Close
Faqja 3 prej 6 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 52
    UNTILL WE MEET AGAIN Maska e arjeta3
    Anėtarėsuar
    12-11-2007
    Vendndodhja
    shrine
    Postime
    471
    Citim Postuar mė parė nga SaS Lexo Postimin
    e thjeshte !!! nderro adres msn-je ose beji block delete nga msn !!! ose nje gje e trete mos u fut ne msn me !!!
    jam e te njejtit mendim me Sas
    Loneliness comes in only one size - Extra Large

The World Is Yours Maska e J@mes
    Anėtarėsuar
    27-05-2002
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    1,966
    Me aq sa mund te kuptoj ne shkrimin tuaj, vej re nje vajze e cila edhe pse ne nje moshe delikate siē eshte adoleshenca, ka mundur t'i frenoj instiktet e saja duke vene ne pune logjiken dhe egon.
    Lekundjet e herepashershme krijohen si rezultat i mos shkeputjes se plote te kontakteve me subjektin(njeriun) qe juve ju shkakton ngacmime emocionale. Logjika juaj deri me tani ka funksionuar pozitivisht, mirepo ju duhet me teper force e brendshme per te frenuar ndjenjat/emocionet dhe pasionin e perkohshem qe po ju turbullon logjiken tuaj dhe automatikisht po interferon ne aktivitetet ne jeten normale.

Nese ju do te analizoheni me qetesi, pjekuri dhe logjike kete histori tuajen, do te kuptoni shume shpejt se gjasat per te arritur nje jete te lumtur me kete individ jane te pamundura. Naiviteti i moshes nga njera ane, i nderthurur dhe me influencimin e personit tjeter per t'ju bere medoemos te tijen, ju ka mbajtur ne vend numero dhe ka krijuar tek ju nje gjendje konfuzioni gjate gjithe kesaj kohe. Prandaj une ju keshilloj qe ju te beheni me e forte dhe te shkepusni totalisht ēdo lloj kontakti me kete person dhe te mundoheni qe te shoqeroheni me moshataret tuaj, sidomos me ata te cilet ju ruani marredhenie te mira shoqerore dhe qe mund t'i besoni.

Gjithe te mirat.
    »« ¤ »«Ź£ŠŲ®ĀŠŲ»« ¤ »«

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    05-01-2009
    Postime
    13
    Citim Postuar mė parė nga J@mes_Douglas Lexo Postimin
    Me aq sa mund te kuptoj ne shkrimin tuaj, vej re nje vajze e cila edhe pse ne nje moshe delikate siē eshte adoleshenca, ka mundur t'i frenoj instiktet e saja duke vene ne pune logjiken dhe egon.
    Lekundjet e herepashershme krijohen si rezultat i mos shkeputjes se plote te kontakteve me subjektin(njeriun) qe juve ju shkakton ngacmime emocionale. Logjika juaj deri me tani ka funksionuar pozitivisht, mirepo ju duhet me teper force e brendshme per te frenuar ndjenjat/emocionet dhe pasionin e perkohshem qe po ju turbullon logjiken tuaj dhe automatikisht po interferon ne aktivitetet ne jeten normale.

Nese ju do te analizoheni me qetesi, pjekuri dhe logjike kete histori tuajen, do te kuptoni shume shpejt se gjasat per te arritur nje jete te lumtur me kete individ jane te pamundura. Naiviteti i moshes nga njera ane, i nderthurur dhe me influencimin e personit tjeter per t'ju bere medoemos te tijen, ju ka mbajtur ne vend numero dhe ka krijuar tek ju nje gjendje konfuzioni gjate gjithe kesaj kohe. Prandaj une ju keshilloj qe ju te beheni me e forte dhe te shkepusni totalisht ēdo lloj kontakti me kete person dhe te mundoheni qe te shoqeroheni me moshataret tuaj, sidomos me ata te cilet ju ruani marredhenie te mira shoqerore dhe qe mund t'i besoni.

Gjithe te mirat.

Faleminderit per pergjigjen! Kam marr parasysh keshillen tuaj dhe te disa prej forumisteve te tjere, kam nderpre qdo kontakt me profesorin. E kam shlyer email-in e tij nga email adresa ime. Ka dy dite qe e kam bere kete, dhe nje here per nje here po ndihem rehat, por nuk jam e sigurt nese do te jete keshtu edhe diteve ne vijim. Pasi qe tani jam ne sezonin e provimeve, me duhet me shume koncentrim ne mesim, dhe disi me largohet mendja nga ai, por pasi qe te mbaroi sezona e provimeve te shoh nese do te arrij tu beje rezistence emocioneve. Por, do te mundohem me tere forcen time te brendshme te rezistoj edhe me tutje, deri sa ta shlyej teresisht nga mendja. Nga personat qe me njohin me shume cilesohem si vajze e pjekur dhe forte, por ky rasti qe me pati ndodhur, disi me ka hequr pak vetbesimin tim, me ka larguar pak nga mesimet (edhe pse gjate shkollimit te mesem kam patur nje sukses briliant). Mbetem me shpresen se do te gjej forcen e nevojshme per te tejkaluar edhe kete sfide!

Carpe Vinum Maska e Zombi
    Anėtarėsuar
    27-08-2007
    Vendndodhja
    Postime
    1,035
    Pellumbeshes nuk i ndihmoi asnje koment i antetareve te forumit. Por me te hapur temen ajo hapi shpirtin e saj, flaki tutje te gjitha bashke edhe me ndjenjen per ate person. Dhe beri shume mire, sepse ndihma me e madhe vjen nga vet shfryerja. Suksese Pellumbeshe.
    • The rest is silence.

ThE KinG Maska e Imperator
    Anėtarėsuar
    23-04-2007
    Vendndodhja
    Albania
    Postime
    448
    Citim Postuar mė parė nga Pellmbesha10 Lexo Postimin
    Faleminderit per pergjigjen! Kam marr parasysh keshillen tuaj dhe te disa prej forumisteve te tjere, kam nderpre qdo kontakt me profesorin. E kam shlyer email-in e tij nga email adresa ime. Ka dy dite qe e kam bere kete, dhe nje here per nje here po ndihem rehat, por nuk jam e sigurt nese do te jete keshtu edhe diteve ne vijim. Pasi qe tani jam ne sezonin e provimeve, me duhet me shume koncentrim ne mesim, dhe disi me largohet mendja nga ai, por pasi qe te mbaroi sezona e provimeve te shoh nese do te arrij tu beje rezistence emocioneve. Por, do te mundohem me tere forcen time te brendshme te rezistoj edhe me tutje, deri sa ta shlyej teresisht nga mendja. Nga personat qe me njohin me shume cilesohem si vajze e pjekur dhe forte, por ky rasti qe me pati ndodhur, disi me ka hequr pak vetbesimin tim, me ka larguar pak nga mesimet (edhe pse gjate shkollimit te mesem kam patur nje sukses briliant). Mbetem me shpresen se do te gjej forcen e nevojshme per te tejkaluar edhe kete sfide!
    Ke bere gjene me te mire ne momentin e duhur. Sezoni i provimeve do te te ndihmoje qe te shkeputesh nga ai person dhe te shkeputesh me te lidhjet virtuale. Me vjen mire qe asnjehere nuk ke pranuar te dalesh me ate person e te kryesh me te veprime te nxituara qe ndoshta me vone do te te fusnin ne nje depresion ose do ti jepnin jetes tende tjeter drejtim.

Tani problemi qendron nese ti do te mundesh te harrosh teresisht kete person. Kjo eshte edhe gjeja me e veshtire dhe qe do vere ne prove te forte vullnetin e personalitetin tend. Ti tashme je nje vajze 19 vjeēare, shume e re ne moshe dhe ke jeten perpara. Je nje studente dhe duhet te mbarosh shkollen e larte sa me mire. Kjo eshte detyra jote e pare qe duhet permbushur ne keto momente. Por, ndjenjat jane ndjenja dhe nuk mund t'u bejme bisht. Por ama, disa ndjenja duhen frenuar dhe nje nder to eshte dhe ndjenja jote e momentit. Ti shkakton dy deme te pariparueshme nese do vendosesh qe do dalesh me kete person, e para dhe me e rendesishmja, do shkaterrosh veten, sepse ne te ardhmen do te te ndjeke nga pas e shkuara ose do ndryshosh drejtimin e jetes tende dhe e dyta, do shkaterrosh nje familje. Nuk mendoj se ti mund te mbash mbi kurriz keto dy barre kaqe te renda, prandaj te keshilloj qe STOP, ky eshte kufiri i fundit.

Ti duhet te bashkebisedosh me veten per problemin qe ke, duhet ti thuash vetes NDAL, ai eshte nje njeri i martuar, ka nje familje, femije qe e presin ne darke ne shtepi. Une jam nje vajze e re qe kam jeten perpara, dikur do vije momenti qe dhe une te krijoj nje familje, por ky person nuk eshte i duhuri dhe nuk e permbush dot kete gje. Duhet te mbaroj shkollen, duhet te shikoj perpara dhe te harroj kete person.

Mbaro sezonin vajze e nderuar, perkushtoju shkolles, familjes e shoqerise tende, pasi jane gjerat me te mira qe mund te besh per momentin. Dalengadale do vije dhe momenti qe te gjesh gjysmen tende te vertete dhe te jesh e lumtur. Me te vertete asnje djale nuk te ka hyre ne sy deri tani, por ky nuk eshte problemi i "djemve", por problemi yt, sepse ti ke fokusuar te gjithe vemendjen tek ai person dhe ne kete menyre nuk mendon per tjeter njeri. Nese do ti mbash te shkeputura kontaktet me profesorin te jesh e sigurte qe do te hapen syte, do shikosh me larg dhe do shijosh nga jeta gjera me te bukura se sa ke menduar deri tani.
    Albanian Perandory

Voleur du coeur.. Maska e Roi
    Anėtarėsuar
    10-06-2004
    Vendndodhja
    Ne vendin tim....
    Postime
    2,303
    Citim Postuar mė parė nga Hard_Style Lexo Postimin
    ..shum mir e paska then ky shoku tank ....shko moj vajz bej qef me te pasi qe e do...hajt se nuk je as e para as e mramta ....seshte asgje kjo pun , aii sa shoqet e tua kan dashuru profesora , msus, biznismena, inxhiniera ....ihaaa edhe sot jan si esht me mir ...shko ben qef qka po pyt .
    - kur ta perfundojsh me profesorin , tani i k'thehesh moshatarve tu , me nji pervoj me te madhe , besoj se ateher do ta kesh Princin , pas perfudimit me Mbretin.

Hahahah Hard_Style sa i cmendur je ...

Jo Pellumbesh jo , Mendo per jeten tende dhe te Gruas se profesorit, Mos ja prish jeten dikujt dhe mos u dashuro ne dashuri te pa fat..
    Kerko princin se do ta gjesh eshte dikun sigurisht pret per ty.
    Kalo mire shume fat...
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Roi : 13-01-2009 mė 01:47
    Fal po munde, mos ndrysho por ruaje tenden...

i/e regjistruar Maska e Eve
    Anėtarėsuar
    20-06-2002
    Vendndodhja
    albania
    Postime
    1,150
    Si ti dhe ai gabim jeni.
    Ky profesori yt mbase eshte nga ata tipa qe kerkon pasione te reja, se me pahir se kan detyruar te martohet, do ket qen edhe ai i dashuruar me gruan e tij dikur...thjesht tani do te zgjoj pasionet e vjetra...apo kapricot e tija.
    Kur te merzitet me ty, do vazhdoj me tjetren. Edhe ta zem sikur gruaja e vet s'eshte emire, e tradheton dhe ky se don me, prape se prape te jesh i martuar ende dhe te shkosh pas tjetres (d.m.th ty ne ket rast) s'eshte zgjidhje, ai duhet ti japi zgjidhje marteses se vet. Ose te ndahet dhe pastaj te vazhdoj ato gili vili me ty ose nese sdo te ndahet nga gruaja , te zgjidh problemin me martesen e tij.
    Se kuptoj ti me cmend e dashuron ket? Ai thjesht e ka pa qe ti e pelqen dhe je e re dhe naive mbase , per te ren ne"gracken" e tij, ai e din shume mire c'ka eshte duke ber, vec ti je ajo qe je confused. per mendimin tim jepi fund, nese te don aq shume te lej gruan dhe pastaj te vazhdoj me ty, nese ai vazhdon me justifikime...athere vec budallai se kupton lojen e tij.

nesje puna jote.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Eve : 13-01-2009 mė 09:34
    Lost time is never found again.
    -Benjamin Franklin-

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar mė parė nga Ervisa Lexo Postimin
    Si ti dhe ai gabim jeni.
    Ky profesori yt mbase eshte nga ata tipa qe kerkon pasione te reja, se me pahir se kan detyruar te martohet, do ket qen edhe ai i dashuruar me gruan e tij dikur...thjesht tani do te zgjoj pasionet e vjetra...apo kapricot e tija.
    Kur te merzitet me ty, do vazhdoj me tjetren.
    nesje puna jote.
    Me kujtove nje histori ''dashurie'' te njerit ,qe iu qep nje vajze qe kur ajo ishte ne gjimnaz.Vajza ishte shume e bukur,yll fare ka qene dhe eshte.Edhe djali ishte shume simpatik.Ajo nuk e pranonte se kishte pretendime .Ai nuk ju nda edhe pasi ajo mbaroi shkollen e larte.Me ne fund ju mbush mendja asaj e pranoi ,u martuan.AI tani nuk le femer te bukur pa ngacmuar.
    Prandaj moj goce mblidhe mendjen ,mos e bej si njera qe thoshte ,''nuk me con i dashuri mua prostitute se une jam e vecante''.Perfundimi, e coi.

patriot Maska e shoku_tanku
    Anėtarėsuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    3,395
    E bukur kjo...edhe i dashuri i saj,me siguri per ate arsye e ka cuar prostitute...vajzat e vecanta sjellin goxha te ardhura..)

don't bother me Maska e Apollyon
    Anėtarėsuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Citim Postuar mė parė nga Pellmbesha10 Lexo Postimin
    Pershendetje!
    Une jam nje vajze 19 vjeqare dhe kam nje breng shume te madhe ne zemer. Kurre nuk jam hapur me askend, dhe sot kam vendosur qe hallin tim ta ndaj me ju! Me shpresen se do te marr ndihmen e nevojshme nga ndonjeri prej jush qe keni njohuri ne lidhje me psikologjine!
    Para tri vjetesh, gjate shkolles se mesme jam dashuruar me njerin nga profesoret e mi! E pata marre email adersen e tij dhe kemi biseduar shume shpesh. Fillimisht bisedonim per gjera te thjeshta, pastaj avash-avash filloi te me pelqente menyra e tij e te shprehurit, se si mendonte, se si sillej ne raport me femrat,... dhe dita dites fillova te ndjeje diqka me teper per te, sa here qe e shihja dridhesha, mezi prisja te vinte ora e tij qe ta shihja te pakten ne klase, me nje fjale u dashurova. Ai e verejti kete shume shpejt, dhe me propozoi te dilja me te qe te bisedonim me gjate, une nuk pranova nga frika se do te me shihte dikush, pastaj kemi biseduar e biseduar gjere e gjate permes msn-se, deri sa ai filloi te me lutej edhe me shume qe te dilja me te, por une perseri kam refuzuar. E dija se ishte dashuri e gabuar, sepse ai eshte i martuar, dhe une nuk mund te krijoj lidhje seroize me te, por s'mundesha te durohesha qe te mos flisja me te, te pakten permes msn-se. Ai me thoshte se eshte normale te dal me te, te puthemi, te perqafohemi, e te prekeshim, pavaresisht se ai eshte i martuar, sepse sipas tij jeta duhej shijuar, dhe njeriun qe e do nuk eshte mekat ta puthesh. Asnjehere nuk kam pranuar te dal me te, pavaresisht faktit se me eshte lutur vazhdimisht, por problemi eshte se me eshte bere fiksim, edhe pse nuk e kam pare qe dy vite (sepse une tani jetoj ne nje qytet tjeter, dhe kam mbaruar gjimnazin), nuk mundem ta largoj nga mendja, dhe gati qdo dite flas me te. Kjo eshte bere edhe shkas qe une me nuk po mundem as te mesoj aq shume nga ky problem, dhe deri me tani asnje djal tjeter s'me ka hy ne sy. Qka te bej, si te veproj, qka me keshilloni ju psikolog?
    Po ae di qe eshte gabim te lidhesh me te, ca keshille kerkon tani? Gabim eshte, ti e di edhe vete kte gje, pse e ben kaq te madhe? Edhe e ndrojtur edhe sje hapur asnjeher me asnje, edhe direkte teme ne forumin me te madh shqiptar? Ahaha gallate.
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Faqja 3 prej 6 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. SPIRITUALITETI: Kapitulli IV - Dashuria ėshtė virtyti mė i madh
    Nga Albo nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 01-10-2006, 14:57
  2. Koncepti i Dashurisė Kristiane
    Nga Albo nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 14-08-2005, 19:05
  3. Dashuria rilind ēdo ditė
    Nga Xhuxhumaku nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 10-07-2005, 09:57
  4. Lumi i zjarrtė
    Nga Matrix nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 25-02-2005, 08:04
  5. Dashuria Romanca Dhe Shen Valentini
    Nga Klevis2000 nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 15-02-2005, 12:20

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •