Close
Faqja 6 prej 6 FillimFillim ... 456
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 60
    Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Citim Postuar më parë nga Coldblooded Lexo Postimin
    Ekzistojne mjaft prova qe Islami nuk eshte absurditet,po te ishte absurditet si shpjegohet luani i cili shqipton emrin All-llah ose delja ne te cilen eshte shkruajtur emri All-llah,ok nqs keto prova ju duken absurde ndoshta si shpjegohet rrjeta e merimanges me emrin e Muhammedit a.s,dora e njeriut nuk eshte e afte per nje mjeshtri te tille,nqs kerkoni absurditet keni paganizmin dhe ateizmin,mos kerkoni me tej.
    .....ahahahahahhahah.....te lumte o Ximi....ahahahahahah...
    Jarigas

Hec e gjeje injorantin... Maska e init-6
    Anëtarësuar
    05-03-2008
    Vendndodhja
    Kernel
    Postime
    124
    Ximi lere alkolin vella se eshte ndaluar me kohe
    fillo Kur'anin.

41.37. Nga faktet e madhështisë së Tij janë nata, dita, dielli e hëna. Mos i bëni sexhde as
    diellit, as hënës! Sexhde bëni vetëm All-llahut, i cili i krijoi ato, nëse adhuroni vetëm
    Atë!

Po the se miza u krijua nga hiçi te thone budalla po the se bota u krijua nga hiçi te thon ateist

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    05-04-2009
    Vendndodhja
    antwerp
    Postime
    20
    30:34. Le të mohojnë atë që Ne u kemi dhënë, pra kënaquni, e më vonë do ta kuptoni.

o ju qe po hapni tema qe nuk e kuptoni fillimisht se kush je ti vetvetja, krijimin tend, lindjen dhe vdekjen tende, keni frike all-llahun se ai eshte fuqiploti i gjithedijshmi.

6:73. E Ai është që krijoi qiejt dhe tokën me qëllim të caktuar, e (ruajuni dënimit) ditën kur thotë: "Bëhu"! Ajo bëhet. Fjala e Tij është e njëmendtë dhe Atij i takon sundimi ditën kur i fryhet "Surit" (kjo është hera e dytë). Ai e di të fshehtën dhe konkreten, është më i urti që di për çdo gjë në hollësi.
    6:74. Përkujtoju (o i dërguar) kur Ibrahimi i tha babait të vet Azerit: "A statuja (idhuj) adhuron për zota? Unë po të shoh ty dhe popullin tënd në një humbje të sigurt.
    6:75. E kështu Ibrahimit ia mundësuam t'i shohë madhësitë e qiejve e të tokës për t'u bërë edhe më i bindur.
    6:76. E kur atë e mbuloi nata, ai e pa një yll e tha: "Ky është Zoti im!" E kur u zhduk ai (perëndoi) tha:" Unë nuk i dua ata që humben".
    6:77. Kur e pa hënën të posalindur tha: "Ky është Zoti im! e kur perëndoi ajo, tha: "Nëse Zoti im nuk më udhëzon, unë do të jem prej njerëzve të humbur!"
    6:78. Kur e pa diellin të lindur, tha: "Ky është Zoti im, ky është i madh!" e kur ai perëndoi, tha: "O populli im, unë jam i pastër nga ajo që ju i shoqëroni!"

kuptojeni se all-llahu eshte nje, i pashoq.

21:35. Çdo krijesë do ta shijojë vdekjen, e Ne, në shenjë sprove ju sprovojmë me vështirësi e kënaqësi, dhe ju ktheheni te Ne

--------------

mos u merrni me gjera te kota, se qfare shkruajn njerezit e paditur, se all-llahu zoti pagan i henes etj. por kuptojeni se all-llahu ju krijoi juve dhe per ju krijoi vdekjen, e atehere si nuk i friksoheni denimit te all-llahut??

nese TI beson apo nuk beson te mbetet qeshtje e jotja, mirepo mos lejo veten qe te merresh me gjera te kota dhe te demshme per ty, te beshe postime qe nuk ke fakte te verteta dhe jane genjeshtra e supozime te kota.

Respekt per ju.

OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    3 gënjeshtra:

1-Hëna u fut në botën islame prej Gjeneralit Osmani I. Hëna ekzistonte prejë qindra vitesh në Islam, që kur u krijuar kjo fe.

2-Hëna nuk përdoret nga bota arabe. Bota arabe e përdor Hënën, Algjeria edhe Tunizia e kanë edhe në flamur madje.

3-Allahu nuk ka lidhje fare me Al Ilahun. Al Ilahu ka qenë perëndia e Mekës para Al Allahut. Pra e kuptoni vetë nëse ka patur apo jo lidhje.
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    05-04-2009
    Vendndodhja
    antwerp
    Postime
    20
    Njeriu=200 mijë vite jetë. Feja=6 mijë vite jetë. LLOGJIKONI!

--- :

zoti e krijoi njeriun dhe ja dhuroi logjiken.
    feja apo religjioni ka egzistuar qysh kur ka egzistuar njeriu, sepse edhe sipas sociologjise dhe filozofise, njeriu ka besuar ne ate qfare ka pare, dhe qfare ka prekur, qysh prej se egziston edhe vete, praa Logjike !!!

OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Kush i ka fshirë postimet?
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

Citim Postuar më parë nga Tutankhamun Lexo Postimin
    Kush i ka fshirë postimet?
    Hic mos e rruaj, mua me kan fshire te gjitha temat , ndersa ti qahesh per postimet

Me duket se darwin eshte ber besimtar
    Revolution 1848

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    05-04-2009
    Vendndodhja
    antwerp
    Postime
    20
    shume me mire te fshihen postimet se te lexojne njerzit kotesira

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    28-02-2012
    Postime
    55
    prandaj dhe kalendari arab bazohet ne rrotullimin e henes rreth tokes !!!!!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    14-09-2014
    Postime
    992

Për: Allahu, zoti pagan i Hënës i fiseve arabe

..fisi Arab ka origjine shume te vjeter Indiane, atehere kur India ishte perla apo Rusia e Azise dmth para se Zoti ti mallkonte dhe ti denonte ne adhurimi te nje djalli lavire apo krishnas. ky fis u arratis, me lejen e tij dhe rronte larg Indise. fjala Allah edhe pse i drejtohej Henes ka kuptimin e atij qe pashmangmerisht adhurohet nga qenia ashtu si adhurohet Hena nga ujqrit etj..

Faqja 6 prej 6 FillimFillim ... 456

Tema të Ngjashme

1. Napoleon Bonaparti me origjinë nga një familje arbëreshe
    Nga Albo në forumin Elita kombëtare
    Përgjigje: 14
    Postimi i Fundit: 09-10-2011, 04:08
  2. Astronautët me origjinë shqiptare
    Nga StterollA në forumin Shkenca dhe jeta
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 27-05-2011, 09:16
  3. Paganizmi dhe monoteizmi
    Nga SuNRiSeR në forumin Agnosticizëm dhe ateizëm
    Përgjigje: 42
    Postimi i Fundit: 04-09-2009, 06:46
  4. Origjina pagane e Islamit
    Nga Matrix në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 278
    Postimi i Fundit: 04-04-2007, 14:43
  5. Napoleon Bonaparti, perandori me origjinë arbëreshe
    Nga shoku_sar në forumin Elita kombëtare
    Përgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 27-09-2003, 02:52

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •