sa me vend kjo fjali shum shum me vend , ku ketu Adem si e keni verjet shum femij jan pasivź ku presin te gjitha nga prindi......shum her edhe ti vdes prindi per trashegim......
qingji i mir i ka dy nana , une e solla nji nga drenica ketu...vetem se ishte i mirź.njerz e mir mungojn shumź...
"Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....
I nderuar!Nuk jam njohese aq e mire e gjuhes dhe letersis,prandaj edhe ndoshta gaboj!Babi im ishte nje njohes i mire i gjuhes dhe letersis shqipe,por kurr nuk e perdorte termin DRENICAK!Isha kurreshtare dhe i bera pyetje PSE?
Me tha keshtu:Po te marresh fjalet qe mbarojn me CAK do te vrajn veshin edhe ty,me tha,jo te gjitha por shum nga to.Psh.FRIKACAK-ARDHACAK,MIU MULLACAK(kete Ti i nderuar e din se c'domethenje ka).Edhe tjetra kur duanin te na ofendonin ne prejardhjet tona kta nga qyteti thonin,,Hiqu atij DRENICAKU!Kurse fjala(termi)DRENICAS me duket qe eshte me i bute me i afert!Prap kerkoj falje por termin e dyte DRENICAR nuk e kam has askund ne as nje shkrim!
Gjilanas,Prishtinas,Prizrenas etj.Ne vitet e kaluara u perdorte nje turqizem.Prishtinali,Mitrovicali,Pejonli etj etj.Por tani i nderuar mua nuk mund te ma ndrron mendjen askush qe TERMI DRENICAK eshte me shum se ofendues!
Ky eshte vetem nje mendim i imi mos ma zani per te madhe ,nuk jam gjuhetare!Respekt per JU!Z.
Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.
mire se erdhe ti
se spo mar vesh une se cfare po behet ketu
Mos u mundo te behesh njeri i suksesshem por me mire te behesh i vlefshem..
Mire se erdhe shpresojme tja kalosh sa me mire ne Forumin Shqiptare.!!
Mendja Ėshtė Dhuratė - Shfrytėzimi i Saj Mrekulli!
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Steljan : 09-01-2009 mė 13:58 Arsyeja: kot
mire se erdhe
Krijoni Kontakt