O Luano, unnuk ka nevoje te jem musliman qe falet ne xhami per sa i perket heqjes te se drejtes se fjales.
Une kam nje mbiemer shume musliman, dhe po te them se askush nuk e rruan, as me ka pare shtrember, as me ka heq te drejten e fjales, as me ka refuzuar pune, madje para nje muaji udhetova dhe ne nje vend fqinj, dhe ne aeroporte askush nuk me ngacmoi.
Pra ato qe kishte thon ai hapesi i temes jane shpifje.
Besimtar qe te falem nuk jom, se jom rrit ne kohe tjeter, dhe kam pune me te rendesishme sesa te mbushem me vrer ne xhami, kishe apo sinagoge, jam i zoti vetes, e nuk kam nevoje per nje Zot qe te justifikoj dobesite dhe mossukseset e mia, ja ve fajin vetes, e jo amerikes e vullnetit te Zotit.
Prandaj them Ne dhe JU.
Per sa i perket Shqiptareve, nuk e shoh pse duhet ta identifikojne veten me lindjen e mesme, po te them te drejten, nese kruhen me Ameriken, qofshin dhe Shqiptare, vetem e vetem se jane muslimane, jo se kan gjo me USa, dhe ata ne te semes shkofshin, se as per ata nuk me vje keq.
Nejse ka faj ky Bushi qe nuk ua hyni qe me 12 Shtator me Sadamna e me Teherana, e me Kadafna, tua kishte nis ka i rakete ke dhoma gjumit si Kadafit ne vaktit, po shko e nigjo kto liberalet pederaste dhe kujdeset per sensitivitetin e ktyre kafsheve.
Jua kam thon 100 here, keta njerez (lindja e mesme) miresjelljen e njerzillikun e kuptojne si shenje dobesie, dhe thone amerikanet jane budallenj se merren me llafe, ne ven qe te na godasin, dhe kane te drejte se ate pune boni ai zagari Klinton, se e kishte menjen ke gopi, dhe kta qenat morin zemer.
Ta shofin tashi kur kemi dhe nej Reagan tjeter si president, te gjejne brime miu ku te futen.
Krijoni Kontakt