dua ti shkruaj nje miku italian nje leter.
kush nga ju di mire italisht me shkrim e kendim.. ?
Une do ta shkruaj nje gjys faqe leter shqip e ky i dituri te ma kthej ne italisht..
ne pritje..
dua ti shkruaj nje miku italian nje leter.
kush nga ju di mire italisht me shkrim e kendim.. ?
Une do ta shkruaj nje gjys faqe leter shqip e ky i dituri te ma kthej ne italisht..
ne pritje..
Ta shkruaj une o Brari, po qe se pranon ndihme nga nje nip demokratesh nga divjaka.
Brari thuaj cfare do te shkruash se edhe pse jam Komunist do te te ndihmoj pa paragjykime.![]()
Hapu Shoqe Se Skom Frenaaa.
shkruaje ta perkthejme....
ps.. une jam dakort me te gjithe![]()
NESSUNA VITA PUO' DIRSI COMPLETA SENZA UN PIZZICO DI FOLLIA (COELHO)
shkruaje letren se besoj do arrija te ta perkthej shum mire....
adesso si che ho trovato il mio cielo forever and ever
BRARI,shkruaje.
Po se mos fillosh leteren me fjalet,pike e zeze.
hahahaha...pse kshu e nis zakonisht nje leter Brari?.....sa shum te le te presesh ky....kushedi ka harruar fare qe ka dash te shkruaj leter.....deri tani nga keto vullnetaret qe kane dale e sigurt qe Milanistja_EL ta ben perkthimin si te ishte italione qe di shqip....dergoja asaj me MP dhe mos na ler me te presim....
adesso si che ho trovato il mio cielo forever and ever
Me duket se nderroi mendje ky
...do te ndimoja me gjith qef dhe une, po pertoj![]()
Ogni xsona che passa nella mia vita č unica...
Xkč lascia un poco di se..
E prende un poco di me.
Brari, unė ndonėse nuk jam i ditur do tė mund tė tė ndihmoja nė kėtė rast. Mund tė shtoj, po deshe, edhe ndonjė "qėndismė" letraro-poetike.![]()
Brari e more perkthimin ore apo nderrove mendje per letren, sidoqofte ti shkruaje e nqs ta perkthejne gabim i korrigjojme ne te tjeret, kot nuk jemi gjysma e forumit ne Itali e per me teper me studime![]()
La vita č bella...
Krijoni Kontakt