Vepro racionalisht, jo emocionalish dhe mos u bej rob e epsheve te castit, qe pastaj ti vuash pasojat. Jepi fund mos fol me fare kjo eshte zgjidhja e fundit dhe me e mira.
Vepro racionalisht, jo emocionalish dhe mos u bej rob e epsheve te castit, qe pastaj ti vuash pasojat. Jepi fund mos fol me fare kjo eshte zgjidhja e fundit dhe me e mira.
Do mendimin tim?!...Fiksimi te ēon drejt nje gabimi fatal dhe nuk mund te quhet dashuri.Nje aventure mund ta kalosh dhe me dike te pamartuar.Ti je e re dhe ler dike te te dashuroje me pasterti dhe sinqeritet.Respekto veten ne rradhe te pare!Suksese ne mesime.
"Carpe Diem"
Lere tani e kuptove pse s'me ke ardhur ne kafe kur te kam ftuar! Pse s'me ke thene sepse kam menduar sikur s'te pelqen seksi mashkull.
Per mendimin tim, fiksimi eshte teper i keq! Shpetimi! Duhet realisht te konsultohesh me nje psikolog ose me ndonje person qe ka influenc tek ty.
Si zgjidhje e mundeshme eshte dhe afrimi me ndonje shok grupi, kjo per te te larguar mendimin nga profesori. Arkitektura ka djem te mire, megjithate jo dhe aq te mire sic i ka ndertimi!
Shyqyr qe filo-greket nuk administrojne dhe kete nen-forum te Forumit Shqiptar!
Shko me profesorin,pellumbeshe,je nje vajze e rritur tashme...Te pelqen te shkosh me te?Atehere shko!Perse duhet ta ndrydhesh veten...perse duhet te krijosh barriera kundrejt kenaqesise?!Dashuria e paster mund te jete thjesht nje mit...perse duhet ta bejme jeten tone fli te nje ndjenje te cilen nuk e dime nese egziston apo jo?!Perse u ruhemi gabimeve...perse e kemi frike dhimbjen...ne fund te fundit eshte nje ndjenje e cila na ben te ndihemi gjalle..eshte prologu i nje periudhe te mbushur me kenaqesi...jetoje jeten tende pellumbeshe...guxo te gabosh sepse nese nuk e ben do te perfundosh duke mallkuar parimet e tua...
E para,ky qė shtroni zonjush,nuk ėshtė hall qė tė mundohemi tė tė ndihmojmė por gjithsesi ėshtė mendimi tėnd dhe mė duhet ta respektoj.
E dyta nuk je dhe aq e vogėl qė tė mos vendosėsh vetė.
Dashuria zonjushe ėshtė njė cast emocional qė duhet tė dish ta komandosh, ndryshe,dashuria komandon mė tė dobėtit.
Tė gjithė gabojnė......edhe zemra.
Me respekt
Pupu sa interesante si histori...
Sidoqe te jete robi e mbledh mendjen goce o kshu o ashtu...Jepi drejtim...provoje ihere profesorin mbase te zhgeenjen dhe e harron..
Nuk kam dipllome ne Psikologji por kjo eshte dicka qe mund ta llogjikosh edhe vete. Thirri mendjes!!! Ai esht i martuar mbase ka dhe femije kurr nuk do linte gruan e vet edhe menyra se si te kerkon ty te dalesh me ate edhe te ferkohesh apo te preki ty me dore ai tregon uljen e ketij personi qe duket sikur po e shfrytezon rastin se ti ke ndjenja per ate!!!! Shume mire ke ber se nuk ke dal apo ta puthesh apo ta perqafosh sepse ky person me duket njeri i degjeneruar ta mendoj edhe ai si per femijet e vet si do ndiheshe ai nese vajzes tij do e shfrytezonte nje person qe ka me shum eksperience na jeta?!!! Edhe ti mendo njehere si do ndihej familja jote te mernin vesh se mereshe me nje te martuar? Ai mundet te premotj shum gjera mbase edhe ti ka premtuar por mos gabo sepse ne fund te fundit ai e ka jeten e vet te rregulluar ka familjen, punen, gruan, femijet. Ai mbase mendon keshtu( kjo me do mua ca do humbas une po shkova njeher me kete?). Edhe kujdes nga msn sepse mas nje kompjutri sikush mund te hiqet si personi me i mire edhe interesant, i ndjeshem, i sinqert. Mos i beso njeriut kot ta them me gjith zemer se do digjesh keq!!! Nuk ja vlen te hedhesh posht te gjitha ato qe ke ndertuar deri tani!!! Futju mesimeve shiko jeten tende edhe sa per ate profesorin futja nje delete edhe ke mendjen rehat!!! Ka djem me edukat te ndjeshem te din si te sillen me nje femer sa te duash e vetmja gje eshte se ti ke fut syt ke ky rimadhi edhe nuk shikon per mundesi te tjera. Jeto jeten se esht e shkurter ( jo sa me nje me nje ) mos me keqkupto.![]()
ke vepruar shum mir ashtu duhet te gjitha vjazat te veprojn e mos te behen
preh e gjdo kujt e sidomos ky rasti yt me profesorin
qenke e re e une te deshiroj ta gjesh nje djal te mir te cilit keto ndjenja qe i ke per profesorin te ja dhurosh ati djali qe te dashuron e te don me zemer
e stop gjdo kantakti me profesorin apo ndryshe ta quaj pedofil
te uroj suksese ne shkoll e nje ashtu edhe ne dashuri me nje djal te ri tung tung
Faleminderit per fjalet e mira!
Une jam munduar te veproj mire, por s'ja kam arritur, sepse e mira do te ishte qe une te mos flisja me permes msn-se fare, qe nga momenti kur ai me shprehu "dashurine" e tij. Por se di qka ka qene ajo qe me ka shty aq shume qe te flisja me te, ne momentin qe me vinte deshira per te biseduar, behesha shume keq, nuk arrija te koncentrohesha as ne mesim, dhe dilja e flisja, edhe pse e di qe kam bere gabim. Por, tani kane ndryshauar gjerat, e kam shlyer nga emaili im dhe po ndihem shume rehat. Jam ne kerkim te "princit te endrrave"!
Mire u lexofashim!
..shum mir e paska then ky shoku tank ....shko moj vajz bej qef me te pasi qe e do...hajt se nuk je as e para as e mramta ....seshte asgje kjo pun , aii sa shoqet e tua kan dashuru profesora , msus, biznismena, inxhiniera ....ihaaa edhe sot jan si esht me mir ...shko ben qef qka po pyt .
- kur ta perfundojsh me profesorin , tani i k'thehesh moshatarve tu , me nji pervoj me te madhe , besoj se ateher do ta kesh Princin , pas perfudimit me Mbretin.
Krijoni Kontakt