SALI BERISHAAAAAAAAAA HE IS THE BEST, futi shqiperin ne Nato
SALI BERISHAAAAAAAAAA HE IS THE BEST, futi shqiperin ne Nato
Pavarsia e nje shteti shpallet vetem nje here.
Me 28.11.1912 Ismail Qemajli shpalli Shqiperine te Pavarur dhe
Me 17.02.2008 Hashim Tahqi shpalli Kosoven te Pavarur
Ky eshte Realiteti
do ishte me mir ja futi Shqiperis ne N.A.T.O.. Gjithsesi cuditem me njerez qe mendojn se Sali Berisha e futi Shqiperin ne N.A.T.O ... sa gjynah ky popull vazhdon te han bar e nuk merr vesh se c'far behet ,...ps Hashim Thaci nga te gjallet dhe nga te vdekurit Adem Jashari krenaria e kombit i ketij viti i ketij shekulli sot e pergjithmon ... dhe Berishen me shok do e futja ke tema turpi i kombit..
Me kalimin e kohes disa gjera behen me te qarta....
Jeta jep dhe merr
vetem SALI BERISHES i takon ky vend per kyt vit ...![]()
DRAGON+++
Shqiptari Me I Sukseshem I Vitit 2008 Jam Un Dhe Nuk Kam Asnje Dyshim,
besmet 123
Ore po ti je! jam dakord dhe une.
Respekt per te gjithe ata qe keni permendur lart. Shqiptar i vitit SALI BERISHA.
Nese eshte e bere me dashuri, asgje nuk eshte mekat.
Personaliteti I Vitit Eshte Per Mendimin Tim Lulzim Basha I Cili Ja Ka Humbur Rrugen E Oborrit Jeremiqit. Ne Ket Rast Eshte Per Tu Qmuar Puna E Tij Ne Lobimin Per Njohjen E Kosoves Nga Shtetet E Botes Andaj Meriton Nje Respekt Te Madh Per Kontributin E Tije, Atij Nukmund Ti Thuhet Deshtek Nese E Marim Parasysh Kontributin E Tije Ne Inkuadreimin E Shqiperis Ne Nato Dhe Aplikimin Per Antarsim Ne Be.,si Dhe Njohjet E Vazhdueshme Perkosove Qe Jen Merit E Tije Dhe E Gjith Shqiptareve ,por Jo Edhe E Z. Skender Hysenit , Sepse Ai Fare Pak Ka Ber Ne Krahasim Me Antilobimin E Jeremiqit.
Krijoni Kontakt