Albin Kurti dhe te gjithe ata qe e perkrahin . Te gjitha parashikimet e tij po realizohen . Nje njeri me vizion...Nuk e di pse po lodhem , jane gjera qe te gjithe i dine,gje tjeter qe nuk duan ti pranojne...
Albin Kurti dhe te gjithe ata qe e perkrahin . Te gjitha parashikimet e tij po realizohen . Nje njeri me vizion...Nuk e di pse po lodhem , jane gjera qe te gjithe i dine,gje tjeter qe nuk duan ti pranojne...
Tani vjen Llapi e e ben lemsh.Po habitem ku mbeti gjer tani...![]()
![]()
Politik: 1. Sali Berisha, 2. Albin Kurti
Sport: 1. Lorik Cana, 2 Arian Beqaj, 3. Valon Behrami
Humor: 1. Fatmir Spahiu, 2.Vedat Osmani
per mendimin tim , i vetmi politikan vizionar i cili ka kapacitet dhe angazhohet ne bashkimin e trojeve te Shqiperise Natyrale eshte ALBIN KURTI dhe une jam ne gjendje per te te vdes
sepse puna dhe vepra e tij na motivon qe ta duam atdheun dhe te angazhohemi per bashkimin e shqiptareve
ALBIN KURTI
ALBIN KURTI
ALBIN KURTI
Zhozefina Topalli per mua e meriton te shpallet shqiptarja e vitit 2008. Ajo eshte grua e pamposhtur.
mendoj se njeriu me i suksesshem ne vitin qe lam pas dhe ne ate qe vjen eshte stine kengetari im i preferuar dhe i shum shqiptareve .mendoj se e beri edhe me te suksesshem kenga/ kush te foli keq per mu / me greten
kush te foli keq per mu ,zemer kush te foli keq per mu,vetem zoti i madh e din sa te du
s.t.i.n.e
per mua eshte ramush haradinaj qe i ka dhene kosoves dhe 3 vellezerit e tij tani ne paqe behen trima te gjithe
Per mua si shqiptar i vitit 1996-2008 ėshtė Albin Kurti
xxx
Une mendoj se kulmin e ka arritur Fatmir Limaj, ndoshta nuk do te ishte per te viti 2008, por edhe pas nje materiali ne VOA, ku edhe ne amerik kishte fituar rreputacionin si nje rrebel i luftes clirimtare, tani do kishte marr hapsin si ndertues i kosoves, si njeriu me aktiv dhe ashtu ka qen, vetem ne rruge e kemi par.
Po nuk do te kishte mbetur mbrapa as Hashim Thaci.
pershendetje
per mua shqiptari i vitit 2008 eshte arian cani![]()
Krijoni Kontakt