Si fotograf i vjeter qe jam, do mundohem te sjell foto te ndryshme te bera personalisht!
Po fillojm me dimrin, pasi qe edhe jemi aty!
Shpresoj t'ju pelqejne.
![]()
Si fotograf i vjeter qe jam, do mundohem te sjell foto te ndryshme te bera personalisht!
Po fillojm me dimrin, pasi qe edhe jemi aty!
Shpresoj t'ju pelqejne.
![]()
"Nė fillim ishte Fjala dhe Fjala ishte pranė Perėndisė, dhe Fjala ishte Perėndi!"
"Nė fillim ishte Fjala dhe Fjala ishte pranė Perėndisė, dhe Fjala ishte Perėndi!"
gregu foto nr 2 me pelqen shum![]()
if love is the answer, could you rephrase the question?
Nderrojm pak temen e fotove!
![]()
I mblodha vetem per ty...!
P.S. prishtinase, me vjen mire qe te pakten nje foto po te pelqen! hahaha
(duke mbledhur bar: grat duke punuar, era fryen(shiko plepat me larte) kosa mbeshtetur mbi bar, djepi me femije...!)
Fotografi te bukura Greg, pergezime per kte album te veqant..
Me respekt,
sam1r
~Once you {fall} into the position of faith,you {begin} loosing your scientific credibility!!~
Dikur haja fruta nga kjo peme!
P.S. disa foto i kam bere me aparat digital kurse disa me telefon (keto qe e mbajne daten dhe oren me numra te vegjen, si kjo e fundit).
Krijoni Kontakt