Close
Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 42
    Happy Maska e milanistja_el
    Anėtarėsuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    ne krahet e dashurise... por me mendje ne Elbasanin tim te dashur...
    Postime
    2,065
    Citim Postuar mė parė nga Hyjnor Lexo Postimin
    Sa per problemin e vitit te ri, nuk ka pasur asnje problem.
    Nga ora 17°° deri ne oren 20°° ka qene rrjeti i ngarkuar dhe nuk mund te beje asnje telefonate, as 141 per te bere rimbushje nuk e merrje dot dhe as sms nuk dergoje. Pas ores 20°° gjithēka funksiononte, ne fakt u habita qe ne oren 24°° ishin linjat e lira, gjithsesi ne krahasim me vitin e kaluar sherbimi ka qene shume i mire, me ne fund ka filluar te punohet dhe ne Shqiperi.
    Mos ua bej te tjereve ē'ka s'do te doje qe te tjeret te ta benin ty...

Citim Postuar mė parė nga Jack Watson Lexo Postimin
    Fola rastesisht me nje shok qe punon te Eagle dhe me tha se deri tani jane shitur 200 mije karta, nga te cilat 180 mije jane aktive. Jo keq si fillim. Ndersa Amc dhe Vodafon me siguri do kene me 1 milion abonente.

Ajo qe ve re ne kete mes eshte braktisja masive qe po i behet numrave Amc, sidomos tani qe ka hyre Eagle, kam shume miq qe po i hedhin nr amc qe kan patur dhe po i zevendesojne me Vodafone dhe Eagle. Shkak tarifat e larta qe mban kjo kompani ordinere.
    Te nje artikull qe lexova te Google News per Vodafone thoshte qe deri ne Prill 2008 kishte 1, 127,253 abonente.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    19-05-2002
    Postime
    1,230
    Citim Postuar mė parė nga milanistja_el Lexo Postimin
    Nga ora 17°° deri ne oren 20°° ka qene rrjeti i ngarkuar dhe nuk mund te beje asnje telefonate, as 141 per te bere rimbushje nuk e merrje dot dhe as sms nuk dergoje. Pas ores 20°° gjithēka funksiononte, ne fakt u habita qe ne oren 24°° ishin linjat e lira, gjithsesi ne krahasim me vitin e kaluar sherbimi ka qene shume i mire, me ne fund ka filluar te punohet dhe ne Shqiperi.
    Nuk e di se ne cfare vendi jeton, dhe cfare zone te kap. Po me sa mora vesh nga te gjithe nuk ka pasur asnje problem. Nuk mund te flas kurr me siguri apo 100% sepse asnjeher nuk i dihet.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    19-05-2002
    Postime
    1,230
    Citim Postuar mė parė nga flory80 Lexo Postimin
    Kompani pirate!
    Sigurisht me lejen e shtetit, nė shumicėn e shteteve demokratike nuk ka kėshtu lloj lojrash 68 apo 69.
    Edhe bufi e kupton qė kjo punė qelbet erė!
    Shteti (ERT) duhet tė funksionoj si nė gjithė botėn dhe tė mos lejoj "prefikse" kompanish 68 apo 69 por tė vendosi rregull dhe disiplinė duke i detyruar kompanitė tė aplikojnė prefiksin lokal pėr numrat e telefonave.
    Do me thėnė nė qoftė se ti e aktivizon numrin nėpėrmjet njė filiali tė kujtdo kompanie nė Tiranė, ti merr prefiksin e Tiranės dhe nuk ka dallime nė prefiks jo 68 e 69 nė kėtė mėnyrė, dallimi i vetėm ndėrmjet kompanive ėshtė vetėm tarifat dhe ofertat qė ato paraqesin pėr klientėt. Nė kėtė mėnyrė ti mund tė shkosh dhe ta ndėrrosh kompaninė e telefonit nė rast se nuk tė pėlqen, (nė vartėsi tė kontratės qė ke bėrė) pa qėnė nevoja tė ndryshosh numrin.
    Shteti duke qėnė pjestar nė krimin e vjedhjes sė Shqiptarėve, nuk e ka marrė kurrė inisjativėn pėr ta rregulluar kėtė ēorbė qė ka gatuar.
    Mė bėn pėrshtypje kur flas me miqtė e mi nė Shqipėri, nė ēdo 3 fjalė mė thonė:
    Hė mbylle!
    Hė mbylle se harxhon!
    Apo kur shkoj nė Shqipėri, mė vjen pėr tė qeshur kur dėgjoj!
    Mė bėj nė zile, tė bėj njė zile!
    Apo kur tė mer dikush nė telefon dhe nuk e mer dot vesh se ēfar thotė sepse mundohet tė tė flasi shumė shpejt pėr tė mos kaluar 20 sekonda!
    Shpresoj qė shteti tė bėj ndryshime nė ligjin pėr Telekomunikacionet sepse kompanitė vetė nuk mendoj se do ti refuzojnė Lekėt qė po zhvasin tani.
    Ne te gjitha qe ke shkruar jam plotesisht dakord. Vetem ne nje pjese ku nuk besoje se je i informuar. Prekfiksin e qytetit e mer gjithmon mer kur ke numer fiks dhe jo celular. Pasi celulari ka nje forme tjeter dhe nuk mund te punoje dot me prefikset e qytetit. Sistemi i transmetimit dhe i shperndarjes eshte valor dhe jo me backup-tokesor sic eshte numri fiks. Culularet punojne me radio network, nje gje e cila nuk mundeson dot vendosjne e nje prefiksi sepse punojne me CDMA, GSM, AMPS te cilet e marin sinjalin me satelit telefonie. Shpresoje qe mos me keqkuptosh po me teper nderhyra per tiu thene se si eshte sistemi i celulareve dhe sistemi i shperndarjes.

Une ne New York e kam njesoj celularin me ate te shtepise, nje prefiks. Gjithashtu cdo prefiks celularesh zakonisht eshte ne nje zone te caktuar, edhe nese nuk ekziston si prefiks per numer fiks.

Mbase andej nga Europa eshte ndryshe, nuk e di.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    19-05-2002
    Postime
    1,230
    Citim Postuar mė parė nga Qyfyre Lexo Postimin
    Une ne New York e kam njesoj celularin me ate te shtepise, nje prefiks. Gjithashtu cdo prefiks celularesh zakonisht eshte ne nje zone te caktuar, edhe nese nuk ekziston si prefiks per numer fiks.

Mbase andej nga Europa eshte ndryshe, nuk e di.
    Me falni dua tiu bej nje pyetje, si ju vjen linja telefonike ne shtepi me kabull apo ajrore. Une po flas per Shqiperin qe ka akoma instalimet e 1960, dhe vetem sa ka shtuar kapacitet dhe asnje ndryshim, qe ne kohen kur kinezi solli inxhinieret e pare dhe ben lidhjen telefonike te bllokut dhe atyre pak familje te udheheqesve te asaj kohe. Nuk po flas per jashte Shqiperis pasi e di se si i kan sistemet po ne jemi akoma 50 vite mbrapa me teknologjizimin. Dhe prandaj i thash qe jam dakord me te gjitha qe tha, po per sistemin tone ndoshta nuk kishte informacion, me kete qellim e kisha te gjithe citimin qe i bera pak me pare.

… ßriläntě … ΅ Ų λŁŁї Ϊм Maska e [Perla]
    Anėtarėsuar
    07-09-2006
    Vendndodhja
    Aconteceu !!! Estava escrito assim...
    Postime
    6,577
    Citim Postuar mė parė nga ASSAS|NS Lexo Postimin
    Ne date 31 dhjetor nga ora 17 deri ne oren 20°° linja e vodafonit ishte e mbingarkuar, nuk beje dot asnje telefonate, as 141 per te rimbushur llogarine nuk funksiononte, gjithmone dilte rete non disponibile. Pas ores 20°° gjithēka ishte ok si me telefonatat ashtu dhe me sms ndryshe nga viti i kaluar. Kete vit vetem 4 sms me kishin humbur rruges te tjerat kane arritur ne destinacion. Sa per oferten, pas ores 20 nuk kam bere asnje telefonate per te pare nese funksiononte apo jo, por nga data nje e deri dje funksiononte per mrekulli.

Eshte e vertete se dhe keto ofertat qe gjoja na japin jane po ne kurrizin tone, se ne fund nuk arrijme asnjehere t'i mbarojme te gjitha min ne dispozicion. Brenda rrjetit vodafon club 1 min = 12 leke, nje sms 5 leke. Me oferten e min falas e mira eshte se flet me tjetrin pa frike se te mbaroi skeda dhe te mbeti muhabeti pergjys se aty aty dalin llogarite, si me oferte e si pa oferte

me rafte pika mua ishalla per ty

po u bene 3 kompani celulare ne shqiperi

ka per te tere
    O asa, ne fr ti ne fr une , une kisha sherbim te rregullt per vete .... si ta shpjegojme kete fakt
    Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    19-05-2002
    Postime
    1,230
    Citim Postuar mė parė nga milanistja_el Lexo Postimin
    Ne date 31 dhjetor nga ora 17 deri ne oren 20°° linja e vodafonit ishte e mbingarkuar, nuk beje dot asnje telefonate, as 141 per te rimbushur llogarine nuk funksiononte, gjithmone dilte rete non disponibile. Pas ores 20°° gjithēka ishte ok si me telefonatat ashtu dhe me sms ndryshe nga viti i kaluar. Kete vit vetem 4 sms me kishin humbur rruges te tjerat kane arritur ne destinacion. Sa per oferten, pas ores 20 nuk kam bere asnje telefonate per te pare nese funksiononte apo jo, por nga data nje e deri dje funksiononte per mrekulli.

Eshte e vertete se dhe keto ofertat qe gjoja na japin jane po ne kurrizin tone, se ne fund nuk arrijme asnjehere t'i mbarojme te gjitha min ne dispozicion. Brenda rrjetit vodafon club 1 min = 12 leke, nje sms 5 leke. Me oferten e min falas e mira eshte se flet me tjetrin pa frike se te mbaroi skeda dhe te mbeti muhabeti pergjys se aty aty dalin llogarite, si me oferte e si pa oferte.
    Citim Postuar mė parė nga ASSAS|NS Lexo Postimin

Eshte e vertete se dhe keto ofertat qe gjoja na japin jane po ne kurrizin tone, se ne fund nuk arrijme asnjehere t'i mbarojme te gjitha min ne dispozicion. Brenda rrjetit vodafon club 1 min = 12 leke, nje sms 5 leke. Me oferten e min falas e mira eshte se flet me tjetrin pa frike se te mbaroi skeda dhe te mbeti muhabeti pergjys se aty aty dalin llogarite, si me oferte e si pa oferte

me rafte pika mua ishalla per ty

po u bene 3 kompani celulare ne shqiperi

ka per te tere
    Citim Postuar mė parė nga [Perla] Lexo Postimin
    O asa, ne fr ti ne fr une , une kisha sherbim te rregullt per vete .... si ta shpjegojme kete fakt
    Perla mua me duken si njesoje te dy postimet. Thjesht ASSASIN nuk i ka shtuar citimin i ka rene shkurt duke i bere copy-paste.

pa meshire per injorancen Maska e stella_senza_cielo
    Anėtarėsuar
    30-07-2008
    Vendndodhja
    Ne qiell pa diskutim....po jo ne ate qiell qe te gjithe deshirojme...ky qielli ku jetoj une ka shume mbeturina njerezore....qe fatkeqsisht vetem po te isha e tille do dija ti shmangia e ti torturoja :p
    Postime
    617
    Un e kam patur me oferte ne ate periudhe dhe nuk hengri asnje lek...madje kisha dhe sms falas dhe nuk pata aasnje lloj vjedhjeje....nese nuk eshte i sigurt burimi i infos pse krijoni kot panik ...ju lutem pak me te rezervuar ne prononcimet qe beni...
    adesso si che ho trovato il mio cielo forever and ever

Happy Maska e milanistja_el
    Anėtarėsuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    ne krahet e dashurise... por me mendje ne Elbasanin tim te dashur...
    Postime
    2,065
    Citim Postuar mė parė nga keneta e vogel Lexo Postimin
    Un e kam patur me oferte ne ate periudhe dhe nuk hengri asnje lek...madje kisha dhe sms falas dhe nuk pata aasnje lloj vjedhjeje....nese nuk eshte i sigurt burimi i infos pse krijoni kot panik ...ju lutem pak me te rezervuar ne prononcimet qe beni...
    Apliko tek vodafone neser se fiton direkte pune si promovuese, po nuk te besuan coi copy paste postimin hahahahaha hugssss
    Mos ua bej te tjereve ē'ka s'do te doje qe te tjeret te ta benin ty...

Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. 'Vodafone Group' gati tė shesė Vodafone Albania sh.a
    Nga Cimo nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 07-03-2007, 05:33
  2. Albtelekom ul 25% tarifat pėr telefonatat ndėrkombėtare
    Nga Albo nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 15
    Postimi i Fundit: 28-09-2006, 00:42
  3. Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 17-05-2006, 13:04
  4. “Hegjemonia”, investimet greke, 400 milionė euro
    Nga ORIONI nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 30-12-2005, 02:14
  5. Kompania Dukagjini
    Nga dodoni nė forumin Ekonomi & biznes
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 26-08-2004, 03:52

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •