hmmmm mbahet ne mend ai qe eshte mbajtur gjat asaj lidhje,por ndoshta jo edhe per nje koh te gjate
se njerzit ndryshojne si edhe ndjenjat...
hmmmm mbahet ne mend ai qe eshte mbajtur gjat asaj lidhje,por ndoshta jo edhe per nje koh te gjate
se njerzit ndryshojne si edhe ndjenjat...
Dashuria e par harrohet...po a mundesh te dashurosh per her te dyt???
Jo si heren e par e ndoshta ska her te dyt fare,varet te tipi i njeriut...Dmth sado qe harrohet dashuria e par,ka len pasoja e vet,e ato smund ti harrosh,jeton te tashmen me ato pasoja,as te shkuaren e as te ardhmen...
Really Dude... Get A Life!!!
una mendoj qe dashuria pare nuk harroet!!!!! dhe kur njeri mendon, qe e ka harruar prp te vin kutimet. kujtime te bukra por dhe kujtime jo dhe shume te bukra.....ne kujtime mund te vi nje kenge, nje fotografi, nje date, nje vend ose shum gjera te tjera.....kur te vesh per shopping ne nje dyqan dhe vjen kenga qe e keni degjuar te dy ose data kur ju ini bashkuar ose ini ndare, kur shikoni ne nje fotoalbum mund te dali nje foto qe kini dale te dy.....mund te vesh me shoqe ne nje vend ku ini takuar dhe kini qene shpesh te dy nje lokal ose nje disko.....ka shume gjera qe ty te kujtojne dashurine e pare.....dhe dashuria nuk zvencohet dot kur.....ka njeres qe sa ndahen zene te dashur tjeter vetem qe ta harrojn.....por kjo eshte gabim se cdo plage do koh te sherohet.....plaga sherohet por zemra per gjitmon do jet e thyer....."die zeit kann vielleicht wunden heilen aber nie ein gebrochenes herz" dhe kshu eshte......mbas disa vitesh mund te kini gjetur te dashur tjeter por dashuria pare gjithmone do ju kutohet.....dhe nuk harroehet dot kollai.....
Danii♥
Edhe e fundit nuk harrohet !
Nuk jam unė qė ju thėrras ,por jeni ju qė vini tek unė!
Mund te arrohet edhe moste arrohet ekzistojne te dy variantet
POr krejt varret sa ka zgjate lidhja
DAHURIA E PARĖ
Dashuri e parė - thonė qė nuk harrohet
A ėshtė e vėrtetė - apo vetėm thohet
Kėtė thėnie na lanė - duhet tė shqyrtohet
Se asgjė nuk ėshtė absolute nė kėtė botė
Nuk duhet tė merremi - me njė gjė tė kotė
Paj hiē s'ėshtė e vėrtetė se dashuri e parė
Nuk mund tė harrohet veē pse kemi qarė
Dashuri e parė ėshtė vetėm njė mashtrim
S'ka tė bėj me jetėn vetėm njė ngashėrim
Po e thonė qė s'harrotet, kur s'ke mė mirė
Kur nuk tu plotėsua ajo e fundmja dėshirė
Se tė menēurit thanė: nėse e gjen tjetrin
mė tė mirė se sa unė, e harron tė vjetrin
E nėse nuk e gjenė, mua do t'mė kujtosh
Dhe kurrėnė jetė nuk do jeshė shėndosh!
Dashuri e parė ėshtė vetėm njė mashtrim
Sa tė vuajsh gjith jetėn deri nė pambarim
Dashuria e parė ėshtė ajo qė sot e ke -
Kur ke besim e vdes pėr tė sikur me le!
*******I change the world!
Nga Shkupi Tirana e Janina,
Presheva Medvegja Bujana -
Tivari Preveza dhe Prishtina!
http://www.arbitalia.it/cultura/inte...i_archivio.htm
jam e mendimit se sado te duash nuk mund ta harrosh te kaluaren edhe ish personin qe ke pas ne krah thjesh si person si fizik kurse sa per ndjenjen harrohet dhe mund te perjetosh nje dashuri te re dhe nje ndjenj shum te fort dhe dashuria e par mund te quhet si dicka qe nuk ka pas aq rendesi ne jeten tuaj dhe thjesht e hedhim ne krahet e te kaluares si dicka te parendesishme se me kalimin e viteve njerzit ndryshojn sic ndryshojn dhe mendimet
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga mije : 25-01-2009 mė 16:30
I dashur sonte me puth
trishtimin mizor ma hiq
dikur nje tjeter doja pafund
e ai sonte mes puthjeve tuaja vdiq
nuk harrohet zevendesohet .......une dua kte qe kam me shume sec kam dashur dashurin e pare dhe per mu kjo eshte dashuria
ShILeRa
Kushtim : Atyre qe me dhane pak dashuri me gjith shpirtin e tyre dhe atyre qe mezi priten me ma marre.
Krijoni Kontakt