-tjetrin
    Pėrgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 07-01-2006, 12:52
  3. Ēlirimi i Frymės
    Nga Matrix nė forumin Komuniteti protestant
    Pėrgjigje: 59
    Postimi i Fundit: 12-08-2005, 12:55

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •