Close
Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 22
    i/e regjistruar Maska e DEA27
    Anëtarësuar
    18-08-2004
    Postime
    511

Kur duket më mirë karakteri i njeriut?

Pyetja ime eshte se kur kemi mundesi ta njofim me mire karakterin e dikujt kur eshte ne nje situate te keqe apo ne nje situate te mire?
    le te diskutojme per kete be baze te mendimeve apo eksperiencave qe kemi.
    failure is not an option!

i/e regjistruar Maska e jul-linda
    Anëtarësuar
    10-07-2008
    Postime
    2,077
    Per te njohur karakterin e dikujt duhet nje kohe te gjate ...Sepse ka njerez qe mbajne maska
    dhe ne momentin qe mbase dhe pa dashje i "shkel ne thua" , shum shpejt ajo maske griset dhe ti je perballe dikujt qe te duket si i panjohur ....
    Mendoj se duhet nje kohe e gjate te njohesh karakterin e vertete te dikujt ..

Citim Postuar më parë nga jul-linda Lexo Postimin
    Per te njohur karakterin e dikujt duhet nje kohe te gjate ...Sepse ka njerez qe mbajne maska
    dhe ne momentin qe mbase dhe pa dashje i "shkel ne thua" , shum shpejt ajo maske griset dhe ti je perballe dikujt qe te duket si i panjohur ....
    Mendoj se duhet nje kohe e gjate te njohesh karakterin e vertete te dikujt ..
    Bashkohem me mendimin tend .

Por do shtoja qe me mir mund ta njohesh dike ne nje situate te "keqe" pasi nese dikush mban "maske" sado i forte te jete ne nje momend te veshtire ,gjithkush e leshon veten ,ose shtone nje "maske" siperfaqesore (e kam fjalen per servilizmin) .

Dhe keshtu ke mundesi te shohesh se kush eshte ne te vertet "Ai/Ajo".

i/e regjistruar Maska e jul-linda
    Anëtarësuar
    10-07-2008
    Postime
    2,077
    Por ndodh edhe e kunderta ka njerez qe jane shume te mire si karakter por qe nxefen shpejt ne situata te "keqija" dhe nese nuk kemi patur shume komunikim me to do ishim te mendimit se jane njerez pa karakter etc etc

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    03-12-2008
    Vendndodhja
    ATJE KU ME RESPEKTOJN SI SHQIPTAR
    Postime
    1,015
    Ketu I Njeh Me Mire Ne Internet Njerzit Ketu Flasin Lirshem Pa Maska E Ne Baze Te Atyre Qe Shkruajn Mund Te Kuptosh Dhe Karakterin E Tyre Pa Maska.

Citim Postuar më parë nga sulioti Lexo Postimin
    Ketu I Njeh Me Mire Ne Internet Njerzit Ketu Flasin Lirshem Pa Maska E Ne Baze Te Atyre Qe Shkruajn Mund Te Kuptosh Dhe Karakterin E Tyre Pa Maska.

Me vjen keq por mendoj te kunderten ..

Interneti eshte nje "bote" pa emocione dhe kjo eshte arsyeja qe flasin lirshem....

Meqe eshte bote pa emocione "Maske" mund te vendosi edhe ai me i dobeti nga ana emocionale...

Nuk mund ta kuptosh dot karakterin e dikujt nese nuk e sheh ne Sy kur i flet ....

Sepse mendoj se pak rendesi kane ato qe te tjeret thone .
    Por rendesi ka Menyra se si i thone te tjeret , ato qe mendojne ...

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    03-12-2008
    Vendndodhja
    Postime
    1,015
    Ajo Puna E Syrit Eshte Gje Tjeter Po Ketu Persh Bie Fjale Ne Forum Njeriu Mund Te Shprehin Apo Mund Te Nxjerrin Ne Pah Nje Pjes Te Mire Te Karakterit Te Tij Se Te Gjith Karakterin Smund Ta Zbulosh Kurre. Po Gjithsesi Interneti Forumet Jan Nje Altrnative E Mire Per Njohje Te Mire. Ketu Ku Jetoj Vet Njerzit Me Shum Preferojn Te Lidhen Me Ane Te Internetit E Kam Fjalen Per Lidhje Dashurie Apo Per Mardhenie S........

Citim Postuar më parë nga sulioti Lexo Postimin
    Ajo Puna E Syrit Eshte Gje Tjeter Po Ketu Persh Bie Fjale Ne Forum Njeriu Mund Te Shprehin Apo Mund Te Nxjerrin Ne Pah Nje Pjes Te Mire Te Karakterit Te Tij Se Te Gjith Karakterin Smund Ta Zbulosh Kurre. Po Gjithsesi Interneti Forumet Jan Nje Altrnative E Mire Per Njohje Te Mire.
    Nuk eshte pune tjeter pasi , nese dikush kur te flet e mban koken posht , apo buzeqesh me ironi .....

Ketu Ku Jetoj Vet Njerzit Me Shum Preferojn Te Lidhen Me Ane Te Internetit E Kam Fjalen Per Lidhje Dashurie Apo Per Mardhenie S........
    Kete pjesen se kuptova , cfar doje te thoje nese mundesh ?

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    03-12-2008
    Vendndodhja
    Postime
    1,015
    Shiko O Arben Une E Thash Mendimin Tim Se Njesoj E Kam Per Vete Sikur Flas Ketu Si Ne Sy Ai Qe Jam Jam .duke U Nisur Nga Karkateri Im E Thash Se Dhe Ne Internet Mund Te Njohesh Nje Pjes Te Karakterit Te Dikujt. Sa Per Ate Pjesen Aty Qe Nuk E Kuptove E Kisha Fjalen Qe Njerzit Ketu Ku Jetoj Kure Kerkojne Nje Lidhje Te Fshehte Apo Nje Dashuri Diku Jashte Rrethit Te Tyre Shoqeror E Miqesor I Perdorin Jashte Mase Forume Te Ndryshme Qe Jan Apostafat Per Njohje Te Reja .dhe Me Sa Degjoj Rrotull Meje Jan Shume Efikase Per Njohje Te Reja Te Ketij Lloji.

i/e regjistruar Maska e SERAFIM DILO
    Anëtarësuar
    06-01-2008
    Postime
    7,751
    Ne veset,apo ne kenaqesit,duhet te duket me mire,karakteri i njeriut.

Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Kthimi Kah Zoti
    Nga NoName në forumin Komuniteti katolik
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 06-03-2006, 18:41
  2. Të drejtat e njeriut në Islam
    Nga ORIONI në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 02-02-2005, 17:11
  3. Besimi dhe besimtari
    Nga Fjala e drejte në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 15-12-2004, 16:41
  4. Të drejtat e njeriut në Lindje dhe në Perëndim
    Nga Shpresmiri në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 18
    Postimi i Fundit: 09-02-2004, 19:06
  5. ANTROPOLOGJIA e krishterë
    Nga Shpresmiri në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 29-10-2002, 19:27

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •