Close
Faqja 4 prej 6 FillimFillim ... 23456 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 52
    E dua letėrsinė Maska e Ariene
    Anėtarėsuar
    02-11-2008
    Vendndodhja
    Londer Britania e Madhe
    Postime
    17
    Citim Postuar mė parė nga Hard_Style Lexo Postimin
    ..shum mir e paska then ky shoku tank ....shko moj vajz bej qef me te pasi qe e do...hajt se nuk je as e para as e mramta ....seshte asgje kjo pun , aii sa shoqet e tua kan dashuru profesora , msus, biznismena, inxhiniera ....ihaaa edhe sot jan si esht me mir ...shko ben qef qka po pyt .
    - kur ta perfundojsh me profesorin , tani i k'thehesh moshatarve tu , me nji pervoj me te madhe , besoj se ateher do ta kesh Princin , pas perfudimit me Mbretin.
    Lal mendo si per motren tende mos ja fut kot se njeri eshte edhe ajo.

' Maska e Earta
    Anėtarėsuar
    11-08-2008
    Postime
    336
    hėm e kush eshte psikologu ketu???

(ps hera e pare qe u futa te ky nenforum, e kam pa si emer "Pyteni psikologun" nga fakti qe s'kam nevoje per psikolog s'jam fut asnjehere, (e sot kot nga kurreshtja u futa) ama kam mendu qe vertete ka ndonje psikolog ketu qe ka detyre t'u pergjigjet atyre qe pyesin.

Me sa po shoh ketu nuk paska psiko. hic, ju krejt qenkeni psikologa ne veti, sa mire!
    **** ** ** ***** ** ***!

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    26-10-2008
    Vendndodhja
    Republic oF Kosovo
    Postime
    1,162
    Citim Postuar mė parė nga Ariene Lexo Postimin
    Lal mendo si per motren tende mos ja fut kot se njeri eshte edhe ajo.

- Faliminderit.

i/e regjistruar Maska e busavata
    Anėtarėsuar
    22-10-2008
    Vendndodhja
    Gjilan
    Postime
    4,023
    Pellmbesh
    me siguri ai profesori paska probleme me grua
    pyte njeher

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar mė parė nga busavata Lexo Postimin
    Pellmbesh
    me siguri ai profesori paska probleme me grua
    pyte njeher
    Me nje burre te tille eshte normale .

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    05-01-2009
    Postime
    13
    Citim Postuar mė parė nga J@mes Lexo Postimin
    Me aq sa mund te kuptoj ne shkrimin tuaj, vej re nje vajze e cila edhe pse ne nje moshe delikate siē eshte adoleshenca, ka mundur t'i frenoj instiktet e saja duke vene ne pune logjiken dhe egon.
    Lekundjet e herepashershme krijohen si rezultat i mos shkeputjes se plote te kontakteve me subjektin(njeriun) qe juve ju shkakton ngacmime emocionale. Logjika juaj deri me tani ka funksionuar pozitivisht, mirepo ju duhet me teper force e brendshme per te frenuar ndjenjat/emocionet dhe pasionin e perkohshem qe po ju turbullon logjiken tuaj dhe automatikisht po interferon ne aktivitetet ne jeten normale.

Nese ju do te analizoheni me qetesi, pjekuri dhe logjike kete histori tuajen, do te kuptoni shume shpejt se gjasat per te arritur nje jete te lumtur me kete individ jane te pamundura. Naiviteti i moshes nga njera ane, i nderthurur dhe me influencimin e personit tjeter per t'ju bere medoemos te tijen, ju ka mbajtur ne vend numero dhe ka krijuar tek ju nje gjendje konfuzioni gjate gjithe kesaj kohe. Prandaj une ju keshilloj qe ju te beheni me e forte dhe te shkepusni totalisht ēdo lloj kontakti me kete person dhe te mundoheni qe te shoqeroheni me moshataret tuaj, sidomos me ata te cilet ju ruani marredhenie te mira shoqerore dhe qe mund t'i besoni.

Gjithe te mirat.

Me fal per vonesen ne pergjigje, apo citim, por kjo ka ndodhur per shkak te sezones se provimeve. Kam qene shume e zene, dhe tash besoj se do kem kohen e mjaftueshme per te diskutuar kete problem i cili edhe me tutje vazhdon te ma preokopoj.
    Ju me keshilluat qe te mos kem asnje lloj kontakti me profesorin, dhe te shoqerohem me bashkmoshataret e mi, une kam bere kete qe ju me keni thene deri ne kete kohe, pra i bie qe perrreth dy muaj nuk kam pasur asnje lloj kontakti me profesorin, por problemi eshte qe une sahere qe perballem me ndonje problem, njeriu i pare qe me vie ne mendja ta therras e tia shpreh dhembjen time eshte ai. Fatkeqsisht jeta nuk po me sjell nje njeri tjeter me te cilin do te mund te ndaja dhimbjet, dhe qastet e lumtura. Kisha nje pyetje per ju! Une kam lexuar nga psikologjia se njeriu nuk eshte mire t'i ndrydh emocionet e tija, sepse kjo shkakton shume e shume probleme psikologjike e fiziologjike. Mua me bie qe vazhdimisht t'i ndrydh emocionet per shkak te dashurise se pa realizuar. Desha te dij nga ju, a eshte e rrezikshme kjo qe po bej per shendetin tim fiziologjik dhe psikologjik?

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Pellumbesha ti me dukesh tipi mbyllur ,qe nuk hapesh kollaj me te tjeret.Nuk ke ndonje shoqe te ciles mund ti hapesh per problemet e tua? Do te ishte me mire per mendimin tim ti hapeshe nje shoqeje sesa atij.Ai te kupton ,se ka interes te ty,por shoqja jo.Ai do te keshiloj si ti leverdisi atij dhe kjo gjendja jote keshtu do vazhdoj.Do te mbaj gjithmone ne ajer dhe me shume do vuash.Te uroj te dalesh nga kjo gjendje sa me shpejt,se me shume e demton gjendjen tende shpirterore dhe fizike.
    Feelings change - memories don't.

The World Is Yours Maska e J@mes
    Anėtarėsuar
    27-05-2002
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    1,966
    Citim Postuar mė parė nga Pellmbesha10 Lexo Postimin
    Me fal per vonesen ne pergjigje, apo citim, por kjo ka ndodhur per shkak te sezones se provimeve. Kam qene shume e zene, dhe tash besoj se do kem kohen e mjaftueshme per te diskutuar kete problem i cili edhe me tutje vazhdon te ma preokopoj.
    Ju me keshilluat qe te mos kem asnje lloj kontakti me profesorin, dhe te shoqerohem me bashkmoshataret e mi, une kam bere kete qe ju me keni thene deri ne kete kohe, pra i bie qe perrreth dy muaj nuk kam pasur asnje lloj kontakti me profesorin, por problemi eshte qe une sahere qe perballem me ndonje problem, njeriu i pare qe me vie ne mendja ta therras e tia shpreh dhembjen time eshte ai. Fatkeqsisht jeta nuk po me sjell nje njeri tjeter me te cilin do te mund te ndaja dhimbjet, dhe qastet e lumtura. Kisha nje pyetje per ju! Une kam lexuar nga psikologjia se njeriu nuk eshte mire t'i ndrydh emocionet e tija, sepse kjo shkakton shume e shume probleme psikologjike e fiziologjike. Mua me bie qe vazhdimisht t'i ndrydh emocionet per shkak te dashurise se pa realizuar. Desha te dij nga ju, a eshte e rrezikshme kjo qe po bej per shendetin tim fiziologjik dhe psikologjik?
    Pershendetje Pellmbesha10!

Ju kam derguar pergjigje me mesazh privat.

Gjithe te mirat.
    »« ¤ »«Ź£ŠŲ®ĀŠŲ»« ¤ »«

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    31-10-2005
    Postime
    17
    vetem koha ka per te te treguar demin qe te sjell kjo lidhje me kete burre te martuar. pervecse eshte humbje kohe, ka edhe pasoja qe me vone do i kuptosh dhe do i ndjesh me shume.
    edhe lidhja me nje kriminel do ishte me e mire se me nje burre te martuar.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    01-03-2009
    Vendndodhja
    tu pi pi pi. DoLLi Qe Paraqet Rrezik.. RaKi_BMW@hotmail.com
    Postime
    374
    Citim Postuar mė parė nga Pellmbesha10 Lexo Postimin
    Pershendetje!
    Une jam nje vajze 19 vjeqare dhe kam nje breng shume te madhe ne zemer. Kurre nuk jam hapur me askend, dhe sot kam vendosur qe hallin tim ta ndaj me ju! Me shpresen se do te marr ndihmen e nevojshme nga ndonjeri prej jush qe keni njohuri ne lidhje me psikologjine!
    Para tri vjetesh, gjate shkolles se mesme jam dashuruar me njerin nga profesoret e mi! E pata marre email adersen e tij dhe kemi biseduar shume shpesh. Fillimisht bisedonim per gjera te thjeshta, pastaj avash-avash filloi te me pelqente menyra e tij e te shprehurit, se si mendonte, se si sillej ne raport me femrat,... dhe dita dites fillova te ndjeje diqka me teper per te, sa here qe e shihja dridhesha, mezi prisja te vinte ora e tij qe ta shihja te pakten ne klase, me nje fjale u dashurova. Ai e verejti kete shume shpejt, dhe me propozoi te dilja me te qe te bisedonim me gjate, une nuk pranova nga frika se do te me shihte dikush, pastaj kemi biseduar e biseduar gjere e gjate permes msn-se, deri sa ai filloi te me lutej edhe me shume qe te dilja me te, por une perseri kam refuzuar. E dija se ishte dashuri e gabuar, sepse ai eshte i martuar, dhe une nuk mund te krijoj lidhje seroize me te, por s'mundesha te durohesha qe te mos flisja me te, te pakten permes msn-se. Ai me thoshte se eshte normale te dal me te, te puthemi, te perqafohemi, e te prekeshim, pavaresisht se ai eshte i martuar, sepse sipas tij jeta duhej shijuar, dhe njeriun qe e do nuk eshte mekat ta puthesh. Asnjehere nuk kam pranuar te dal me te, pavaresisht faktit se me eshte lutur vazhdimisht, por problemi eshte se me eshte bere fiksim, edhe pse nuk e kam pare qe dy vite (sepse une tani jetoj ne nje qytet tjeter, dhe kam mbaruar gjimnazin), nuk mundem ta largoj nga mendja, dhe gati qdo dite flas me te. Kjo eshte bere edhe shkas qe une me nuk po mundem as te mesoj aq shume nga ky problem, dhe deri me tani asnje djal tjeter s'me ka hy ne sy. Qka te bej, si te veproj, qka me keshilloni ju psikolog?

e lexova komplet kta shkronjat un dhe po mbajn syt xixa se kisha kohe pa lexu me vemendje.

mos u fut fare ne virtual o motrra kte keshill tjep lali ska tjeter.

ilaci yt eshte trruri , kur nuk shef ti ! nga do shohi psikologu-
    ti e ke ne dore te besh kthesen per jeten tate.

PS: smunje e keq kush dashurohet ne virtual, gjynahe robt e shkret.

Faqja 4 prej 6 FillimFillim ... 23456 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. SPIRITUALITETI: Kapitulli IV - Dashuria ėshtė virtyti mė i madh
    Nga Albo nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 01-10-2006, 14:57
  2. Koncepti i Dashurisė Kristiane
    Nga Albo nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 14-08-2005, 19:05
  3. Dashuria rilind ēdo ditė
    Nga Xhuxhumaku nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 10-07-2005, 09:57
  4. Lumi i zjarrtė
    Nga Matrix nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 25-02-2005, 08:04
  5. Dashuria Romanca Dhe Shen Valentini
    Nga Klevis2000 nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 15-02-2005, 12:20

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •